Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] s1 Laveria od Metin2-Poland

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dales systemu zbroji

Dziś i jutro prezka zostanie uzupełniona o biologa, systemy, itemshop, dodane zostaną filmy promujące serwer ale pokazujące także co na nim się znajduje.

Chodzi mi o to, że w zapowiedziach 3/4 to Hardy i sam nie wiem po co ich tyle.Tak wiem, że są ludzie z gustami, którzy lubią hardy/diedium czy easy, ale podziel ograniczoną ilość graczy na te 3/4 serwery hard - tylko o to mi chodziło.

@topic

Skąd zdobędę trute :? (Standardowo RIP) czy coś jeszcze  :?

Jeśli chodzi o trutę to tak jak w prezentacji serwera rozpruwacz oraz z dropu w Grocie Wygnańców.

u6pv.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało informacji zawartych w prezentacji, mnie jakoś to nie przekonało żeby wbić na serwer.

+ to, że nie widziałem żadnej reklamy jak do tej pory.

Opublikowano

Nie dales systemu zbroji

Zaraz będą dodane zbroje & biolog.

Jeszcze dziś pojawi się w niej dość sporo rzeczy, również filmy.

Mało informacji zawartych w prezentacji, mnie jakoś to nie przekonało żeby wbić na serwer.

+ to, że nie widziałem żadnej reklamy jak do tej pory.

To ci specjalnie ją podeślę na pw.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Są jakieś dungeony na niskie poziomy? Wieża orków, dzikusów?

Kryształowy jest od 50, własnie tworzę dungeon od 20lvl do 35lvl.

Dziś pojawi się o nim wstawka, być może w postaci filmu.

Jak ktoś chce szybciej uzyskać odpowiedź na swoje pytania, zapraszam na serwer ts3 adres jest taki sam jak adres strony głównej.

Oficjalny FanPage serwerowni:

xx

Opublikowano

Najlepszy serwer tego roku moge Wam to obiecać. Takie podejścia nie ma chyba nikt, oraz nie wyróżnia się takim profesonalizmem.  Znam dobrze admnistracje, wiem jak sie spisuje i ile serca w projekt wkładają, polecam gorąco i zapraszam na TS3 oraz Forum bo mówie, warto czekać! Jest to chyba jeden z nielicznych serwerów który nawet JA, polecam :) Bedzie dobra reklama, administracja jest otwarta na Wasze propozycje wystarczy, ze odwiedzicie forum.

Twoja rekomendacja zdecydowanie obniży ilość graczy na serwerze.

Apeluję o poprawę słowa serwerownia - dlaczego takiemu profesjonalnemu (ha-ha) teamowi trzeba to powtarzać kilka razy? Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Twoja rekomendacja zdecydowanie obniży ilość graczy na serwerze.

Apeluję o poprawę słowa serwerownia - dlaczego takiemu profesjonalnemu (ha-ha) teamowi trzeba to powtarzać kilka razy? Pozdrawiam serdecznie!

Nie mamy zamiaru niczego poprawiać i przestań nas o to prosić przy czym spamić.

Jeżeli myślisz że serwerownia to tylko te, które oferują usługi hostingowe itp to się grubo mylisz. Również pozdrawiam.

Drop z metinów chyba nie jest słaby

9939914036124571050784.jpg

Nieoficjalnie z metinów 25-55 na kd+4 jest 20% więc dość sporo i kto wie czy po becie nie będzie to zmniejszone.

Dziś filmik z dropa

Opublikowano

Tak bardzo żałosna próba reklamy..

3064714036132861121809.jpg

Nie wiem, nic nie widzę:

3392314036140341050784.jpg

Ale jak pisze, to na pewno nikt z administarcji, napisałem tej osobie żeby nie reklamowała i nie spamowała innym.

A i tutaj też apeluje do wszystkich, nie spamcie innym na forach, fb i innych portalach czy też w prezce bo nie mam zamiaru później się z kimś droczyć. Sam zajmę się promocją i nie oczekuję waszej pomocy, tym bardziej jeżeli ma ona tak wyglądać.

Opublikowano

Serwerek ładnie się zapowiada ;)

Pomocy, Mistrza Gry nie potrzebujecie ? :D

Ew. jakieś questy fabularne :x

POWODZENIA !

