Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na Serwer - Dobry pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny pomysł na serwer jak byś chciał to mógł bym nagrać reklamę albo coś w tym stylu mam 51 widzów wiec jak byś chciał zrobił bym reklamę.

Mój kanał na yt:youtube.com/user/KokoMasterPlayer

Pisz na PW lub pod spodem.Można jakoś się dogadać:D

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem tu nowy ale tak wpadłem tu bo chciałem sam zrobić takie coś i nie wiem czy jeszcze jest bo to było pół roku temu jak jest jeszcze jakaś rekrutacjato bym był budowniczym :)

Opublikowano

Witam :-) Z tej strony BloodJobs

Mam jeden pomysł na serwer Ekonomiczny,ale muszę zgromadzić ekipke :-)

A więc oco chodzi z serwerem Ekonomicznym ???

Ten tryb polega na tym by gracz zarobił jak najwięcej kasy na serwerze :-)

Prościej mówiąc gracz musi mieć wpływ by stać się najbogatszym

Na serwerze można tworzyć Firmy,Własne sklepy,a nawet rynek :-)

Co więcej ????

Chciałbym zrobić coś w podobnym stylu jak jest teraz na Drollercaster World :-)

Oczywiście bez modów :P

Czyli zrobić Bogie i Ubogie dzielnice,Małe wioski,Wielkie miasta i wiele więcej.

A co do tego jak zdobyć surowce na to wszystko ???

Myślę że by się zrobiło osobną mapke na to :-)

Także podróż między dużymi miastami odbywała by się za pomocą teleportów czy innych rzeczy.

Najbogatsi także mogli by tworzyć własne miasta :-) To jest bardzo ciekawym pomysłem :-)

Małe miasta mogły by się powiększać za sprawą firm.

to chyba wszystko wymieniłem :-)

Na początek byłby serwer 40 slotowy z ramek około 6,5 GB

Potrzebował bym napewno 2 techników i 2 Budowniczych

Jeśli macie jeszcze jakiś pomysł do tego serwera Piszcie :-)

To jest tylko pomysł ;-)

Pragnę też dodać ze na różne święta byłyby też promocje na vipy i takie tam ale to jak wypali pomysł :-)

Jesli chcesz, moge pomoc przy stronie www, domenie .pl, TeamSpeaku i przy pluginach. Jesli bedzie potrzebny autorski plugin zagadam do kolegi ktory pisze :) Skype: the.sunzo   

Opublikowano

Witam jestem tu nowy ale tak wpadłem tu bo chciałem sam zrobić takie coś i nie wiem czy jeszcze jest bo to było pół roku temu jak jest jeszcze jakaś rekrutacjato bym był budowniczym :)

Jesli chcesz, moge pomoc przy stronie www, domenie .pl, TeamSpeaku i przy pluginach. Jesli bedzie potrzebny autorski plugin zagadam do kolegi ktory pisze :) Skype: the.sunzo   

Spójrzcie na daty...

reklama.png

Opublikowano

Fajny serwer. Właśnie szukam takich gdzie trzeba kaski zarabiać i pracować etc. Taki serwer RP jak powstanie na bank będzie grywalność a co do mnie to bardzo chętnie mogę pomóc zarówno przy pluginach(W 45%), budowaniu(70%) jak i podpinaniem pluginów pod stronkę itd(90%). Więcej siedzę w stronkach więc przy tym mogę pokminić :) Jestem też od TS więc jak by to było potrzebne to też damy radę.

Opublikowano

Powiem tak chęci mam i czas też ale brak ludzi jak narazie :-/ wiem że to nie jest łatwie ja nie jestem doświadczonym technikiem ale potrzebuję naprawdę dobrych techników :-/ Będę nad tym siedział dopóki tego nie zrobię więc :D

76561198048273608.png

Opublikowano

Zgadzam się z tobą :-/ Mam właśnie z tym problem bo potrzebuję bardzo dobrego i ogarniętego technika :-/ Ale mam nadzieję że się uda :D Dzięki wielkie :D

76561198048273608.png

Opublikowano

Myślę, że jak się postarasz, I to ładnie dopracujesz to będzie coś :) Pomyśl nad dobrą maszyną i reklamą, Bo to może być coś :) Pozdrawiam 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...