Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Latrios.eu (BĘDZIE UZUPEŁNIANA PREZKA)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AvariaMt2

Zgadza się, do końca dopracowana, bo pamiętam, że serwer był darzony sporą sympatią przez graczy. Serwera byłem współzałożycielem, mam pełne pliki dlatego stwierdziłem, ze razem z Mokrą Kasią postawimy reaktywacje tego serwera. ;)

Fanpejdz

/latrios.eu

Opublikowano

Nie polecam z powodu [GA]Harnas serwer syf bez urazy :D

To, czy serwer syf ocenisz po starcie, póki co jest to zapowiedź więc wyciągnie takich wniosków jest co najmniej dziecinne, także zluzuj, poza tym polecam przeczytać prezentacje, później pisać jakie kolwiek komentarze.

Opublikowano

To, czy serwer syf ocenisz po starcie, póki co jest to zapowiedź więc wyciągnie takich wniosków jest co najmniej dziecinne, także zluzuj, poza tym polecam przeczytać prezentacje, później pisać jakie kolwiek komentarze.

Sama twoja osoba w team doprowadza do takiej opinii

Opublikowano

Sama twoja osoba w team doprowadza do takiej opinii

Zdaje sobie z tego sprawe bo wiem jaką ludzie mają o mnie opinie, ale weź pod uwagę, że sam w teamie nie jestem.

Z resztą, to jak serwer będzie prosperować nie zależy od mojej opini, a zaangażowania całego teamu.

I jeżeli mnie nie znasz, to się nie wypowiadaj, bo jak na złość, ja cie człeku w ogóle nie kojarzę.

Opublikowano

Serwer nie ma w sobie nic ciekawego.

Nie polecam.

Jest to dopiero początek prezentacji, dziś ją do końca uzupełnie bo ma ona spore braki, są dodane tylko podstawowe rzeczy, reszta jest dopracowywana do końca.

same laski w teamie :D

Harnaś tak ty też :*

Zobaczymy co to będzie po starcie. Neutral:D

<3

Opublikowano

Prezentacja słaba, mało opisane (tak widzę, że będzie uzupełniana) i harnaś w teamie, sama ta rzecz wystarczy mi żeby nie wejść na serwer.

Nie polecam.

Opublikowano

Zdaje sobie z tego sprawe bo wiem jaką ludzie mają o mnie opinie, ale weź pod uwagę, że sam w teamie nie jestem.

Z resztą, to jak serwer będzie prosperować nie zależy od mojej opini, a zaangażowania całego teamu.

I jeżeli mnie nie znasz, to się nie wypowiadaj, bo jak na złość, ja cie człeku w ogóle nie kojarzę.

Ty mnie nie musisz kojarzyć nawet bardzo dobrze że tego nie czynisz ważne jest to że ja cie kojarzę i za brud serwer nie polecam to tyle i nie potrzebnie kontynuować tej dyskusji

Opublikowano

Widze, że grafiki do zapowiedzi @Julietta nie raczyła nowej zrobić  :)

Używacie psd grafiki, którą miał mieć serwer Restynid.

Nie polecam gotowiec plików Averi. Averia ma rozwalona i dziurawą bazę  :)

Jak ktoś mi nie wierzy proszę harnaś podaj syserr z db ;]

Administracja to totalne niedojdy nic nie potrafią.

Opublikowano

Idź pan z tym serwerem :D :D

To jest fake haha.

Nie polecam administracja to dzieciaki.

Harnaś lat 15.

Opublikowano

Do julki nic nie mam bo grafika ładna ale harnaś ...

Idź pan z tym serwerem :D :D

To jest fake haha

To chyba jest prawda XDDD

Opublikowano

Nie raczyła zrobić, bo nie chciałem nowej prezentacji od niej. Nie interesuje mnie, gdzie miałobyć to PSD używane, zostało użyte u nas po raz pierwszy.

Averia nie ma dziurawej bazy, wróżysz to po czym? Skoro nawet plików nie widziałeś na oczy. W dodatku wiemy na czym pracujemy i wiemy jakie były błędy do poprawienia.

