Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Małe działki (przykładowo 10x15) co to niby jest? WIdzę działka typowo pod mody  Mi pod mody wystarczy taka działka, wystarczy uporządkować wszystko a nie mieć rozpierdolone po działce 100x100, zawsze jak grałem na tak wielkich działkach to zajmowałem max 15x15 a reszta to drzewa z thaumcrafta/industriala

-Nie można scraftowac circuitów trzeba je kupic za 50$ sztuka u npc  No i prawidłowo, niech się waluta liczy a nie to kto ma lepszego xraya ( bo mój tylko pokazuje zwykłe rudy :[ )

-Słaby zarobek o.o2$ za 1 stone przy pomocy /jobs (trzeba zniszcyc 1000 stone na 1 circuit) Kilofów 10 diamentowych, potion crystal lamp czy jakoś tak Yellow daje szybkość kopania 3 + latarnia szybkość kopania 2, do tego podwójna maszyna do stona robienia ( 10 przekaźników, 8 pistonów, komparator, stack redstona i gotowe) i kasa leci że hohoho

-Niezgodnosc modów z tematem(brak niektorych) Uszczuplono paczkę bo po co mody których się nie używa?

-VIP ma duzo za duzo ($$$$ sie liczy) A to nie wiem, nie interesuje mnie vip, gardze nimi :)

-Gregtech psuje wiekszosc receptur (nie mozna zrobic zwyklego kilofu, trzeba drewnianym kopac) Kamienny, diamentowy da rade, możesz z tincersa robić kilofy,młoty. Poszukaj kamiennym kilofem diaxów, użyj tnt i będziesz miał na kilof :)

-Ciezko z jedzieniem, strasznie szybko spada i malo daje Na spawnie jest lampa która karmi :) Kup sobie chleb za miedziaki (bardzo tanio!) i przepal na tosty dają więcej za tą samą cene.

Jedno zboże przemaceruj na mąkę, mąkę przepal na chleb, chleb przepal na tosty, TADAM !!!

-Padlem na spawnie i nie moge itemow podniesc(jakis mob mnie zabil) i pomnik sie robil Napisz do admina, pomoże Ci. Mi pomagał itemy z lawy wydobyć :P

-Quarry praktycznie nie da sie zrobic(chyba admin oszalal zmieniajac recepte) Digital miner kosztuje 90coś żelaza 64 redstona 15 osmium 4 obsa wystarczy mieć maszyny i masz maszyne która jest o 1000% lepsza od quarry :)

-Dzialki poza miastem strasznie drogie (8tys 40x40) no i prawidłowo, jak Cie stać to sie z miasta wyprowadzisz a jak nie to trudno :) nie ma łatwo jak w prawdziwym życiu

-Strasznie wymagajaca paczka (przydzielilem 6gb ramu i mam srednio 80fps) ja przydzieliłem 8gb i mam 20 FPS i nie narzekam, MODY!

-Brak informacji ze na surowcowej mozna zginac przez ciemnosc To nie jest surowcowa to jest DEEP DARK! Źle oznaczony co prawda ale tak tam jest. Za to masz 2x surowców.

Pozdrowionka :)

Administracja wprowadza zmiany, oby robili backupy :P

Laucher poprawiony więc zapraszam

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Launcher już "teoretycznie działa" ale jako że jest to mój twór nie będę zdziwiony błędami: 

https://dl.dropboxusercontent.com/u/51182936/mpgzone.pl/Launcher/Utillins%20Launcher.exe

https://www.virustotal.com/pl/url/671f8794679e1abc7558f2b438b19ddf7f68f5fcdd6aa605674ed75873e071f6/analysis/1405721314/

@update

Fabryki zyskały bufa 24x, więc są teraz dużo bardziej opłacalne.

@ Launcher

Avast mimo pomyślnych skanów czasem się focha na launchera.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

o.O po pierwsze, gdzie ty w nazwie widzisz cokolwiek o RPG

Po drugie, czy ty masz zamiłowania archeologiczne, że niedziałający serwer z połowy lipca odkopujesz w listopadzie?

Ten post to chyba tylko z jakiś zamiłowań hejterskich napisałeś, bo nie ma ani podstaw do opinii bo nie ma serwera, ani jakiegoś rozwinięcia co by ewentualnie poprawić gdyby serwer działał...

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...