Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Age of Lich - New rain effect

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mów, sobie mów.

Przynajmniej TreeN nie ma problemu z AMD, jak pewne Twoje potwory ;-)

Robi gotowe? Ok, ale lepsze to się liczy :>

@Będziecie edytować wygląd tego deszczu?

Przecież jako pierwszy razem z Ridack'iem w świecie metina exportowalem modele w 100% działające w metinie(włącznie z procesorami AMD) więc znów kłamiesz. Nie przeczytałeś mojej rady?

Jak można robić lepsze modele, jeżeli są takie same? Turbo facepalm.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież jako pierwszy razem z Ridack'iem w świecie metina exportowalem modele w 100% działające w metinie(włącznie z procesorami AMD) więc znów kłamiesz. Nie przeczytałeś mojej rady?

Jak można robić lepsze modele, jeżeli są takie same? Turbo facepalm.

Człowieku, ja Ci pisze, że Twoje ostatnie potwory wstawione na MPCforum, nie działają na AMD, a Ty mówisz, że jako pierwszy exportowałeś działające. Co mnie to interesuje, że exportujesz działające, jak te nie działają?

621031404210882313241.png

Opublikowano

Mówisz o kilku setach broni które zrobił czy bawisz się w Steve Wondera i próbujesz kogoś na siłę bronić? Sprawdziłem modele TreeNa i są to gotowe modele z innych gier oczywiście nie licząc kilku setów broni które ostatnio sprzedawał.

Taka rada dla reszty na przyszłość:

Nie kłamcie na siłe bo jestescie w tym tak zajebiście mierni, że aż uszy więdną a wzrok gnije.

Zrobił te kilka setów, ty nie zrobiłeś a to już mu daje przewagę. Ponad to TreeN ma przewagę intelektualną, potrafi czytać, myśli. Tobie niestety tego zabrakło, kiedyś fiddlesticks wyssał ci tę odrobinę intelektu ale spokojnie..... ja jako lekarz Michał Sperman pragnę ci pomóc. Nie prezentuj nam tu tego jak że prawie nie widocznego braku, tylko zgłoś się do mnie na PW.

Aa, chyba byłeś technikiem Nexanity, a może pamiętasz jakie zajebiste eq mieliśmy w AnalTerror? Mogę ci kiedyś przypomnieć bo możliwe iż posiadasz również biegłe zaniki pamięci.

Aa, przepraszam ogólnie że kłamię, ja wiem że z nexanity nie miałeś nic wspólnego. A może powiesz czemu Aincrad nie wyszedł? Jeżeli zapomniałeś zrobić backup plików zgłoś się, cofniemy się troszkę w czasie. Funkcja exportowania w twojej głowie jest na poziomie Master [m1] myślałem że jeżeli jest już tak wysoko na Eternity będą piękne bronie, niestety były bronie z epvp ze zmienioną teksturą i lokalizacją. Jeżeli twierdzicie że robicie takie pro elo mapy wyjebane 100 600 to zrób ja od zera, a nie edytujesz z pla - dodajesz modele i tekstury i się podniecasz. Kiedyś miałeś na profilu jak ośmieszamy  twórców gry, ośmieszasz modelami z tera online i tworzac mapy na gotowych programach & edytując gotowe mapy. Grubo.... oni pewnie płaczą że pracujesz w ich programie i tak ich ośmieszyłeś.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zrobił te kilka setów, ty nie zrobiłeś a to już mu daje przewagę. Ponad to TreeN ma przewagę intelektualną, potrafi czytać, myśli. Tobie niestety tego zabrakło, kiedyś fiddlesticks wyssał ci tę odrobinę intelektu ale spokojnie..... ja jako lekarz Michał Sperman pragnę ci pomóc. Nie prezentuj nam tu tego jak że prawie nie widocznego braku, tylko zgłoś się do mnie na PW.

Aa, chyba byłeś technikiem Nexanity, a może pamiętasz jakie zajebiste eq mieliśmy w AnalTerror? Mogę ci kiedyś przypomnieć bo możliwe iż posiadasz również biegłe zaniki pamięci.

