Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za jakieś 30min zrobię updata na razie sprawdzam czy na pewno dobry kod mam 

@ Trainer został zaktualizowany 

Jednak coś się zepsuło i dodaje za 1 kliknięciem F2 od 5 do 8 goli :)

dJ.jpg

Opublikowano

Ej, a da sie jakoś przerwać mecz? Bo granie ~12 minut to troszke dużo, ale niby działa, zobacze po meczu :)

Raczej nie ma takiej możliwości. Próbowałem szybko zakończyć mecz miniTrainerem ale kończyło się to komunikatem "Stracono łączność z serwerami, gra zostanie zamknięta" i postępy nie zostawały zapisane.

Game Over

Opublikowano

chyba coś nie hallo bo dodało przeciwnikowi 55 goli xD w online ale przeciwnik opuścił mecz; (, wgl można grać online na tym ? zadziała ? a ten  "miniTrainer" skąd mogę ściągnąć ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Znalazł już ktoś może sposób jak szybko zakończyć mecz np w "Sezony Jednego Gracza" ?? Ja gdy używam minitrainera naciskając F4 wywala napis że utracono połączenie z EA i wywala mi gre :( 

Opublikowano

Jedyny znany mi sposób przy którym nie wywala błędy to zakończyć pierwszą połowę tylko. W trakcie ładowania drużyny np: FC Wąsacze vs FC Kiełbajont klikamy F4. Gdy jestesmy już na boisku widzimy że jest 45 minuta i koniec pierwszej połowy wtedy wyłączamy F4. Niestety 2 połowę trzeba grać ale zawsze to 6 minut mniej :)

chyba coś nie hallo bo dodało przeciwnikowi 55 goli  xD w online ale przeciwnik opuścił mecz; (, wgl można grać online na tym ? zadziała ? a ten  "miniTrainer" skąd mogę ściągnąć ?

Dodało dla przeciwnika ponieważ zapewne on był gospodarzem. W Wersji Pawellka możemy dodawać dla gospodarzy i gości, w tej wersji u Pawła1515 możemy tylko dla gospodarzy, teraz za każdym kliknięciem dodaje (w moim przypadku) 3 bramki, zapewne mały update Fify coś zmienił co diametralnie zmieniło adres bramki i dlatego teraz tak się dzieje. Wystarczy znaleźć adres bramki drużyny gości, i dodać taką opcję i wtedy będziemy mogli decydować i nie będzie przypadku gdzie dla przeciwnika doda tyle bramek :)

Opublikowano

Kurczę mnie to zastanawia bo musi być jakiś sposób aby rozłączyć się i zakończyć mecz. Jeśli ta zagadka zostanie rozwiązania to trainer będzie mega dobry.

Opublikowano

Kurczę mnie to zastanawia bo musi być jakiś sposób aby rozłączyć się i zakończyć mecz. Jeśli ta zagadka zostanie rozwiązania to trainer będzie mega dobry.

MiniTrainer od pawełka ? Rozłącza się i kończy mecz z wynikiem 1-0 zależnie dla kogo ustawisz bramke (Gospodarze czy Goście) 

Możesz też za pomocą Cheat engine w ustawieniach ustawić zamrażanie gry i prawdopodobnie powinno zakończyć mecz.

Opublikowano

MiniTrainer od pawełka ? Rozłącza się i kończy mecz z wynikiem 1-0 zależnie dla kogo ustawisz bramke (Gospodarze czy Goście) 

Możesz też za pomocą Cheat engine w ustawieniach ustawić zamrażanie gry i prawdopodobnie powinno zakończyć mecz.

No dobra ale kiedy kończę MiniTrainerem od pawełka (F4) to gra zostaje zamknięta więc lipa. Co do Cheat Engine to kiedy robię pauzę i wznowię grę wcale nie rozłącza (Nie ma się co dziwić w końcu to single). Tak czy siak na razie nie ma na to sposobu. 

Opublikowano

No dobra ale kiedy kończę MiniTrainerem od pawełka (F4) to gra zostaje zamknięta więc lipa. Co do Cheat Engine to kiedy robię pauzę i wznowię grę wcale nie rozłącza (Nie ma się co dziwić w końcu to single). Tak czy siak na razie nie ma na to sposobu. 

A widzisz to zmienia postać rzeczy. Nie napisałeś że chcesz na single. Tak jak wyżej pisałem jedyny sposób żeby zmniejszyć czas gry na single to w pierwszej połowie F4 w trakcie ładowania i gdy jesteśmy w grze to jest 45 min. Wyłączamy szybko i kończy się połowa, ale niestety musimy drugą grać normalnie.

Opublikowano

Mam pytanko za dodawanie bramek w meczu z botami mogę dostać bana? bo nie wiem czy używać na moim głównym koncie.

Generalnie w każdym trybie możesz dostać, jak będziesz dodawał sobie po 20 czy 15 bramek to wiadomo że będą patrzeć. 

Jak będziesz dodawał 2-3 to raczej nie powinieneś dostać bana ale takiej gwarancji nikt Tobie nie zapewni.

Ten temat jakby nie patrzeć dotyczy single player.  ;) No nic trzeba czekać może ktoś wpadnie na jakiś pomysł.

Tutaj można różnie. Nikt nie napisał że bot jest na single player. Dodaje on bramki zarówno single jak i multi. Więc nie wiem czemu tak uważasz ;)
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko ile najwięcej można zarobić za wygranie ligi? (single player)

Jestem w singlu w 2 lidze i przechodzę do pierwszej dostaje jeśli się nie mylę ok. 6 tysięcy i złotą paczkę. 

W tysiącami nie jestem pewny ponieważ nie patrzę ale złota paczką zawsze coś.

Edit:

Dostaję się 7,100 i złotą paczkę, troszkę się pomyliłem :) Potrzeba 26 pkt na mistrzostwo :)

Opublikowano

Jestem w singlu w 2 lidze i przechodzę do pierwszej dostaje jeśli się nie mylę ok. 6 tysięcy i złotą paczkę. 

W tysiącami nie jestem pewny ponieważ nie patrzę ale złota paczką zawsze coś.

Edit:

Dostaję się 7,100 i złotą paczkę, troszkę się pomyliłem :) Potrzeba 26 pkt na mistrzostwo :)

a za mistrzostwo 1 ligi na singlu ile jest?

Opublikowano

Nie wiem, nie doszedłem jeszcze ale za 30 min ok dojdę to zedytuję ten post i powiem co i jak :) Myślę że online za 1 ligę więcej się dostaje niż na single, bo trudniej tam jest :)

W Pierwszej lidze dostaję 7,500 tysięcy i złotą paczkę (Nie wiem czy za 5k czy za 7,5k) No i na mistrzostwo potrzeba 30 pkt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...