Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie link do lauchera bo ten z prezentacji (link) mi nie działa.

Edit: Działa

Edit2: Brak moda denevent czy jakoś tak, dodajecie na serwa a do lauchera juz nie łaska?

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale paczka ma ten mod, wszyscy są w stanie wejść, chyba, że launcher trycka go nie ma

Wszystko już ok widocznie trafiłem w ten moment w którym mod był na serwie a w laucherze jeszcze nie :)

Opublikowano

Witom, jest taka sprawa że, jak włączam launchera to niby się włącza minecraft, pokazuje się logo mojang'u i po chwili wyłącza się całkowicie minecraft i mogę sobie włączyć od nowa launcher i tak do usranej śmierci, co się dzieje? ;_;

Opublikowano

Prosze o pomoc gdy chce wbic na serwa wyskakuje mi blad o nazwie You do not have FMl installed, you cannot connect to this server    

2ql8tpv.gif

Opublikowano

Dostarcz ForgeModLoader.log

lub wejdź na tsa

@men999 taki błąd oznacza, że nie masz zainstalowanego forga, czyli albo nie używasz launchera, albo launcher ma błąd

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

Witom, jest taka sprawa że, jak włączam launchera to niby się włącza minecraft, pokazuje się logo mojang'u i po chwili wyłącza się całkowicie minecraft i mogę sobie włączyć od nowa launcher i tak do usranej śmierci, co się dzieje? ;_;

Będzie kiedyś jakaś odpowiedz na moje pytanie zamieszczone ok. 3h temu?

Opublikowano

Nie działa :> Odpalam jest napis Mojang przez pare minut i nagle okno znika...

@Edit

Czy zostanie to naprawione ;>?

Za lauchera odpowiada misio którego dziś raczej nie zobaczymy więc pewnie rano naprawi to.

Ogółem nowy laucher to jeden wielki niewypał. Polecam najpierw przetestować potem udostępniać :) :rolleyes: 

Opublikowano

-Małe działki (przykładowo 10x15) co to niby jest? WIdzę działka typowo pod mody

-Nie można scraftowac circuitów trzeba je kupic za 50$ sztuka u npc

-Słaby zarobek o.o2$ za 1 stone przy pomocy /jobs (trzeba zniszcyc 1000 stone na 1 circuit)

-Niezgodnosc modów z tematem(brak niektorych)

-VIP ma duzo za duzo ($$$$ sie liczy)

-Gregtech psuje wiekszosc receptur (nie mozna zrobic zwyklego kilofu, trzeba drewnianym kopac)

-Ciezko z jedzieniem, strasznie szybko spada i malo daje

-Padlem na spawnie i nie moge itemow podniesc(jakis mob mnie zabil) i pomnik sie robil

-Quarry praktycznie nie da sie zrobic(chyba admin oszalal zmieniajac recepte)

-Dzialki poza miastem strasznie drogie (8tys 40x40)

-Strasznie wymagajaca paczka (przydzielilem 6gb ramu i mam srednio 80fps)

-Brak informacji ze na surowcowej mozna zginac przez ciemnosc

Opublikowano

Widzę że zero zainteresowania... i dlatego nie lubie launcherów -.- zamiast uploadnąć paczke zwykłą z modami (link nie działa) to robią takie gówno i potem są problemy -.-

:>>

Opublikowano

- Słyszałeś kiedyś o czymś co nazywa się Role Play? I tak jest łatwo bo działką mogło być mieszkanko 5x10x3 w wieżowcu...

- To się nazywa napędzanie ekonomii, a poza tym są inne sposoby ich zdobycia. Nie liczyłaby się gdyby nie to.

- Im większy masz Lvl danej pracy tym więcej zarabiasz.

- To jest akurat mały błąd, ale do poprawienia

- Vip jest akurat bardziej zbalansowany niż na sporej części innych serwerów

- To nie GregTech a IguanaTweaks

- Nie widziałeś przypadkiem w tagach tematu "Hard" ?

- To się da poprawić, jest to pierwszy taki przypadek więc jeszcze nie wiedzieliśmy, że to występuje

- To jest chyba już czysta złośliwość, ponieważ grupa graczy (2) grając od niecałych 2 tygodni (tak około 9 dni) ma już wersje +, czytaj QuarryPlus

- Na działkę za miastem jesteś w stanie zarobić w ciągu 3 dni bez problemu

- Wielu ludzi gra nawet z 2GB ramu przydzielonymi i jakoś nie narzekają

- To akurat wina nieznajomości modów, w DeepDarku zawsze tak było...

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...