Aa, przepraszam ogólnie że kłamię, ja wiem że z nexanity nie miałeś nic wspólnego. A może powiesz czemu Aincrad nie wyszedł? Jeżeli zapomniałeś zrobić backup plików zgłoś się, cofniemy się troszkę w czasie. Funkcja exportowania w twojej głowie jest na poziomie Master [m1] myślałem że jeżeli jest już tak wysoko na Eternity będą piękne bronie, niestety były bronie z epvp ze zmienioną teksturą i lokalizacją. Jeżeli twierdzicie że robicie takie pro elo mapy wyjebane 100 600 to zrób ja od zera, a nie edytujesz z pla - dodajesz modele i tekstury i się podniecasz. Kiedyś miałeś na profilu jak ośmieszamy twórców gry, ośmieszasz modelami z tera online i tworzac mapy na gotowych programach & na gotowych mapach. Grubo.... oni pewnie płaczą że pracujesz w ich programie i tak ich ośmieszyłeś.

W odróżnieniu od Ciebie się rozwijam a na Nexanity sklejałem clienta więc co mnie obchodzi co Mentor robił po stronie serwerowej?

Cieszy mnie, że TreeN próbuje czegoś nowego, przynajmniej się wyróżnia na tle innych.

Twierdzisz, że nie mam intelektu? B***h please, widać Twój brak argumentów.

Na Eternity były bronie z epvp? Buhehe, może Ci zarzucić psk każdej broni z Eternity, żebyś mógł zauważyć swoją głupotę?

Nie mamy czasu robić 10 dni jedną mapę od podstaw dlatego modyfikujemy z PL, żeby każdy gracz mógł się z łatwością odnaleźć zamiast się denerwować przez niewiedzę gdzie co jest.

Niestety modele na naszych mapach w dziale z ośmieszeniem Ymiru nie były z Tera Online więc ssij dalej info z palca i próbuj wymusić swoją rację. :)

Człowieku, ja Ci pisze, że Twoje ostatnie potwory wstawione na MPCforum, nie działają na AMD, a Ty mówisz, że jako pierwszy exportowałeś działające. Co mnie to interesuje, że exportujesz działające, jak te nie działają?

Jeżeli masz problemy z dodaniem moba na serwer to jest Twój problem.

Moje moby działają na AMD czy tego chcesz czy nie.

O c**j z jakiejkolwiek gry były nie tworzone przez Ciebie, więc co ty wgl jeszcze piszesz na ten temat?

Tja, faktycznie wszyscy co graja na prywatnych serwerach wbjali lvl 90+ na pl i zwiedzili wszystkie mapy. Props w c**j, niezły tok myślenia nie spodziewałem się, że tak mnie zawstydzisz.

Zw  :( muszę się wypłakać

Dobra przepraszam, nie gryź. Ja wiem że ty się rozwijasz, przecież export broni z gier do metina to nie lada wyzwanie.... ja to bym wgl się jakoś cykał.

Dobra, nie będę robił już chłopakom spamu, bo w końcu to temat o Age Of Lich. Przepraszam chłopaki za ten spam.

Nie trzeba mieć 90+ na PL, żeby znać wszystkie mapy, wystarczą inne serwery prywatne podobne do PL. Tak, wiem myślenie Cię boli i nie wpadłbyś na to.

0LsM05U.png

Opublikowano

W odróżnieniu od Ciebie się rozwijam a na Nexanity sklejałem clienta więc co mnie obchodzi co Mentor robił po stronie serwerowej?

Cieszy mnie, że TreeN próbuje czegoś nowego, przynajmniej się wyróżnia na tle innych.

Na Eternity były bronie z epvp? Buhehe, może Ci zarzucić psk każdej broni z Eternity, żebyś mógł zauważyć swoją głupotę?

Nie mamy czasu robić 10 dni jedną mapę od podstaw dlatego modyfikujemy z PL, żeby każdy gracz mógł się z łatwością odnaleźć zamiast się denerwować przez niewiedzę gdzie co jest.

