Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której godzinie najlepiej grać rankedy?

GRZYBIARZ12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam grać 24h masz wtedy porównanie xD

Tak na serio to wieczorkiem i nocą siedzi najwięcej zajebistych graczy. Tak przez dzień to głównie trolle pojeby bole i drophacki więc nie warto :P

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Też uważam, że lepiej grać w nocy :) A do tych co mówią, że to nie ma różnicy no to.. jesteście w błędzie.

14-17  - Gimbus, który feeduje, nie ma skilla, flamer..

22 - 4 - Lepszy gracz, Często dorosły, lepsza komunikacja..

Ktoś tam napisał, że jak gramy w nocy to nie ma różnicy bo i tak może się trafić dorosły, który gra jedną runde dziennie i nie umie grać.

Wole mieć dorosłego, który nie umie grać niż gimba, który mi tu się pluje i feeduje.

Takiemu jeszcze wytłumaczysz, żeby grał w deffie.

Osobiście żeby wygrać mecz potrzebuje tylko team, który nie nafeeduje bo tak to samemu sobie wygram..

Również w nocy może się trafić taki przysłowiowy gimb, ale co zrobisz no nic nie zrobisz.. grać duo najlepiej ;) 1 na topa, drugi na bota. (2 najważniejsze pozycje)

20utztj.jpg

Opublikowano

Gadanie. O każdej porze są słabi gracze. Osobiście wolę grać w dzień, w nocy gra mnóstwo pseudo pro-playerów z którymi się nie dogadasz bo każdy wie lepiej. Najlepiej grać od 4 do 6 - gimby idą do szkoły a pseudoprosy do pracy.

A jak widzę, że w nocy najlepiej grać to mam ochotę znaleźć takiego i zapierdolić mu luja.

A najlepsze to są gimby z "metin" w nicku. Wystarczy spojrzeć na takich i masz odpowiedź dlaczego nie warto grać w nocy.

Opublikowano

O której godzinie najlepiej grać rankedy? Czy naprawdę istnieje zależność między tym czy gram wieczorem,w dzień czy w nocy ? :> 

W czasie Wakacyjnym kiedy więcej trooli gra :)

Nie ma znaczenia ogarniasz/masz fajny team wygrywasz jak nie to przegrywasz proste.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Też uważam, że lepiej grać w nocy :) A do tych co mówią, że to nie ma różnicy no to.. jesteście w błędzie.

14-17  - Gimbus, który feeduje, nie ma skilla, flamer..

22 - 4 - Lepszy gracz, Często dorosły, lepsza komunikacja..

Ktoś tam napisał, że jak gramy w nocy to nie ma różnicy bo i tak może się trafić dorosły, który gra jedną runde dziennie i nie umie grać.

Wole mieć dorosłego, który nie umie grać niż gimba, który mi tu się pluje i feeduje.

Takiemu jeszcze wytłumaczysz, żeby grał w deffie.

Osobiście żeby wygrać mecz potrzebuje tylko team, który nie nafeeduje bo tak to samemu sobie wygram..

Również w nocy może się trafić taki przysłowiowy gimb, ale co zrobisz no nic nie zrobisz.. grać duo najlepiej ;) 1 na topa, drugi na bota. (2 najważniejsze pozycje)

I co z tego że trafi ci sie typ 25 lat który gra 1 mecz dziennie i wszystko przegrywa, ale jest z nim komunikacja. Wole typa który cały czas obraża team ale robi 15-0 i wygrywa mecz.\

@AntyWarn polecam grać w dzien max do godziny 22 bo potem już trafiają się ludzie, którzy graja tylko 4fun 1 mecz dziennie.

Opublikowano

No najlepiej grać w nocy albo z rana, kiedy dzieciaki idą do szkoły. Dzisiaj przykładowo grałem i nikt nie miał problemów o linię, zero kłótni, flame itp. A zagrasz sobie taką grę o 16, to instalose, bo gimbaza wróciła i musi nafeedować.

Taa... A o tej samej porze enemy ma OP team, który ogarnia i was jedzie, mimo tego że niby same gimby wtedy grają.

