Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ FAQ SeleX1337 Fanpage ★

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Q: Dlaczego robisz ten temat?

Mam granicę jeżeli chodzi o wyzwiska w moją strone. Trzeba żyć z tym że jesteś wyzywany, i nie każdy Cię lubi. Nie mam nic przeciwko jak ma mnie za idiote, skurwiela, chuja, ale mam coś przeciwko jeżeli ktoś ma mnie za złodzieja. To powód dlaczego to pisze, wyjaśnie od a do z.

Q: Okradłeś ludzi z Fake Fanpage na Facebooku: SeleX1337?

Nie, nigdy nie byłem zamieszany w kradzież, i inne świństwa, przekręty, które miały miejsce na tym fanpage. Nie miałem tam nigdy admina, nie jestem współzałożycielem i nigdy nie byłem.

99846140343868624240.png

28633140343868624240.png

Archiwum z Landiago.

Q: Hola hola, przecież jest zdjęcie, które wyraźnie mówi że jesteś w to zamieszany?!

Fakt, pisałem tam do czego się kompletnie przyznaje. Był to początek istnienia tego fanpage, kiedy miał ledwo 50-100 lajków. Mój dawny kolega, który znowu przeszedł na strony nidzgora, jest założycielem, czyli Landiago. Kazał mi napisać że wygrałem, było śmiesznie bo nic z tym nie było, nie wiem aczkolwiek co chciał z tym zdołać, na początku traktował to jako fun, chciał mieć dużo lajków na fb, ale potem zaczął mi pisać że zarabia na tym, ludzie się wrabiają. Nie wiem kogo, jak i na co wrobił, ale przepraszam każdego poszkodowanego.

Q: Ostatnio widziałem na fanpage posty typu " xxx /Dawid "

Wszystko było ich przekrętem, to nie byłem ja, nie wtedy i wszędzie indziej. Każdy mój podpis to fake, prowokacja.

42851140343868624240.png

Q: ExModerator, dlaczego? Za przekręty?

Nie. Poniosły mnie emocje ponieważ poszło na mnie za dużo hejtów, tzn. kłamstw. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1230560-perm-selex/

Lord Phoenix napisał do mnie przed banem, byłem zdenerwowany:

98256140343868724240.png

Jeszcze wiadomość od marsela z dzisiaj jak się zapytałem dlaczego (zostawiłem lekko avatar żeby nie było że fake):

81096140343868724240.png

Q: Ty i Selex to wrogowie, dlaczego to piszesz?

Ja i Selex to nie wrogowie, kiedyś miałem z nim dobrą przyjaźń przez internet, ale potem wszystko się odwróciło. SeleX myślał że to ja byłem założycielem fanpage, myślał że to ja załatwiłem mu bana, dopiero od wczoraj po przedstawieniu mu powodów zrozumiał że jestem czysty i ja wraz z nim chcemy dorwać założycielów, ja jestem pomocną ręką, główny "kapitan" to SeleX. Obydwoje mam dowody na akcje robione na fanpage SeleX1337

Q: Rozmawiałeś z Selexem?

Wczoraj wieczorem wszystko pomiędzy mną, a nim, a akcją z fanpage i wszystkim innym zostało wyjaśnione. Streszcze wam dowód zdjęciami:

39205140343868724240.png

14460140343868724240.png

93601140343868724240.png

44805140343868724240.png

Q: Temat? Nie ma żadnego tematu.

12217140343868724240.jpg

Temat został ukryty z powodu ujawnienia danych sprawców, dlatego Miszczu musiał ukryć temat.

________________________________________________________________________________________

Nie bez powodu "odszedłem", nie gram w gry na komputerze poza FIFA na PS3 z kolegami. Nie chcę już żyć życiem internetowym, lepszy jest świat poza forum. Odszedłem w spokoju, a teraz widzę takie rzeczy na mój temat. Nie chcę być lubiany ale po prostu zostawiony w spokoju - respekt dla każdego, mam nadzieje że teraz w końcu zrozumiecie jak to było i jest.

14456140343868724240.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wiesz że nas to za przeproszeniem pierdoli?

Uderz w stół a nożyczki się odezwą.

//Do pogaduszek bo z LoLa tutaj jest niewiele.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oh teraz hejterki nie maja juz nic na ciebie jak smutno ;(

A tak duzo "dowodow" mieli xD Smieszni ludzie

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ale wiesz że nas to za przeproszeniem pierdoli?

Uderz w stół a nożyczki się odezwą.

//Do pogaduszek bo z LoLa tutaj jest niewiele.

Wiem że ciebie pierdoli.

Oh teraz hejterki nie maja juz nic na ciebie jak smutno ;(

A tak duzo "dowodow" mieli xD Smieszni ludzie

Zawsze coś będą mieć.