Niestety modele na naszych mapach w dziale z ośmieszeniem Ymiru nie były z Tera Online więc ssij dalej info z palca i próbuj wymusić swoją rację. :)

O c**j z jakiejkolwiek gry były nie tworzone przez Ciebie, więc co ty wgl jeszcze piszesz na ten temat?

Tja, faktycznie wszyscy co graja na prywatnych serwerach wbjali lvl 90+ na pl i zwiedzili wszystkie mapy. Props w c**j, niezły tok myślenia nie spodziewałem się, że tak mnie zawstydzisz.

Dobra przepraszam, nie gryź. Ja wiem że ty się rozwijasz, przecież export broni z gier do metina to nie lada wyzwanie.... ja to bym wgl się jakoś cykał.

Gratuluje ci umiejętności, dobrze że miałeś okazje pracować przy Nexanity.. przecież to tam nauczyłeś się 'sklejać' klienta.

Dobra, nie będę robił już chłopakom spamu, bo w końcu to temat o Age Of Lich. Przepraszam chłopaki za ten spam.

Co do deszczu, wygląda spoko. Wykonanie nie jest jakieś mega pro elo, ale liczy się kreatywność. Oni to zrobili nikt inny nie, oni o tym pomyślieli, a do metina odpowiednio dopasowane będzie wyglądać bardzo ładnie ;)

Byłbym bardzo zdziwiony gdyby chłopakom z teamu Age of Lich dupa nie świeciła w ciemności, tak dobrze ją liżesz.

Polecam sprawdzić w którym roku było tworzone Nexanity, a w którym jest tworzona MPCforum i jakie funkcje Naid spełniał tam, a jakie będzie spełniał tu, zamiast napierdalać farmazonami jeden po drugim.

Tak tak, kupy nie zrób bo tak samo świeci dupa Naida. Tak się składa że Age Of Wulin jakoś bardzo mnie nie interesuje, lubię spojrzeć w temat i sprawdzić co ciekawego znów dodali, w wasze tematy nie ma po co wchodzić bo jedyne co tam widać to w kółko i to samo.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Jeżeli masz problemy z dodaniem moba na serwer to jest Twój problem.

Moje moby działają na AMD czy tego chcesz czy nie.

Nie trzeba mieć 90+ na PL, żeby znać wszystkie mapy, wystarczą inne serwery prywatne podobne do PL. Tak, wiem myślenie Cię boli i nie wpadłbyś na to.

Problem? Człowieku 6 potworów, 5 działa, na pewno tej jeden nie potrafiłem dodać :(

Opublikowano

Gratuluje ci umiejętności, dobrze że miałeś okazje pracować przy Nexanity.. przecież to tam nauczyłeś się 'sklejać' klienta.

Co do deszczu, wygląda spoko. Wykonanie nie jest jakieś mega pro elo, ale liczy się kreatywność. Oni to zrobili nikt inny nie, oni o tym pomyślieli, a do metina odpowiednio dopasowane będzie wyglądać bardzo ładnie ;)

Byłbym bardzo zdziwiony gdyby chłopakom z teamu Age of Lich dupa nie świeciła w ciemności, tak dobrze ją liżesz.

Polecam sprawdzić w którym roku było tworzone Nexanity, a w którym jest tworzona MPCforum i jakie funkcje Naid spełniał tam, a jakie będzie spełniał tu, zamiast napierdalać farmazonami jeden po drugim.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Naid? Był technikiem i zrobił pliki, tak samo jak na MPCforum :ninja:

Chyba, że znajdziecie 10 wyjście z sytuacji Eternity i Naxenity.

@Zrobicie wiatr,tornada i burze?:D

Opublikowano

Naid? Był technikiem i zrobił pliki, tak samo jak na MPCforum :ninja:

Chyba, że znajdziecie 10 wyjście z sytuacji Eternity i Naxenity.

@Zrobicie wiatr,tornada i burze? :D

Na nexanity robiłem clienta więc nie robiłem plików.

Które to już kłamstwo z kolei od Ciebie? Mówiłem, że jesteś mierny w kłamaniu więc zakończ to.