Póki co nie, jeżeli takie potrzeby będą to będzie to ogłoszone na forum.

Misji jest dużo nie tylko fabularnych bo i też poboczne.[tak rozumiem i nie trzeba ich nam]

Opublikowano

Nie mamy zamiaru niczego poprawiać i przestań nas o to prosić przy czym spamić.

Jeżeli myślisz że serwerownia to tylko te, które oferują usługi hostingowe itp to się grubo mylisz. Również pozdrawiam.

A więc wytłumacz mi, co to jest. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Nie doczytałem - zmianki i dodania dropią z...?

Dropią głównie z metinów zwykłych oraz tych w lochach.

Zmianki dropią dodatkowo od 65 poziomu postaci z potworów.

Dużo zmianek i dodań dostaje się również z misji.

Dziś nagram drop z metinów to zobaczysz jak one mniej więcej dropią.

Opublikowano

Nudzi ci się błaźnie, że na każdym Fanpage spamujesz?

Jak cie nie stać na reklamę, to napisz, może jakąś zrzutę zrobimy, żebyś linków do tego na nasze Fanpage nie wrzucał, bo aż przykro się robi ja widzę taki ubogi serwer.

"Metin2-Poland to jedyna serwerownia, na którą możesz liczyć." - Już w pierwszym zdaniu jest błąd, bo tej "serwerowni" to nawet na reklamę nie stać, tak poza tym to powszechnie wiadomo, że co najwyżej można liczyć tutaj na True i nikogo innego.

"Przede wszystkim stawiamy na dobro graczy." - Chyba tylko swoich, bo innych wkurwiacie spamując tym gównem na innych serwerach.

"Pełne zaangażowanie oraz doskonały kontakt całego zespołu jaki możemy Wam zagwarantować jest podstawą sukcesu." - Haha, pełne zaangażowanie! Chłopie robiliście ten serwer miesiącami, a na nim nic praktycznie nie ma, tak samo w prezentacji. Ale gratuluje ci tego, że potrzebowałeś miesięcy, żeby biologa zmienić, trzy mapy na krzyż dodać i jeden set broni. Podstawą sukcesu to jest dobry serwer, wy już na tym etapie odpadacie.

"Istnieją również inne wierzchowce, które można wygrać w eventach, kole losu i nie tylko!" - Dobra, dobra... Już tak nie bajeruj od razu mogłeś napisać, że są wierzchowce, które mogą wygrać w eventach, kole losu i itemshopie.

"Zwoje dropią z bossów typu 9 Ogonów, Ognisty Król czy tez Zjawa Żółt. Tygrysa." - Bardzo inteligentny pomysł na umożliwienie przyśpieszenia rozwoju umiejętności. Nie, żeby trzeba było wbić pierw umiejętności na G, żeby się z tymi bossami mierzyć, ale co tam miłego bicia tych bossów na M1 życzę. Pewnie nawet resp nie jest przyśpieszony i wszyscy na tych bossach będą siedzieć (No prawie wszyscy, reszta kupi je po prostu w itemshopie).

"Lazarski Rejon to nowa przygotowana przez nas mapa." - Miało powiać przygodami, a powiało gimbami i prostotą.

"Kryształowy Dungeon / Kamienny Dungeon" - No teraz to powiało bardzo rozbudowaną wyobraźnią twórcy serwera, cóż za kunszt jak chodzi o te nazwy. Są tak bardzo oryginalne, że aż podziwiam twórce, że je wymyślił.

"czyt. teleportować gracza i nie tylko." - No to współczuje graczom, którzy nie są w dobrych stosunkach z królem/ową, chyba sobie nie poexpia w spokoju. Co jeszcze może? Może podnosić expa, mute i wiele więcej dodatków wcale nie wpływających na grę.

Co do samego systemu, to powiało mi grą "Fly For Fun", ale i tak ten system podatku u was działać nie będzie, bo powątpiewam w wasze umiejętności po zobaczeniu prezentacji.

"Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje." - Ano skorzystam z tego przywileju, a więc możecie przestać spamować na cudzych serwerach? Z góry dziękuje w imieniu moim i osób, które wkurwiacie.

Przyjdzie kolej i na nieco inny serwer. Póki co skupiamy się na jednym, chcemy aby dobrze działał i nie było z nim żadnych problemów.