@topic

Szanse na wina masz o każdej porze takie same, ale wcześnie rano jest zazwyczaj lepsza komunikacja między graczami. Nie tylko w twojej drużynie, ale też w enemy, i o tym trzeba pamiętać. W nocy nie polecam grać. Pełno bobów prezentujących taki sam sposób myślenia jak ten zacytowany i liczący na wina tylko dlatego, że grają w nocy.

Opublikowano

zrozumcie ze  nie zalezy od godziny, jesteście słabi to nawet w nocy nie pomoze wam gra

nie ma znaczenia o ktorej sie gra, jak jestescie slabi to i tak przegracie

gram dosyc dlugo i nigdynie widzialem roznicy o ktorej godzinie sie gra, zreszta w nocy wszyscy jakos gorzej graja, zmeczenie itp, afk to nie problem

­

Opublikowano

Nie ma takiej godziny gdzie by nie było noobow, zawsze mogą ci się trafić trolle czy inne tego typu rzeczy.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Społeczność lola na EUNE to w rzeczywistości 13 latkowie, w dodatku z Polski którzy zazwyczaj po dobranocce idą spać.

W celu rozwiązania problemu gimbusowatych frajerów jedyną zalecaną opcją jest granie w nocy.

Opublikowano

Polecam grać 24h masz wtedy porównanie xD

Tak na serio to wieczorkiem i nocą siedzi najwięcej zajebistych graczy. Tak przez dzień to głównie trolle pojeby bole i drophacki więc nie warto :P

To ty jesteś tym zajebistym graczem?

3593614035453121154198.jpg

@topic

Nie ma różnicy ale polecam 3-5  wtedy nooby idą iść spać w dni kiedy jest gimba w szkole nie polecam bo niektórzy wagarują.

47990292595971448862.png

Opublikowano

@Visitix a ja mówię że jestem zajebisty ? Mówie że zajebiści siedzo. nic ponadto. Nikt nie wagaruje na lolu raczej, a nawet jeśli to na całym EUNE trudno akurat na tego trafić //pechowiec brian

Bądź co bądź, wieczorkiem atmosfera odpowiednia jest fajnie sie gra wiem z doświadczenia nooba nie spotkasz. Uważaj tylko na noobów z anglii bo im sie zaczyna dzień robić jak my mamy późną noc i tam mogą być trolle drophacki itd.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

@Visitix a ja mówię że jestem zajebisty ? Mówie że zajebiści siedzo. nic ponadto. Nikt nie wagaruje na lolu raczej, a nawet jeśli to na całym EUNE trudno akurat na tego trafić //pechowiec brian

Bądź co bądź, wieczorkiem atmosfera odpowiednia jest fajnie sie gra wiem z doświadczenia nooba nie spotkasz. Uważaj tylko na noobów z anglii bo im sie zaczyna dzień robić jak my mamy późną noc i tam mogą być trolle drophacki itd.

Powtórz sobie strefy czasowe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imo najlepiej grać w nocy 2-6, wtedy jest o wiele mniej trolli, team często jest bardziej zgrany.

Opublikowano

W dni "szkolne" najlepiej od 9 do 13. Potem wieczorami od 23 do 7 rano :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

To przecież teraz nie ma różnicy jak są wakacje, dzieci neo i polaczki po 11 lat będą siedzieć cały dzień przed kompem zamiast np pokopać w gałę albo gdzieś się ruszyć. W roku szkolnym najlepiej średnio wtedy kiedy są lekcje, czyli tak 10-12/13. Na pewno NIE warto grać od 16 do późnego wieczora, kiedy buractwo wraca i od razu leci ranked queue.

Opublikowano

powiem zam że zacząłem grać w nocy i widzę znacząca różnicę :D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Ja tam zagrałem 4 ranki w tym w nocy i powiem, że dostawałem większych debili niż w dzień, czy na wieczór, do tego gra mniej osób i jest szansa, że dostaniesz tego idiote 2 razy. Mi się akurat tak udało...

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...