Przy okazji widać, że nie potrafisz dodać do clienta 6 mobów nawet.

0LsM05U.png

Opublikowano

Fajnie by było jakbyście wypowiadali się na temat deszczu i jemu pokrewnych a nie o Nexanity i Eternity.

@Zrobicie wiatr,tornada i burze? :D

Raczej za dużo nakładu pracy w stosunku do efektu, ale nigdy nic nie wykluczam xD.

sygnatura2.png

Opublikowano

Na nexanity robiłem clienta więc nie robiłem plików.

Które to już kłamstwo z kolei od Ciebie? Mówiłem, że jesteś mierny w kłamaniu więc zakończ to.

Przy okazji widać, że nie potrafisz dodać do clienta 6 mobów nawet.

Nie zakończę :c

Przy okazji widać, że Quarelowi też ten mob na invorii nie działał, więc też nie umie dodać potworów do clienta, chociaż ma najlepszy polski serwer?

Opublikowano

Nie zakończę :c

Przy okazji widać, że Quarelowi też ten mob na invorii nie działał, więc też nie umie dodać potworów do clienta, chociaż ma najlepszy polski serwer?

Nie zeby coś ale mi nie działał mob przez to że zapomniałem wrzucić pliku do patchera, a moby Naida działają na AMD, więc proszę nie pisz czegoś czego nie wiesz.

sygna1.png

Opublikowano

Nie zeby coś ale mi nie działał mob przez to że zapomniałem wrzucić pliku do patchera, a moby Naida działają na AMD, więc proszę nie pisz czegoś czego nie wiesz.

Zwracam honor Naidowi.

Opublikowano

przez te parę sekund zobaczyłem może z 10 kresek?

popraw to na bardziej widoczne bo w dzień nic nie widać, w noc o wiele lepiej ale i tak słabo.. ;-)

Opublikowano

przez te parę sekund zobaczyłem może z 10 kresek?

popraw to na bardziej widoczne bo w dzień nic nie widać, w noc o wiele lepiej ale i tak słabo.. ;-)

Mogę zrobić większe krople, ale to wygląda nienaturalnie, ew. zwiększyć jeszcze bardziej ich ilość.

Obejrzyj sobie w HD i na full ekranie, widać lepiej, one siłą rzeczy są małe i słabo je widać na filmiku.

sygnatura2.png

Opublikowano

Jak zobaczyłem filmik w HD na full ekranie to nie by lo tak źle już widziałem parę tych ''kropelek''.Czekam na więcej filmików itp.

Opublikowano

Zajebista robota. Widać, że robicie to co lubicie. Szkoda tylko, że z każdą rzeczą jaką wrzucicie hejty też się pojawiają :(

Opublikowano

To nawet nie wyglada jak deszcz... ten Wasz cały projekt to jakaś porazka.

Robicie na siłem ''nowosci'' które nikomu nie będa do niczego potrzebne..

Śnieg to jescze rozumiem bow święta nadaje klimatu ale po co komu deszcz...

Pewnie kolejną Waszą ''nowoscią'' będą parasolki :D

Jak dla mnie to ten dedatek w sensie deszcz jest zbędny.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ciekawie by było z parasolkami :D Taka nowa postać Parosotron (xD) za broń miałaby różne patyki itp. a za tarczę parasolkę. Skille: Rzuca parasolką która odbija się od wrógów zadając na M1: 1612-1723 dmg, G1 3415-3521, P1 4908-5000, SP 7023-7032

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Qentinios,  nie myślałeś nad systemem pogody? Tzn. pogoda będzie miała swoje efekty, nie wiem, pada deszcz, mniejszy resp zwierzaków a większy metków lub bossów itd.

A tak w ogóle ludzie po co się kłócicie każdy z was osiągnął coś w świecie Metin'a, w mniejszym lub większym stopniu więc po co te hejty, każdy pracuje tak jak umie. Pozdrawiam

Opublikowano

hehe przecież nie będzie Ci padało 24h/7 365dni w roku xD

Jeśli wyjdzie Wam tak jak Rasthea to nawet godzinki nie popada.  Kappa xD

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...