Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pawel1515

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

Fifa World Trainer+2

Trainer pozwala dodawać bramki dla drużyny gospodarzy przydaje się do single player

Oraz umożliwia zamrażanie kontraktów ( Nieraz pokazuje że zawodnik nie ma kontraktu wtedy trzeba nacisnąć dalej jeśli nie przejdzie to wrócić się do menu i spróbować od nowa)

Używa się go tak samo jak minitrainera

Dodaje 1 gola na jedno szybkie naciśnięcie F2

Natomiast zamraża kontrakty pod F7

Download

Wersja 64-bitowa

http://speedy.sh/bGPPE/Trainer-64-bity.EXE

SKAN

{4/53}

https://www.virustotal.com/pl/file/f43094e8fa33210f125484117f12e30a6f65d041a22885da9178041f0609163e/analysis/1405101700/

Wersja 32-bitowa

http://speedy.sh/Yah7j/Trainer-32-bity.EXE

Skan

{5/54}

https://www.virustotal.com/pl/file/d1f58c3f010052a39c490b6ee2f5ffbf923be8d4de754c64528d3d8d70bdefee/analysis/1405101276/

Instrukcja Obsługi

1.Włączamy Fifę

2.Włączamy Trainera (pojawi nam się okienko trainera)

2'. Zamrażamy kontrakty będąc w menu

3.Włączmy mecz

4.Bramki można dodawać jak ładują się zawodnicy lub podczas meczu (polecam dodawać podczas meczu wtedy musimy nacisnąć esc aby zobaczyć bramki)

Zamrażanie kontraktów może nie funkcjonować jak powinno ponieważ nie znalazłem jednego jedynego adresu do niego więc mogą wystąpić błędy jednak grałem już na nim trochę i nie było żadnego 

dJ.jpg

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyrzuca czasem do pulpitu jak inne trainery?

Z trainerem grałem około 50 meczy i nie wywaliło mnie ani razu

Mi nie działa 0 efektu 

Żeby gola zobaczyć trzeba nacisnąć esc

dJ.jpg

Opublikowano

Dziwne, że nie wyrzuca, ale to dobrze.

A co ma wyrzucac jak tylko bramki dodaje? xD

Problem nie jest z dodawaniem bramek tylko z rozlaczaniem z przeciwnikiem.

Opublikowano

A co ma wyrzucac jak tylko bramki dodaje? xD

Problem nie jest z dodawaniem bramek tylko z rozlaczaniem z przeciwnikiem.

Nie doczytało się xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czyli że podczas ładowania (przeciw komputerowi) dajemy kilka razy f2 i mamy na start kilka bramek czy trzeba się rozłączyć i wtedy mamy wygraną?

Game Over

Opublikowano

Czyli że podczas ładowania (przeciw komputerowi) dajemy kilka razy f2 i mamy na start kilka bramek czy trzeba się rozłączyć i wtedy mamy wygraną?

Bramki można dodać nawet podczas meczy tylko wtedy zobaczy się po naciśnięciu esc a wygraną zalicza dopiero jak zagramy cały mecz 

dJ.jpg

Opublikowano

Bramki można dodać nawet podczas meczy tylko wtedy zobaczy się po naciśnięciu esc a wygraną zalicza dopiero jak zagramy cały mecz

Czyli w 1 dzień możemy dojść do 1 ligi offline? Podoba mi się.

Pozostaje jeszcze pytanie czy można za to wyłapać bana.

//OK, przetestowałem, polecam, hajs jest, mecz wygrany, cheat działa.

Game Over

Opublikowano

Z trainerem grałem około 50 meczy i nie wywaliło mnie ani razu

Żeby gola zobaczyć trzeba nacisnąć esc

Klikam f2 klikam esc i nadal nic wynik 0-0 ;/

Opublikowano

nie jestem pewien czy dziala podczas meczu gdy naciskam f2 nie dodaje mi bramek, zaraz przetestuje przy oknie ladowania.

@ i jeszcze jedno pytanie po wlaczeniu trainera cos sie musi wlaczyc?

Opublikowano

nie jestem pewien czy dziala podczas meczu gdy naciskam f2 nie dodaje mi bramek, zaraz przetestuje przy oknie ladowania.

@ i jeszcze jedno pytanie po wlaczeniu trainera cos sie musi wlaczyc?

okienko musi ci wyskoczyć od trainera.

@Edit

mi nie dziala. wyskakuje okienko, naciskam w grze F2 i nic. nawet jak wejde w menu (ESC)  i wyjde  z niego.

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś dokładnie jak tego używać ? Wtedy edytuje post i napiszę czy działa czy nie :)

Polecam! Działa offline :) W oknie ladowania F2 i dodaje brameczke :)

Opublikowano

Dla mnie działa, mam windowsa 7 64 bit i działa bez zarzutów od godziny kiedy to napisałem, lecę już 3h i wciąż się nic nie psuję, a tak offtopem to zrobiłeś dobrą konkurencje dla Pawellka :)

Opublikowano

Za chwile dodam wersje trainera pod system 32-bitowy więc może osobą którym nie działa to coś pomoże 

Dla mnie działa, mam windowsa 7 64 bit i działa bez zarzutów od godziny kiedy to napisałem, lecę już 3h i wciąż się nic nie psuję, a tak offtopem to zrobiłeś dobrą konkurencje dla Pawellka  :)

Dla Pawellka nie będę za dużą konkurencją bo jednak on ma zamrażanie kontraktów czego ja raczej za szybko nie zrobię :)

dJ.jpg

Opublikowano

Za chwile dodam wersje trainera pod system 32-bitowy więc może osobą którym nie działa to coś pomoże 

Dla Pawellka nie będę za dużą konkurencją bo jednak on ma zamrażanie kontraktów czego ja raczej za szybko nie zrobię :)

lepiej zrob jakiegos hacka na coinsy ;D

Opublikowano

Będziesz :)

Zamrażanie kontraktów jest płatne i jego bot darmowy nie działa zawsze dokładnie (Wyrzuca przy pracy) Działa tylko w sezonach online no i dostajesz tylko 120-130 monet a tutaj normalnie :) Nie mówię że bot Pawellka nie działa czy jest słaby, bo jest bardzo dobry, lepszy od twojego, lecz jak będziesz się rozwijał i tego bota, będziesz lepszy bo już mało brakuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...