Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k***a napisałem post wcześniej BEZ BRAIN.LUA NIE ODPISZ ENFORCE 

SPRÓBUJ TO ZROBIĆ I NAPISZ CO CI PISZE I STWÓRZ TEN J*B..... PLIK hack.ini 

Opublikowano

Nie działa xD ten injector niby sie injectuje ale skryptów nadal nie ma w grze sr za wcześniejsze posty mysłałem że od niego to na 100% działą on jest z bolscript i tam najłatwiej znajdziecie enforca 

Opublikowano

Zrozum niedojebie że to nic nie daje. 

Ogarnij dupsko, to nie jest aktualnie Mpcforum tylko Cebulakoforum, who cares? Juz nie raz duzo osob trollowalo i jakos nie czuje sie zobowiazany do mowienia samej prawdy, wyzywasz kogos jak nawet go nie znasz, szczyt glupoty.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ogarnij dupsko, to nie jest aktualnie Mpcforum tylko Cebulakoforum, who cares? Juz nie raz duzo osob trollowalo i jakos nie czuje sie zobowiazany do mowienia samej prawdy, wyzywasz kogos jak nawet go nie znasz, szczyt glupoty.

A pierdol sie ^^ to forum od zawsze jest gównem :D

Opublikowano

Kupcie vipa i nie bedziecie marudzic ze nie dziala Wam to. 30zl co miesiac to nie duzo a naprawde warto

znekXD Jak maja byc skrypty jesli Ci to injectuje tylko plik dll  a nie skrypty ?

Opublikowano

skończę gre w lola p******** że mam vipa pobawie sie w to i skrakuje to i jak bedzie mi działać to jesteście bezmózgami a po 2 zapraszam na bolscript.com poczytać sobie i tam wszystko pisze tylko trzeba znać jezyk wietnamski lub miec google chrome i sobie przetłumaczyć

Dostań się na forum bs jak co chwilę jest 500 server error
Opublikowano

testujemy. podobno działa na 4.12 ^^<3

7487514056040671089930.png

gg wp :)

to nie tobie idioto czasami ten bol już dawno śmigał i my byliśmy kretynami nie rozumiejącymi cie he?

Opublikowano

Jak ty ziomek się zalogowałeś na to forum wietnamskie xD?

Ja tez jestem zalogowany, ale pisze " NIE MOZESZ KUPIC TEGO PRZEDMIOTU " Gdy chce cos pobrac, przynajmniej tak w Translate wpisalem i tak wyskoczylo :D

Na logike mozna po tym forum smigac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...