Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] s1 Laveria od Metin2-Poland

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzi ci się błaźnie, że na każdym Fanpage spamujesz?

Jak cie nie stać na reklamę, to napisz, może jakąś zrzutę zrobimy, żebyś linków do tego na nasze Fanpage nie wrzucał, bo aż przykro się robi ja widzę taki ubogi serwer.

"Metin2-Poland to jedyna serwerownia, na którą możesz liczyć." - Już w pierwszym zdaniu jest błąd, bo tej "serwerowni" to nawet na reklamę nie stać, tak poza tym to powszechnie wiadomo, że co najwyżej można liczyć tutaj na True i nikogo innego.

"Przede wszystkim stawiamy na dobro graczy." - Chyba tylko swoich, bo innych wkurwiacie spamując tym gównem na innych serwerach.

"Pełne zaangażowanie oraz doskonały kontakt całego zespołu jaki możemy Wam zagwarantować jest podstawą sukcesu." - Haha, pełne zaangażowanie! Chłopie robiliście ten serwer miesiącami, a na nim nic praktycznie nie ma, tak samo w prezentacji. Ale gratuluje ci tego, że potrzebowałeś miesięcy, żeby biologa zmienić, trzy mapy na krzyż dodać i jeden set broni. Podstawą sukcesu to jest dobry serwer, wy już na tym etapie odpadacie.

"Istnieją również inne wierzchowce, które można wygrać w eventach, kole losu i nie tylko!" - Dobra, dobra... Już tak nie bajeruj od razu mogłeś napisać, że są wierzchowce, które mogą wygrać w eventach, kole losu i itemshopie.

"Zwoje dropią z bossów typu 9 Ogonów, Ognisty Król czy tez Zjawa Żółt. Tygrysa." - Bardzo inteligentny pomysł na umożliwienie przyśpieszenia rozwoju umiejętności. Nie, żeby trzeba było wbić pierw umiejętności na G, żeby się z tymi bossami mierzyć, ale co tam miłego bicia tych bossów na M1 życzę. Pewnie nawet resp nie jest przyśpieszony i wszyscy na tych bossach będą siedzieć (No prawie wszyscy, reszta kupi je po prostu w itemshopie).

"Lazarski Rejon to nowa przygotowana przez nas mapa." - Miało powiać przygodami, a powiało gimbami i prostotą.

"Kryształowy Dungeon / Kamienny Dungeon" - No teraz to powiało bardzo rozbudowaną wyobraźnią twórcy serwera, cóż za kunszt jak chodzi o te nazwy. Są tak bardzo oryginalne, że aż podziwiam twórce, że je wymyślił.

"czyt. teleportować gracza i nie tylko." - No to współczuje graczom, którzy nie są w dobrych stosunkach z królem/ową, chyba sobie nie poexpia w spokoju. Co jeszcze może? Może podnosić expa, mute i wiele więcej dodatków wcale nie wpływających na grę.

Co do samego systemu, to powiało mi grą "Fly For Fun", ale i tak ten system podatku u was działać nie będzie, bo powątpiewam w wasze umiejętności po zobaczeniu prezentacji.

"Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje." - Ano skorzystam z tego przywileju, a więc możecie przestać spamować na cudzych serwerach? Z góry dziękuje w imieniu moim i osób, które wkurwiacie.

Pokusiłbym się wręcz o sformułowanie, że załatwiasz ją z godziny na godzine, na cudzych fanpage i serwerach.

Jeszcze piszesz w tym temacie, że to nie ty i ludzie zainteresowani twoim serwerem to robią, tylko pojawia się problem, bo mało kto twoim serwerem jest zainteresowany i wątpię, że wśród nich jest aż tak zdesperowana osoba, która "reklamowałaby" ten serwer dla ciebie za nic.

Człowieku spójrz prawdzie w oczy, masz na swoim forum 19 osób zarejestrowanych i jeszcze próbujesz taki kit wciskać oczerniając swoich przyszłych graczy.

Jak to mówią? Dobra mina do złej gry.

Ja ci tylko pisze jak jest, nie myśl sobie, że administracja innych serwerów to skończone młoty i debile, bo tak nie jest i doskonale wiedzą, że za ten spam odpowiadasz ty, albo któryś z twoich przydupasów, a nie twoi gracze.

Ten serwer jest lipny i będzie niewypałem.

Pozdrawiam serdecznie i bez odbioru.

@Edit

Widzę wiesz o mnie więcej niż ja sam.

Nie miałem żadnych projektów i tu cie zaskoczę.

Obecnie pracujemy nad jednym, w sumie to już kończymy.

