Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podoba mi sie mod GregTech poniewaz jak widze tego moda to myla mi sie wszystkie craftingi...

Ale serwer zobacze o ile mi net pozwoli :)

Opublikowano

Nie podoba mi sie mod GregTech poniewaz jak widze tego moda to myla mi sie wszystkie craftingi...

Ale serwer zobacze o ile mi net pozwoli :)

Bez GregTech byłoby o wiele za łatwo uwierz mi.

Opublikowano

Dokładnie też wolałbym poczekać na ten luncher a nie wiadomo kiedy będzie więc prosiłbym o godzine udostępnienia lunchera :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Można grać na tym serwie bez launchera? Bo mi te mody nie chcą się zainstalować. Jak ktoś chce mi wytłumaczyć gdzie te foldery wrzucic to na PW

Opublikowano

Nie kminie tego lunchera :/ wpisuje nick ilość ram (1024) i scieżkę do javy to daje prosto do folderu nie ide dalej do bin itd a jak klikam chyba zaloguj ujuz nie pamietam wyskakuje błąd :/  

ilctge.jpg

ura8jn.jpg

86226145013474567463.png

Opublikowano

tam jest defaultowo ustawiona, pracuje nad automatycznym wyszukiwaniem ale to potrwa :( to mój praktycznie pierwszy projekt w tym języku programowania :/

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

aha, wiem o co chodzi, dropbox zablokował pliki paczki z powodu za dużego ruchu -,-

To jak mam pobrac paczke?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...