Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł na Serwer - Dobry pomysł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok mamy już 4 techników serwera xD

Chyba nam starczy :P

Prace nad serwerem będą trwały chyba od poniedziałku jak wszystko pójdzie po mojej myśli :-)
Gdy będzie serwer gotowy będe zapraszał graczy do beta by przetestowali serwer przez 2 dni :-)

76561198048273608.png

Opublikowano

@BloodJobs jeżeli możesz to staraj się pisać poprawną polszczyzną bo to aż w oczy razi.

Jeżeli chcesz postawić taki serwer nie patrz się na liczbę slotow, czy innych ludzi. Po prostu zacznij działać bo każdy pomysł z dobrym wykonaniem ma szanse zaistnieć

Opublikowano

Dobra :-) Dzięki za rade xD

Od Wtorku 22.07 ruszają prace nad serwerem :-)

Techników prosze o skątakowanie się na skype : bloodjobs

Być może załatwie także ts3 ,ale to w późniejszym terminie :-)

76561198048273608.png

Opublikowano

Pewien youtuber, a dokładniej PitchBlackPL też ma zamiar zrobić taki serwer, na podobnych zasadach. Tylko że mapa na serwer PitchBlacka jest już zrobiona i serwer na początku będzie miał 200 slotów. Pamiętajmy też o tym że ma on jakieś 80 tysięcy widzów którzy na pewno zagrają na jego serwerze.

Opublikowano

Różnica jest taka że miałem ten pomysł na serwer już 2 lata temu :-)

A teraz go realizuje z moją ekipa :-)

Jeśli się spodoba graczom to będzie jeszcze większy serwer :-)

Więc nie wiem po co to piszesz 0_0 By mnie zniechęcić czy co ????

Ja i tak się nie poddam bo dużo ludzi czeka na właśnie taki serwer :-) Więc nie wiem poco się chwalisz.
No chyba ze ty nim jestes ale w to napewno nie uwierze.

A po 2 on już zapowiadał to w styczniu a jakoś nadal go niema 0_0
Jestem też widzem Picza (nie chciało mi się pisać xD) więc wiem o tym 

76561198048273608.png

Opublikowano

Jak ramu na być 6,5 g na lajcie możesz dać z 55-60 slotów, te 0,5-1 GB pójdzie  na pluginy itp. Dobry pomysł na serwer, tylko nie wiem czy ci wypali, większość graczy woli jakieś HC, aktualnie niedawno wystartowała nowa edycja MCHC, więc  na ich serwier ciągle gra prawie po 1,5k typa, więc nie sądzę żeby w przeciągu 1-2 tygodni grało więcej niż z max 20 osób.

Opublikowano

Radziłbym zwiększyć ilość budowniczych bo te firmy i inne muszą oni budować (technik może być od czatu pluginów ewentualnie skryptów) ale za pomysł łap lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...