Nazwy serwera nie będę pisał, bo twojej polityki nie stosuje.

"Zacznijmy od tego, że nie spamuje na żadnym FanPage, a jak to robi ktoś inny to po prostu napisz do tej osoby żeby się odczepiła. Jakbyś miał okulary, to byś widział że na górze napisałem, aby nie spamowali nikomu na forach fb itp." - No fakt napisałeś tak, głównie dlatego, żeby pokazać, że to nie ty, a każdy dobrze wie, że prawda jest inna.

Jednak okulary to przydają się tobie, bo w swoim poście zwróciłem też uwagę na to, że spamujesz, a później piszesz tutaj, że to nie ty.

Może i okularów nie mam (Ty przecież wszystko lepiej o każdym wiesz), ale za to mam mózg i potrafię samodzielnie myśleć.

Dla mnie to co napisałeś tam tylko potwierdza to, że to ty spamujesz, bo gdybyś tego nie robił, to miałbyś to w dupie i nie musiałbyś pisać "Przestańcie spamować", ale tak sytuacja wyglądałaby tylko w momencie GDYBYŚ był "czysty".

Także taki kit idź w ciskać kolegom z piaskownicy, oczywiście na swoim "Lazarskim Rejonie".

Ps. Zainteresowanie moją osobą, znajomość mojego nicku i ogółem kojarzenie mnie bardzo zaskakuje.

Jakiego nicku bym nie użył, to każdy pisze, że to ja.

Ale jestem rozpoznawalny i sławny, aż chyba fanpage założę, przynajmniej Michał będzie miał gdzie serwer reklamować.

To że robili tyle serwer to chyba dobrze? Nie! lepiej najebać wszystkiego co się znajdzie pod ręką i puścić pobugowane gówno.

Wiem że z własnego doświadczenia że zrobienie serwera dobrze nie jest proste i trzeba na to poświęcić troszkę czasu i pieniędzy :)

Po 1 serwer trzeba wewnątrz doprowadzić do grywalności - cała podstawa metina ma najwięcej bugów, dodanie dodatków / nowości to mały pikuś.

Popatrz sobie ile serwerów startuje i ile z nich do tej pory działa :) no dobra może działa ale ma tyle najebane że nie potrafią tego ogarnąć przykład metinek czy jakoś tak :)

Z tego co widziałem to miałeś serwer ale chyba padł? ale nie interesuje mnie to.

Fakt z reklamą zjebali, równie dobrze nie mógł to sam admin reklamować ale kogoś poprosić aby to zrobił.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę spoko serwer się zapowiada, w metina dawno już nie grałem ale tu zawitam z pewnością :)

Opublikowano

Mało informacji zawartych w prezentacji, mnie jakoś to nie przekonało żeby wbić na serwer.

+ to, że nie widziałem żadnej reklamy jak do tej pory.

Prezentacja nie jest kompletna.

A reklama będzie w ch*j.

#POTWIERDZONEINFO

Stay Trippin.

Opublikowano

Wdając sie w dyskusje z "hejterami" nic nie osiagniecie wiec mysle ze lepiej ich ingorowac. Jak im sie nie podoba to zegnamy z prezentacji i tyle, nikt wam nie powiedzial ze musicie grac.

Server wyglada fajnie, zapowiada sie tez fajnie, z tego co wiem administracja jest wporządku, takze chyba sobie pogram.

Kiedy start bo nie doczytałem?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wdając sie w dyskusje z "hejterami" nic nie osiagniecie wiec mysle ze lepiej ich ingorowac. Jak im sie nie podoba to zegnamy z prezentacji i tyle, nikt wam nie powiedzial ze musicie grac.

Server wyglada fajnie, zapowiada sie tez fajnie, z tego co wiem administracja jest wporządku, takze chyba sobie pogram.

Ten piątek.

Stay Trippin.

Opublikowano

Start w piątek w ten tydzień, 27.06.2014.

Już dziś pojawią się pierwsze filmiki promujące serwer.

Niestety, baneru na stronie metin2mod nie wykupię, ponieważ nie ma miejsca na banner.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Parę pytań oraz sugestii ode mnie:

Ostatnim expowiskiem do 99lvl'a jest grota, czy planujecie dodać jakąś nową mapę?

Do misji fabularnych moglibyście dodać nagrody w postaci jakichś stałych bonusów, takich jak są na r*vii.

Jest powiększony/przyśpieszony resp metków oraz spotów? Jeśli nie moglibyście to zrobić. Mimo, że to hard, ale zawsze przyjemniej się gra :)

Jak lecą bronie na 30lvl z bestów? Wiem, że zależy to od farta, ale jeśli moglibyście to ciut przybliżyć byłbym wdzięczny.

