Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] s1 Laveria od Metin2-Poland

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer tworzony przez znane nicki na tym forum, także myślę, że o stabilność i dopracowanie każdego szczegółu nie ma się co martwić. Jedyną kwestią pozostaje reklama. Nie napisaliście jeszcze skąd zmianki i dodania (przynajmniej ja nie zauważyłem :P)

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje ze IS nie bedzie osobnego peta pvp/exp tak samo z kostiumami i fryzurami...

Jak w is będą pety, to chyba będzie jakieś konkretne święto albo wola graczy.

Dodam misje na pety, od 40 poziomu postaci, aczkolwiek pety z misji będą na 7dni i będzie można je ożywiać.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Za łazarsji rejon +,ale mało nowości na harda.

Dodatkowo Metin2-Poland nie polecam :)

Zauważ ,że jest coś takiego jak aktualizacja a na naszym serwerze będzie ona dosyć często, tak więc o nowości nie ma się co martwić.

Jeśli nie polecasz to czemu ? Podaj jakiś powód.

u6pv.jpg

Opublikowano

Polecam jak najbardziej ;) znam niektóre osoby z teamu dość długi czas i wiem, że można im zaufać i nie pożałujecie jeśli zagracie na ich serwerze.

Opublikowano

Wypuszczanie serwera z 3 krolestwami nie ma najmniejszego sensu.Niezaleznie od ilosci osob 90% spolecznosci i tak idzie do jinno a shinsoo i chunjo beda swiecily pustkami.O wojnach krolestw nie ma co mowic :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Wypuszczanie serwera z 3 krolestwami nie ma najmniejszego sensu.Niezaleznie od ilosci osob 90% spolecznosci i tak idzie do jinno a shinsoo i chunjo beda swiecily pustkami.O wojnach krolestw nie ma co mowic :)

Czemu o wojnach królestw nie ma co mówić? Zauważ że jest często tak, że osoby po jakimś czasie przenoszą się do chunjo.

Często jest tak, że ludzie później proszą o przywrócenie Chunjo.

Chcieliśmy zostawić Chunjo aby było oryginalnie, są też takie osoby, które akurat tam rozpoczynają swoją przygodę.

Opublikowano

Serwer tworzony przez znane nicki na tym forum, także myślę, że o stabilność i dopracowanie każdego szczegółu nie ma się co martwić. Jedyną kwestią pozostaje reklama. Nie napisaliście jeszcze skąd zmianki i dodania (przynajmniej ja nie zauważyłem :P)

Prezka nie jest jeszcze kompletna ;)

Jeszcze sporo muszą dopisać, np. biolog ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Dodania bonusu oraz zaczarowania będą do zdobycia z:

- misje

- z metinów zwykłych

- z dropu od 65lv+ [nie lecą jakoś pro elo, lecą tak aby komuś starczyły na wybonowanie a nie wynosił ich do m1 po 200]

Opublikowano

Serwer miazga, czekam na start z niecierpliwością. Jednego nie doczytałem :

-Co z bonusami ? jakie są wartości ? Skąd będą dropic zmianki i dodania ?

Co do zmianek i dodań napisałem u góry, a co do wartości to gdy tylko dostanę belkę, zrobię rozpiske. Dojdzie biolog i inne rzeczy ;)

Opublikowano

Bronie od bomworka o ile się nie mylę. Ładnie wyglądają. Może zawitam.

Tak, właśnie tak :)

Przy okazji zapraszam wszystkich na forum oraz ts3, stwórzmy razem świetną społeczność M2P.

u6pv.jpg

Opublikowano

Kolejny hardzik z liczba 150 osob na serwerze sorry ale widać po oku ,ze wasz serwer nie przyjmie się i padnie po miesiącu nic nie przykuło mojego oka . 

Opublikowano

No nic kolejny hard :/ i kolejna chęć rozkręcenia serwera typu hard. Z mojej strony życzę powodzenia, jednakże ja nie zawitam pewnie jak i większa liczba osób czekających na dobry medium lub dobry easy server :).

Pozdrawiam KaC ;P.

Opublikowano

Wreszcie jakiś serwer, na którym można się zatrzymać na dłużej ;)

Co do tematu to kiedy będzie można pobrać klienta do serwera?

Do KaC

Po co piszesz takie głupoty, są ludzie co grają na hardach i są Ci co grają na medium/easy, wiec po co mówisz o oczywistych oczywistościach? Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, dla Ciebie team nie zmieni serwera z hard na easy...

Opublikowano

Ciekawy system ulepszeń, profesionalna administracja, serwer przypomina old school, nie ma nawrzucane masy nowości zmieniającej pojęcie metin2 hmm... 

Zapraszam i polecam

Opublikowano

Serdecznie polecam i zapraszam.

Profesjonalna i miła administracja, super kontakt.

Profesjonalne i przyszłościowe podejście do serwera.

Jeszcze raz serdecznie polecam i wszystkich zapraszam na forum (board.)metin2-poland.pl

Pozdrawiam `Kirito :)

Opublikowano

Wreszcie jakiś serwer, na którym można się zatrzymać na dłużej ;)

Co do tematu to kiedy będzie można pobrać klienta do serwera?

Do KaC

Po co piszesz takie głupoty, są ludzie co grają na hardach i są Ci co grają na medium/easy, wiec po co mówisz o oczywistych oczywistościach? Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, dla Ciebie team nie zmieni serwera z hard na easy...

Chodzi mi o to, że w zapowiedziach 3/4 to Hardy i sam nie wiem po co ich tyle.Tak wiem, że są ludzie z gustami, którzy lubią hardy/mediumy czy easy, ale podziel ograniczoną ilość graczy na te 3/4 serwery hard - tylko o to mi chodziło.

@topic

Skąd zdobędę trute :? (Standardowo RIP) czy coś jeszcze  :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...