Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]League Of Legends News

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę te newsy "Ludzie, ludzie, skórka o 2 złote tańsza!!11!!"

#neutral bo jak już to prawie każda gra na tym forum się na to łapie.

76561198001815076.png
Opublikowano

To, że inne działy mają takie rangi nie oznacza, że inni też je muszą posiadać. Z drugiej strony - gra wydaje się obszerna i jeśli tylko byłyby jakieś większe aktualizacje to można spróbować.

Za.

Opublikowano

Nie widzę problemu :) Tak

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Sam nie wiem czy takowy dział jest potrzebny. Jestem nastawiony dosyć sceptycznie i obawiam się, że newsy będą sprowadzały się jedynie do zmiany szyku zdań, bo w sumię o czym tu pisać, gdy wszystko jest dostępne na zewnętrznych portalach?

Opublikowano

Nie. Jest to zbędne, gdyż po dodaniu jakiegoś patcha wszystko możemy przeczytać na oficjalnej stronie LoL'a, a naszym ojczystym języku. Dodatkowo jeśli wyjdzie coś nowego to userzy zakładają informacje w dziale głównym i dodają linka do patch notes z oficjalnej stronie.
Bo co niby by robili moderatorzy działu news? przepisywaliby wszystko z oficjalnej strony na mpc, czy tylko dawali by linka do patch notes? bez sensu.
nie.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dla mnie te grupy to lekki niewypał. Bez obrazy dla nich, ale każdy kto gra w daną grę lub interesuje się jakimś zagadnieniem raczej nie musi się specjalnie wysilić, by mieć info na temat najnowszych wiadomości. Wystarczy do tego odwiedzanie głównej strony, czy też śledzenie fanpage'a. To co zobaczymy na mpc, napisane, czy ogólnie stworzone przez tego typu grupy, jest po prostu zmodyfikowanym zlepkiem wiadomość z w/w stron.Nie ma w tym nic nowego, czy nawet uzupełniającego.

Ja na nie.

Opublikowano

@Wredna w niektórych grach newsy pisane są po angielsku, a jak zapewne świetnie wiesz, większość graczy o niskim poziomie wiekowym ma problemy z obcym językiem. Artykuł może być wybawieniem dla takich osób.

Opublikowano

@Wredna w niektórych grach newsy pisane są po angielsku, a jak zapewne świetnie wiesz, większość graczy o niskim poziomie wiekowym ma problemy z obcym językiem. Artykuł może być wybawieniem dla takich osób.

Nie wiem, jak wygląda sytuacja w Lolu, ale jeżeli przeszkodą w zdobywaniu informacji jest język, to w sumie czemu nie. Ale i tak mi się wydaje, że wtedy po prostu powstała by grupa translatorów, która poza tłumaczeniem nie wprowadzałaby nic nowego i oryginalnego. Raczej każdy potrafi sobie translatora google użyć, jeśli koniecznie chce się czegoś dowiedzieć.

Opublikowano

Gdyby ciekawie opisywano zmiany, których w LoLu jest dosyć dużo, to jestem na tak.

Świetny pomysł. ;)

W Lolu na pewno będzie o czym pisać.

TAK.

Opublikowano

Przypuszczam, że za miesiąc będzie sugestia, aby to usunąć. Jednak być może za pisanie tych newsów zabiorą się jakieś ogarnięte osoby. Spróbować nie zaszkodzi ; )

Reasumując: tak

Opublikowano

A później "Omg co oni robią w tym lolu gówno a nie artykuły wszystko z neta wzięte i jacyś idioci są w teamie"

Nie, ja bym za przeproszeniem wyjebał te wszystkie "redakcje".

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...