Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten trainer działa tylko nie tak jak trzeba... Wystarczyło troche pomyśleć. Już wam mówie.

1. Odpalacie fife.

2. Włączacie Fifa world miniTrainer 1.2 32 lub 64 bit (zależnie od waszego systemu)

3. Odpalacie mecz (ja sprawdzałem tylko na meczach singleplayer, dokładniej to turnieje bo tam też nieźle można zarobić) czasami po 5-6 tys coinsów i do tego jakieś paczki i tylko za 4 mecze :)

4. Jak tylko piłka ruszy do gry naciskacie NUM LOCK 7 (jak gracie gospodarzami) albo NUM LOCK 9 (jak gracie w gościach)

5. Następnie klawisz ESC i wznów mecz.

6. Teraz wygrywacie 1-0

7. Możecie próbować strzelać kolejne brami i grać normalnie jak zwykły mecz tyle że od razu na starcie macie przewage 1 bramką.

8. Żeby nie wyskoczył błąd nie możecie naciskać klawisza F4 bo was wywali pod koniec meczu.

9. ŻEBY ZADZIAŁAŁO TRZEBA PRZECZEKAĆ MECZ DO KOŃCA.

10. To wszystko :)

PS: Też czekam na aktualizacje jak coś :)

Opublikowano

nie działa trainer. Na początku co prawda dodaje bramkę ale potem się już nie da. I jak się strzeli to dalej pozostaje jedna bramka...

Trainer jest od tego, żeby wygrywał mecze za nas.

Nie wiem po co, po dodaniu goli grać dalej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bo podobno trzeba poczekać do końca meczu x d tak??? X D

Oki chodzi o to, że jak dodam bramke i klikne f4 to pod koniec meczu pisze że utracono połączenie i wywala mnie do pulpitu...

Opublikowano

Bo podobno trzeba poczekać do końca meczu x d tak??? X D

Oki chodzi o to, że jak dodam bramke i klikne f4 to pod koniec meczu pisze że utracono połączenie i wywala mnie do pulpitu...

Skorzystaj z process susspender od Pawelka

TuByłaSygnatura.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...