Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]League Of Legends News

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A później "Omg co oni robią w tym lolu gówno a nie artykuły wszystko z neta wzięte i jacyś idioci są w teamie"

Nie, ja bym za przeproszeniem wyjebał te wszystkie "redakcje".

Redakcja w dziale komputery i dodatkowo konsole się przydadzą. Co do reszty, jestem tego samego zdania.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak, ale raczej preferowałbym nawiązanie współpracy z jakimś polskim portalem i dodanie bota który by dawał te newsy. Niezbyt mi się widzi redakcja.

Opublikowano

Jasne że nie, jestem pewny że redaktorzy zamiast pisać newsy będą kopiować z innych stronek albo poprostu informacje zawarte w tym dziale będą już wszystkim znane lub wzięte z innych stron. 

@Wredna w niektórych grach newsy pisane są po angielsku, a jak zapewne świetnie wiesz, większość graczy o niskim poziomie wiekowym ma problemy z obcym językiem. Artykuł może być wybawieniem dla takich osób.

Nie w lolu, tu akurat nie dość że jest od zajebania portali informujących o zmianach na pbe i innych, to jeszcze masz oficjalną stronę lola po polsku gdzie też się dowiesz o najważniejszych informacjach i zmian. Po za tym dodam że w dziale od lat nikt się na redaktora nie nadawał i myślę że w tej kwestii się  niewiele zmieniło.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dla mnie bez sensu, zwykłe kopiowanie ctrl + c i ctrl + v z reddita. Obecnie jest dobrze a jakby się uprzeć to można ewentualnie dodać poddział newsy i moderator będzie tam tworzył tematy dotyczące newsów(np. kopiował z oficjalnej strony lub jak już napisałem wyżej z reddita). 

Poza tym artykuł może się kończyć na : wejdź na stronę patcha w lola -> kopiuj grafike ,wklej tekst itd...

A później "Omg co oni robią w tym lolu gówno a nie artykuły wszystko z neta wzięte i jacyś idioci są w teamie"

Nie, ja bym za przeproszeniem wyjebał te wszystkie "redakcje".

47990292595971448862.png

Admin Cienia
Opublikowano

Skoro istnieje tyle portali i stron dotyczących gry, to wprowadzanie redakcji nie jest nam potrzebne.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

A jeśli bęzie coś jak mentor minecraft, to ... :))

Tak, i niech do tego zostaną dobrane, wysokcy dywizją lub znajomością wiedzy gracze! O dobrze pisanych art. nie wspominam ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

W sumie, redakcje powstają wszędzie to czemu i w LoLu nie?

Opublikowano

Tak, dużo do roboty.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jestem na TAK 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Skoro istnieje tyle portali i stron dotyczących gry, to wprowadzanie redakcji nie jest nam potrzebne.

Jestem na nie.

Dokładnie, za dużo tego. Nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dlaczego wszyscy są nastawieni na to, że będzie tylko kopiuj wklej, skoro nawet nie chcą spróbować ? Proponuje żeby dodać ten dział na próbę, np. 2 tyg.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gdyby ciekawie opisywano zmiany, których w LoLu jest dosyć dużo, to jestem na tak.

Otóż to, tak.

Opublikowano

Gdyby ciekawie opisywano zmiany, których w LoLu jest dosyć dużo, to jestem na tak.

Opublikowano

Tak, bo @Bolszczu chce. xD A tak na poważnie, to pomysł jest dobry, dział cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, dlaczego nie miałaby powstać redakcja działu?

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...