Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy dalej sie z trollami klucicie ile mam wam mowic ze w ten sposob nic nie zrobicie jedynie co to inject dllki tu macie cala paczke z crackforum

http://www.speedyshare.com/Hg2DA/Enforce-dll-injector.rar

Scan

https://www.virustotal.com/pl/file/668c5aaeb617cd8b8e0fd5a0cdffaa5d8cf3811704b1350cb8af16efa880e600/analysis/1405593257/

O tym mowie przeciez dllki nie otworzysz includujesz ją za pomoca injectera do procesu bola i powinno dzialac

Opublikowano

O tym mowie przeciez dllki nie otworzysz includujesz ją za pomoca injectera do procesu bola i powinno dzialac

Cytujesz własne posty na multikoncie mając nadzieję, że serio ktoś to ściągnie?

up

Nie bierz na serio postów typa, który właśnie stworzył konto (czas bycia online 4 minuty xDDD) i cytuje posty kolesia co wjebał jakieś zawirusowane g****o.

Opublikowano

ja tu nie widze wirusow i nie mam zadnego multi konta po prostu czytam to co piszecie i boli mnie wasza glupota ale po co mam sie klucic z wami pytacie odpowiadam

Opublikowano

Ludzie zrozumcie że EnforceVIP'a nie ma i nie będzie przez najbliższe pare dni napewno- STOP SPAMU. Jak będzie dam info

Opublikowano

On serio mowi

Ludzie zrozumcie że EnforceVIP'a nie ma i nie będzie przez najbliższe pare dni napewno- STOP SPAMU. Jak będzie dam info

1 Post. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

On serio mowi

Po co drążyć jak nie działa ? Nowe auth jest nic nie zrobisz jak narazie trzeba czekać.

Opublikowano

Po co drążyć jak nie działa ? Nowe auth jest nic nie zrobisz jak narazie trzeba czekać.

Oni tego nie rozumieją, bo są niedojebani.

Opublikowano

ta i tyle od tego typa jest pewne jak on mowi że działa już to działa xD 

Enforce jest już ON i tyle długo nie czekaliście żeby znowu grac:P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...