Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i zajebiscie pobrałem 64 bit wersje teraz (albo wczesniej jej nie widzialem albo nie było) i elegancko działa włączylem tez w gre w oknie :)

edit: i znów nie działa ;/

Opublikowano

no i zajebiscie pobrałem 64 bit wersje teraz (albo wczesniej jej nie widzialem albo nie było) i elegancko działa włączylem tez w gre w oknie :)

edit: i znów nie działa ;/

Jeśli włączasz od nowa gre to musisz też włączyć od nowa trainera 

Nieraz się zacina więc naciskaj kilka razy F2  jak to nic nie daje zobacz czy zadziała wersja 32-bitowa 

dJ.jpg

Opublikowano

Jeśli włączasz od nowa gre to musisz też włączyć od nowa trainera 

Nieraz się zacina więc naciskaj kilka razy F2  jak to nic nie daje zobacz czy zadziała wersja 32-bitowa 

nie no to wiem ;D bede próbował jeszcze  jak raz załapało to musi i 2 narazie robie tak

fifa > trainer >jak sie ładują zawodnicy f2 i nie wiem jak wczesniej zrobiłem xD

Opublikowano

moze ktos napisac jak to k***a wgl zrobic zeby dobrze dzialalo ? w sensie od a do b bo za chuja nwm jak to zrobic

Już dodałem w głównym poście 

dJ.jpg

Opublikowano

A trzeba mieć na meczu włączone okienko cheata czy można mieć zminimalizowane, jeśli można mieć zminimalizowane to niestety klikam f2 i nie dodaje bramek ;c System: Win 7 64bit...

Opublikowano

A u mnie się coś zepsuło. Wczoraj ślicznie doszedłem do 4 ligi w sezonach gracza, włączam dzisiaj i bum nie dodaje bramek. Pobieram wersje 32 bitową może pomoże :)

Nic, ani 64, ani 32 wersja bitowa nic nie zmienia, wczoraj cały dzień śmigało i było zajebiście, dzisiaj rano jakaś aktualizacja i nie działa :)

A trzeba mieć na meczu włączone okienko cheata czy można mieć zminimalizowane, jeśli można mieć zminimalizowane to niestety klikam f2 i nie dodaje bramek ;c System: Win 7 64bit...

Przed tym jak u mnie działało, przy zminimalizowanym jeździło bez problemu :)

Opublikowano

@pawel1515

Po patchu cheat nie działa, prosimy o aktualizację :D

Zapewne będzie musiał znaleść odpowiedni adres bramki, dla nas to dużo (Sam już próbowałem i mam problem z jedną rzeczą)

Opublikowano

To może zamiast Ci co narzekają ze nie działa itp, niech sami spróbują zrobić coś, poświęciłem 10 minut i zrobiłem własnego, nie widzę problemu czemu Ty czy Ty byś nie mógł tego zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...