Co do serwera to zagram :)

Opublikowano

Ostatnim expowiskiem do 99lvl'a jest grota, czy planujecie dodać jakąś nową mapę?

Do misji fabularnych moglibyście dodać nagrody w postaci jakichś stałych bonusów, takich jak są na r*vii.

Jest powiększony/przyśpieszony resp metków oraz spotów? Jeśli nie moglibyście to zrobić. Mimo, że to hard, ale zawsze przyjemniej się gra :)

Jak lecą bronie na 30lvl z bestów? Wiem, że zależy to od farta, ale jeśli moglibyście to ciut przybliżyć byłbym wdzięczny.

Jest Łazarski od 92 xD

Stay Trippin.

Opublikowano

Bronie na 30lvl lecą wręcz idealnie, dziś też dogram filmik z tego. Już z głosem i to zaraz.

Dodam też drop z szkatułki serwerowej.

Z misji po biologu są stałe bonusy [a to nie jest biolog] jest też exp i inne rzeczy.

Tak, resp spotów jest powiększony o 2/3 razy. Resp metinów zaś jest w bardzo duży ;)

Od 92 jest mapa Łazarski Rejon, tam wbijasz ostatnie levele.

Zapraszam również wszystkich na nasze forum, gdzie zbiera się co raz więcej ludzi. Adres to www.board.nazwadomeny.pl

Przypominam, dziś rusza reklama na YouTube. Będzie m.in u ZabQ, Sh4ke, adaMPCforumambi, binoxyt i innych osób.

Jeżeli ktoś z was ma fanpage, który posiada +10 tysięcy lajków oraz dobrą aktywność proszę o prywatną wiadomość.

Opublikowano

jak ze zmiankami/radami/egzo?

jakieś szkaty serverowe beda?

Tak szkatułki są, własnie idę nagrać drop ze szkatułek serwerowych oraz  z bestów.

Rad nie ma w ogóle na serwerze, zmianki i dodania lecą z metinów 25+ [35% dodanie, 30% zmianka] z metinów w lochach [45% dodanie, 30% zmianka] oraz zmianki dropią z potworów od 65lvla [nie leci ich jakoś pro elo, że wynosisz po 200 w godzine].

Zwoje ze szkatułki serwerowej, z bosów oraz z metinów [od 25lv 10% na zwój, od 50lv 25% na zwój, w lesie/red lesie 50% na zwój]

1 film:

https://www.youtube.com/watch?v=dxy5nat0PAM

Opublikowano

Michał to wasz znajomy czy cos macie z polecania tego servera?

clienta nikt nie ma i widze ze go juz pobierasz.

Znowu funflostwo jo?

(przypał)

Nie, in3st ma klienta bo będzie nagrywał z serwera.

Opublikowano

Pelerynki też moglibyście dać do szkatułki serwerowej i np. wymiany za kd +0-2, bo jak tylko z misji i metków to za łatwo o nie nie będzie.

Opublikowano

A moze dodacie rady pustelnika? bo bez nich to lipa robic te skile tymi 35 ku

Nie no fajnie jest sie czasem troche potrudzić ale np kwestia ku w metinie czy kamoli jest dość frustrująca, jak dropisz tydzien spiac 2h dziennie 100 kamoli i masz g8 a typ dropnie w 1 dzien 15 i ma p.

ale to są uroki metina :D

Jak hard to hard, moze byc bez rad, jak dla mnie

rYD9JSA.png

Opublikowano

Rad nie będzie, specjalnie został zwiększony resp metinów i to o dużo, więc mniej więcej się to jakoś wyrówna.

No w sumie typ ma 200 subów, to grube patole musiały pójść zeby u niego reklame dostac
No nic, nie wnikam

Trailer się sam nie stworzy, potrzebny nam po prostu jest żeby on jakoś 'wyglądał' a powinien wyjść świetnie ;)

Pelerynki też moglibyście dać do szkatułki serwerowej i np. wymiany za kd +0-2, bo jak tylko z misji i metków to za łatwo o nie nie będzie.

Ze szkatułki lecą pelerynki, przedstawię dziś wam drop. 

Jeżeli chce ktoś uczestniczyć w beta testach to zachęcamy do odwiedzenia naszego forum.

Opublikowano

No w sumie typ ma 200 subów, to grube patole musiały pójść zeby u niego reklame dostac

No nic, nie wnikam

Boli dupka?

Client jest mi potrzebny do tego aby nagrać trailer serwera.

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...