Dziur pełno, nikt żadnej nie widział, eh. :x

@down

• Lokacja:/usr/home/Hillsfar

Dyskusje z tobą uważam za zakończoną.  W dodatku, jeżeli wiecie o dziurach, to wykorzystajcie je na starcie :))

Opublikowano

Nie raczyła zrobić, bo nie chciałem nowej prezentacji od niej. Nie interesuje mnie, gdzie miałobyć to PSD używane, zostało użyte u nas po raz pierwszy.

Averia nie ma dziurawej bazy, wróżysz to po czym? Skoro nawet plików nie widziałeś na oczy. W dodatku wiemy na czym pracujemy i wiemy jakie były błędy do poprawienia.

Ty ich nie widzisz bo ty nie masz pojecia o niczym dzieciaku.

Opublikowano

Ch*jowa nazwa serwera

Ch*jowa prezentacja

Ch*jowy serwer

3x Chójowo = nie zagram

@Edit

Administracja tez ch*jowa

@topic

Nie polecam ze wzgledu na harnasia aka dziecko windowsa aka n00b

Nie polecam boten gosciu startuje z serwerami co miesiąc i każdy z nich padana drugi dzien

NQ

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Ch*jowa nazwa serwera

Ch*jowa prezentacja

Ch*jowy serwer

3x Chójowo = nie zagram

@Edit

Administracja tez ch*jowa

@topic

Nie polecam ze wzgledu na harnasia aka dziecko windowsa aka n00b

Nie polecam boten gosciu startuje z serwerami co miesiąc i każdy z nich padana drugi dzien

NQ

Jest to mój pierwszy serwer tak propo. Innych swoich serwerów nie miałem, więc jeżeli coś piszesz i próbujesz udowodnić, dowiedz się +/- co i jak.

I spokojnie z tymi postami bo nie nadążam raportować.

Opublikowano

Powodzenia ja nie zawitam :)

Serwery easy/medium co teraz powstają są nic nie warte każdy serwer ma to samo  i większość pada po miesiącu

Opublikowano

@down

• Lokacja:/usr/home/Hillsfar

Dyskusje z tobą uważam za zakończoną.  W dodatku, jeżeli wiecie o dziurach, to wykorzystajcie je na starcie :))

Ty naprawdę koleś powinieneś się dosyć mocno zacząć kształcić.

Byłeś w Teamie Averi tej pierwszej. No to wyjawisz nam dlaczego serwer co godzine padał i były cofki :)

No słuchamy? Może ddosy? Dupa przez cały czas myślisz, że ktoś by ddosował averie?

Flourine jasno powiedział, że ma problemy z bazą pokazał mi syserr i wszystko było jasne.

Na dodatek widziałem te pliki bo miałem okazje je zobaczyć przez Flourina.

Sęk w tym, że serwer sam siebie będzie atakował :)

Lecz ty o niczym nie masz pojęcia bo jestes bez talenciem i wrednym bachorem, który próbuje zabłysnąć na MPC Forum.

Opublikowano

Widze, że grafiki do zapowiedzi @Julietta nie raczyła nowej zrobić :)

Nie polecam gotowiec plików Averi. Averia ma rozwalona i dziurawą bazę :)

Skoro mnie w chuja zrobiliscie i wystawiliscie zupelnie inna prezentacje, to ta jest dalej moja i moge z nia robic co chce. Pozdrawiam.
Opublikowano

Skoro mnie w chuja zrobiliscie i wystawiliscie zupelnie inna prezentacje, to ta jest dalej moja i moge z nia robic co chce. Pozdrawiam.

Tak to jest jak klienta ma się przez tygodnie w dupie :)

Opublikowano

Tak to jest jak klienta ma się przez tygodnie w dupie :)

Tak to jest jak sie nie moze zrozumiec, ze czlowiek jest chory i nie ma jak skonczyc prezki. Potem zapierdala caly dzien, by ja skonczyc a co widzi? Zupelnie inna. Bez zadnej informacji.

No nic. Nie bede na ten temat dyskutowac.

Ja zapraszam na serwer, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...