Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@"matixd3"

a nie lepiej ustawic download z dedyka?;)

Jedno i to samo musi byc host www z dostepem przez url aby to pobierac
Opublikowano

Nie kminie tego lunchera :/ wpisuje nick ilość ram (1024) i scieżkę do javy to daje prosto do folderu nie ide dalej do bin itd a jak klikam chyba zaloguj ujuz nie pamietam wyskakuje błąd :/  

ilctge.jpg

ura8jn.jpg

Wywala mi te same błędy a jedyne co działa to przycisk "Strona" na razie daruje sobie serwer...i tak nie miał bym z kim grać/handlować bo z tego co widzę na serwerze nie gra nawet 20 osób...... a poczekam na Beta testy innego serwa...(Ps.Jak ktoś chcę linka do tego innego z modami to mogę dać na PW)

Opublikowano

Dziś w takim razie: zabawa z launcherem dzień czwarty  :( ale mam nadzieję, że będzie działał

Nie masz co się trudzić, ten launcher to jeden wielki błąd i nie działa. Nie będe wnikał 'dla czego' bo to nie moje zadanie.

Do właściciela ;)

Na github'ie masz kilka normalnych launcherów które można łatwo przerobić, truelauncher, skcraft i kilka innych. Przynajmniej działaja poprawnie w 101% launchery napisane w innych jezykach są do niczego.

https://github.com/True-Games/TrueLauncher   lepszych launcherów sobie sam poszukaj :)

Patrząc na listę modów które dodałeś jest to niezły smietnik, połową modów można zajechać serwer w 2 dni druga połową zniszczyć cudzą własność, wymieniać chyba nie muszę bo robiąc paczkę wiesz co dodajesz a lista była by spora. Chyba, że poblokowałeś 40% itemów.  Paczkę z modami robi się z głową, dodajesz gregtecha i mody które uproszczaja gre to już jest niezły mix.

Jak by nie było co kto lubi ;)   Zasadniczo do takiej paki bez 3GB RAM to nawet nie ma co startować

Najlepszy w tej paczce jest mod o nazwie optyfine :) Cóż szkoda, że działa na odwrót... zamiast poprawiać to spowalnia i partoli. Używa sie moda fpsPLUS zawiera kluczowe poprawki jak optyfine tylko bez smieci co można zobaczyć przechadzając sie po biomach z biomes o plenty, na niektórych możesz zgarnąc zwiechy systemu z optyfine :D

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Nie wiem co jest ;p patrzyłem tylko na liste modów z tematu, chciałem sciagnąć paczke no ale sam wiesz launcher lipa, nie chciało mi sie rozbierać to cudo by poznać linki by sobie sciagnąc i wejść na serwer.  Może chociaż zróbcie w .zip mods i config to już sobie każdy jakoś poradzi.

PS. oooo widzę starą ekipę z mojego serwera na waszym forum :D już widzę te crasche, jak dobrze  że mi się już nie chce takiego serwera prowadzić :) brakuje tylko miodq'a (Człowiek magazyn) ten to raz dwa sprawdził by wydajność quarry+

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

@amadeusz002 musisz skopiować zawartość folderu .minecraft i potem usunąć ( nie to skopiowane np. jak skopiowałeś na pulpit to usuwasz tylko to z %appdata% ) i całą paczkę przerzucasz do folderu .minecraft ;) Odpalasz minecrafta ustawiasz wersje na 1.6.4Forge... i powinno działać ( Jeśli nie posiadasz premki a używasz mcZycu to pobierz sobie KeiNett Launcher :) )

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Wrzuciłem wszystkie pliki z paczki do .minecraft. Wchodze normalnie w minecraft wybieram 1.6.4 forge klikam play i pojawia mi się ta "reklama" mojang przy włączaniu minecraft. Czekam z 10s i spowrotem minecraft wraca do menu gdzie moge znowu klikac play. Nie wiem o co chodzi.

I może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w tej ścieżce do javy w launcherze?

Opublikowano

za chwilę udostępnimy inny launcher przynajmniej do czasu aż ogarnę swój, ten będzie działać na systemach 32

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...