Reklamę załatwiam dzień w dzień. Na YouTube pojawi się od środy, ale nie tylko tam będzie.

Pokusiłbym się wręcz o sformułowanie, że załatwiasz ją z godziny na godzine, na cudzych fanpage i serwerach.

Jeszcze piszesz w tym temacie, że to nie ty i ludzie zainteresowani twoim serwerem to robią, tylko pojawia się problem, bo mało kto twoim serwerem jest zainteresowany i wątpię, że wśród nich jest aż tak zdesperowana osoba, która "reklamowałaby" ten serwer dla ciebie za nic.

Człowieku spójrz prawdzie w oczy, masz na swoim forum 19 osób zarejestrowanych i jeszcze próbujesz taki kit wciskać oczerniając swoich przyszłych graczy.

Jak to mówią? Dobra mina do złej gry.

Ja ci tylko pisze jak jest, nie myśl sobie, że administracja innych serwerów to skończone młoty i debile, bo tak nie jest i doskonale wiedzą, że za ten spam odpowiadasz ty, albo któryś z twoich przydupasów, a nie twoi gracze.

Ten serwer jest lipny i będzie niewypałem.

Pozdrawiam serdecznie i bez odbioru.

@Edit

Widzę wiesz o mnie więcej niż ja sam.

Nie miałem żadnych projektów i tu cie zaskoczę.

Obecnie pracujemy nad jednym, w sumie to już kończymy.

Nazwy serwera nie będę pisał, bo twojej polityki nie stosuje.

"Zacznijmy od tego, że nie spamuje na żadnym FanPage, a jak to robi ktoś inny to po prostu napisz do tej osoby żeby się odczepiła. Jakbyś miał okulary, to byś widział że na górze napisałem, aby nie spamowali nikomu na forach fb itp." - No fakt napisałeś tak, głównie dlatego, żeby pokazać, że to nie ty, a każdy dobrze wie, że prawda jest inna.

Jednak okulary to przydają się tobie, bo w swoim poście zwróciłem też uwagę na to, że spamujesz, a później piszesz tutaj, że to nie ty.

Może i okularów nie mam (Ty przecież wszystko lepiej o każdym wiesz), ale za to mam mózg i potrafię samodzielnie myśleć.

Dla mnie to co napisałeś tam tylko potwierdza to, że to ty spamujesz, bo gdybyś tego nie robił, to miałbyś to w dupie i nie musiałbyś pisać "Przestańcie spamować", ale tak sytuacja wyglądałaby tylko w momencie GDYBYŚ był "czysty".

Także taki kit idź w ciskać kolegom z piaskownicy, oczywiście na swoim "Lazarskim Rejonie".

Ps. Zainteresowanie moją osobą, znajomość mojego nicku i ogółem kojarzenie mnie bardzo zaskakuje.

Jakiego nicku bym nie użył, to każdy pisze, że to ja.

Ale jestem rozpoznawalny i sławny, aż chyba fanpage założę, przynajmniej Michał będzie miał gdzie serwer reklamować.

24b5car.jpg

Opublikowano

Nudzi ci się błaźnie, że na każdym Fanpage spamujesz?

Jak cie nie stać na reklamę, to napisz, może jakąś zrzutę zrobimy, żebyś linków do tego na nasze Fanpage nie wrzucał, bo aż przykro się robi ja widzę taki ubogi serwer.

"Metin2-Poland to jedyna serwerownia, na którą możesz liczyć." - Już w pierwszym zdaniu jest błąd, bo tej "serwerowni" to nawet na reklamę nie stać, tak poza tym to powszechnie wiadomo, że co najwyżej można liczyć tutaj na True i nikogo innego.

"Przede wszystkim stawiamy na dobro graczy." - Chyba tylko swoich, bo innych wkurwiacie spamując tym gównem na innych serwerach.

"Pełne zaangażowanie oraz doskonały kontakt całego zespołu jaki możemy Wam zagwarantować jest podstawą sukcesu." - Haha, pełne zaangażowanie! Chłopie robiliście ten serwer miesiącami, a na nim nic praktycznie nie ma, tak samo w prezentacji. Ale gratuluje ci tego, że potrzebowałeś miesięcy, żeby biologa zmienić, trzy mapy na krzyż dodać i jeden set broni. Podstawą sukcesu to jest dobry serwer, wy już na tym etapie odpadacie.