Opublikowano

stracił moda i nagle nie zna landiago xD BEKA

chyba lubisz byc w centrum uwagi tworzac takie rzeczy.

dobra idz wydaj hajs z oszukanych ludzi, bo szkoda mi ciebie
ogolnie beka z tych co dali sie nabrac xD

­

Opublikowano

"Nie bez powodu "odszedłem", nie gram w gry naarrow-10x10.png komputerze poza FIFA na PS3 z kolegami. Nie chcę już żyć życiem internetowym, lepszy jest świat poza forum."

Nasze życia nigdy nie będą już takie same.

Co jesz na 2 śniadanie bo tego nie napisałeś?

//Pamiętnik internetowego narkomana

/Żeby nie było warnów.

Byłeś współzałożycielem 

Jesteś współwinnym 

elo

Opublikowano

"Nie bez powodu "odszedłem", nie gram w gry na757671403439332381754.png komputerze poza FIFA na PS3 z kolegami. Nie chcę już żyć życiem internetowym, lepszy jest świat poza forum."

Nasze życia nigdy nie będą już takie same.

Co jesz na 2 śniadanie bo tego nie napisałeś?

//Pamiętnik internetowego narkomana

/Żeby nie było warnów.

Byłeś współzałożycielem 

Jesteś współwinnym 

elo

/Żeby nie było warnów.

Byłeś współzałożycielem 

Jesteś współwinnym 

elo

Nie byłem, więc kim jestem? Nic nie chce od ciebie, wiem że za mną nie przepadasz bo chyba po części to moja wina że stare konto poszło się czesać, ale mniejsza z tym. 

stracił moda i nagle nie zna landiago  xD BEKA

dobra idz wydaj hajs z oszukanych ludzi, bo szkoda mi ciebie
ogolnie beka z tych co dali sie nabrac  xD

iM49qtg.png

HoZS10S.png

Sorry, ale to nie tak od wczoraj. :D

Opublikowano

Tak to jest jak sie dzieciom internet da, jakaś komedia.

A oni potrafili skończyć tak, jak każdy złodziej. Jeżeli macie jakiekolwiek ich dane to zamiast p******** bzdury na forum załatwcie to jak trzeba.

Opublikowano

Nie żebym coś miał do tego, że potrafisz się wytłumaczyć i udowodnić swoją niewinność, ale teraz to nagłośniłeś i pół forum będzie o tym dudniło jak nie więcej. Może to i dobrze ? Tępić takich złodziei, ale głupota ludzka nie zna granic -.-

Opublikowano

Nie żebym coś miał do tego, że potrafisz się wytłumaczyć i udowodnić swoją niewinność, ale teraz to nagłośniłeś i pół forum będzie o tym dudniło jak nie więcej. Może to i dobrze ? Tępić takich złodziei, ale głupota ludzka nie zna granic -.-

Lepiej raz zakończysz niż ciągnąć miesiące z licznymi kłamstwami.. liczmy na to że po tygodniu sprawa będzie zapomniana.

Opublikowano

Serio? Chyba każdy mądry wiedział że ten fanpage to fejk i on jest do zajebywania kasy od dzieciaków którzy się nabierają.

Poza tym najpierw najeżdżałeś na Selexa, a teraz best friends xD

Opublikowano

Serio? Chyba każdy mądry wiedział że ten fanpage to fejk i on jest do zajebywania kasy od dzieciaków którzy się nabierają.

Poza tym najpierw najeżdżałeś na Selexa, a teraz best friends xD

Best Friends przez internet? Po prostu nie chce być mieszany w takie gówno. :)

Opublikowano

Wait a minute...

Jeśli wiedziałeś, że ten fp to fejk to czemu nie zareagowałeś? Chodzi mi o to, że jakbyś zareagował w 1 temacie na temat tego fp i stronki to by nie było teraz problemu, tak to prosto mówiąc olałeś sytuacje i dałeś najechać użytkowników mpc...

graphic.png

Opublikowano

Wait a minute...

Jeśli wiedziałeś, że ten fp to fejk to czemu nie zareagowałeś? Chodzi mi o to, że jakbyś zareagował w 1 temacie na temat tego fp i stronki to by nie było teraz problemu, tak to prosto mówiąc olałeś sytuacje i dałeś najechać użytkowników mpc...

Dałem sobie spokój z tymi ludźmi więc czemu mam reagować? Ich sprawa czy chcą wrabiać ludzi i zarabiać narażając na to siebie czy nie..

Opublikowano

A ja mam największą beke z nidzgora.Kozak nad kozaki, teraz jak Ci sie do dupy zabierają to się zacznie lament głupiej cioty z przed kompa  B)

Opublikowano

Skoro wiedziałeś że landiago kradnie mogłeś zareagować od razu na pewno by nie było teraz tego tematu.

Lepiej było się pytać landiago czy ma 20zł na psc dla Cb.

Pajacerka choć w tym że z kradzieżami nie masz nic wspólnego to akurat prawda

Powodzonka z dotarciem do tego nidzgora bo bardziej od cb (choć nic do ciebie nie mam vanosh) nie lubie dzieci które cwaniakują przez internet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...