Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której godzinie najlepiej grać rankedy?

GRZYBIARZ12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od siebie polecam Ci tzw. "nocne plejsy" tak między godziną 01:00 do 05:00 wtedy najlepiej się gra, imo mniej debili, lepsza atmosfera, nie ma flejmu.

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma różnicy pomiędzy tym czy grasz popołudniu, rano, czy w nocy. W każdej porze dnia może Ci się trafić debil, który spierdoli Ci mecz. Kolega wyżej dobrze napisał, w nocy jest szansa, że dostaniesz dwa razy tego samego idiotę do teamu. Ja osobiście spadłem z g1 do g5.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie ma różnicy kiedy grasz, w każdej porze dnia może Ci się trafić troll, afk lub inne ścierwo.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja zawsze grałem w godzinach nocnych (00:00, 01:00) wtedy większość gimbusów już śpi bo musi rano wstać do szkoły ;)

Opublikowano

Nie zgodzę się z tą teorią o nocy, bo grałem na ryze'a, którego doprowadziłem do 0/18, do tego mieli trolla w teamie, więc nie ma różnicy.

Opublikowano

@ALL
Czytam te wasze posty.. i śmiać mi się chce xD
Nie ma znaczenia o której grasz, na trafienie dziecka zawsze jest taka sama szansa :)
Polecam po prostu nauczyć się dobrze grać :)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Na to nie ma reguły , osobiście sprawdzam każdego sojusznika na lolkingu i jak jakiś ma mega lose streak albo feeduje caly czas odrazu robie leave :) czekam to 5 minut i zawsze mam dobry team

Opublikowano

Jakiś czas temu jak pracowałem na drugą zmianę i wracałem po 23 do domu, zasiadając o tej porze do lola, z sliver 3 do gold 4 wyszedłem bodajże w tydzień. Od miesiąca pracuję na pierwszą zmianę i jak gram od 15 to spadłem do gold 5 i w przybliżeniu na 10 meczy 8 przegrywam... Coś w tym jest, że dzieciaczki cebulaczki grają po południu w lola, a teraz wakacje się zaczęły to już wgl pewnie będzie sieka :D

Opublikowano

@ALL

Czytam te wasze posty.. i śmiać mi się chce xD

Nie ma znaczenia o której grasz, na trafienie dziecka zawsze jest taka sama szansa :)

Polecam po prostu nauczyć się dobrze grać :)

ryj scierwie na bolu, ty sie lepiej naucz dobrze grać a nie na bolu napierdalasz

Opublikowano

Jakiś czas temu jak pracowałem na drugą zmianę i wracałem po 23 do domu, zasiadając o tej porze do lola, z sliver 3 do gold 4 wyszedłem bodajże w tydzień. Od miesiąca pracuję na pierwszą zmianę i jak gram od 15 to spadłem do gold 5 i w przybliżeniu na 10 meczy 8 przegrywam... Coś w tym jest, że dzieciaczki cebulaczki grają po południu w lola, a teraz wakacje się zaczęły to już wgl pewnie będzie sieka :D

K***A XDDDDD BEKA Z CIEBIE CHŁOPCZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...