"Istnieją również inne wierzchowce, które można wygrać w eventach, kole losu i nie tylko!" - Dobra, dobra... Już tak nie bajeruj od razu mogłeś napisać, że są wierzchowce, które mogą wygrać w eventach, kole losu i itemshopie.

"Zwoje dropią z bossów typu 9 Ogonów, Ognisty Król czy tez Zjawa Żółt. Tygrysa." - Bardzo inteligentny pomysł na umożliwienie przyśpieszenia rozwoju umiejętności. Nie, żeby trzeba było wbić pierw umiejętności na G, żeby się z tymi bossami mierzyć, ale co tam miłego bicia tych bossów na M1 życzę. Pewnie nawet resp nie jest przyśpieszony i wszyscy na tych bossach będą siedzieć (No prawie wszyscy, reszta kupi je po prostu w itemshopie).

"Lazarski Rejon to nowa przygotowana przez nas mapa." - Miało powiać przygodami, a powiało gimbami i prostotą.

"Kryształowy Dungeon / Kamienny Dungeon" - No teraz to powiało bardzo rozbudowaną wyobraźnią twórcy serwera, cóż za kunszt jak chodzi o te nazwy. Są tak bardzo oryginalne, że aż podziwiam twórce, że je wymyślił.

"czyt. teleportować gracza i nie tylko." - No to współczuje graczom, którzy nie są w dobrych stosunkach z królem/ową, chyba sobie nie poexpia w spokoju. Co jeszcze może? Może podnosić expa, mute i wiele więcej dodatków wcale nie wpływających na grę.

Co do samego systemu, to powiało mi grą "Fly For Fun", ale i tak ten system podatku u was działać nie będzie, bo powątpiewam w wasze umiejętności po zobaczeniu prezentacji.

"Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje." - Ano skorzystam z tego przywileju, a więc możecie przestać spamować na cudzych serwerach? Z góry dziękuje w imieniu moim i osób, które wkurwiacie.

Pokusiłbym się wręcz o sformułowanie, że załatwiasz ją z godziny na godzine, na cudzych fanpage i serwerach.

Jeszcze piszesz w tym temacie, że to nie ty i ludzie zainteresowani twoim serwerem to robią, tylko pojawia się problem, bo mało kto twoim serwerem jest zainteresowany i wątpię, że wśród nich jest aż tak zdesperowana osoba, która "reklamowałaby" ten serwer dla ciebie za nic.

Człowieku spójrz prawdzie w oczy, masz na swoim forum 19 osób zarejestrowanych i jeszcze próbujesz taki kit wciskać oczerniając swoich przyszłych graczy.

Jak to mówią? Dobra mina do złej gry.

Ja ci tylko pisze jak jest, nie myśl sobie, że administracja innych serwerów to skończone młoty i debile, bo tak nie jest i doskonale wiedzą, że za ten spam odpowiadasz ty, albo któryś z twoich przydupasów, a nie twoi gracze.

Ten serwer jest lipny i będzie niewypałem.

Pozdrawiam serdecznie i bez odbioru.

Heh, ja napiszę jak nie wiesz to nie pisz proszę ja ciebie matesh.

Zacznijmy od tego, że nie spamuje na żadnym FanPage, a jak to robi ktoś inny to po prostu napisz do tej osoby żeby się odczepiła. Jakbyś miał okulary, to byś widział że na górze napisałem, aby nie spamowali nikomu na forach fb itp.

Myślisz że jestem na tyle głupi, żeby komuś spamować na fb i robić sobie kłopoty? prosze ja ciebie

Również Tobie gratuluje rozumu i myśl dalej że jedyne co najważniejsze to 'biolog'

Nie wypalilo to Ci już parę projektów, zrób coś i niech postoi to pogadamy.

Opublikowano

byc moze zawitam :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

byc moze zawitam :)

Zapraszamy wszystkich do zarejestrowania się na forum i do czynnego udziału w jego życiu oraz na naszego Ts3 na którym możecie zadawać pytania lub podyskutować z innymi graczami naszego serwera.

Forum 

www.board.nazwadomeny.pl

TS3

nazwadomeny.pl

Chcesz być z nami na bieżąco ? Już teraz polub nasz oficjalny FanPage na Facebook'u ! -> FanPage Metin2-Poland

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...