Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ FAQ SeleX1337 Fanpage ★

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to skype @Marcoly lol.

Ja bym zgłosił sprawę na policję jeśli okradli łączną sumę 300zł no nie wiem ^_^

Komentarze zawsze negatywne usuwał, prosił kolegów o fake podpisy, że dostał skina. Pimp ile ty jeszcze tych vpnów zrobisz? Powinni ci zrobić bana na hwid czy mac a nie IP.

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to skype @Marcoly lol.

Ja bym zgłosił sprawę na policję jeśli okradli łączną sumę 300zł no nie wiem ^_^

Komentarze zawsze negatywne usuwał, prosił kolegów o fake podpisy, że dostał skina. Pimp ile ty jeszcze tych vpnów zrobisz? Powinni ci zrobić bana na hwid czy mac a nie IP.

Kradzież jest przestępstwem od 420 złotych, poniżej to zwykłe wykroczenie. Welcome in poland...

Opublikowano

beka z tematu. A tak na serio. 

Do prokuratury z tym. Wyślijcie dane ddosera do riot'u i licbus będzie srał w gacie.

O ile się nie mylę to ojebali jakieś osoby na min 500 zł +

Opublikowano

Tam na pewno powychodziły sumy opiewające nawet do tysiąca złotych

Jeśli jest na to dowód, to już łapie się to pod przestępstwo, ale z drugiej strony...

Bezkarność panuje w internecie czy to kradzież czy rasizm nie ważne. Policja sobie nic z większości zgłoszeń nie robi, póki nie dasz donosu do samej prokuratury. No chyba że obrażasz polityka. xD

Opublikowano

Jeśli jest na to dowód, to już łapie się to pod przestępstwo, ale z drugiej strony...

Bezkarność panuje w internecie czy to kradzież czy rasizm nie ważne. Policja sobie nic z większości zgłoszeń nie robi, póki nie dasz donosu do samej prokuratury. No chyba że obrażasz polityka. xD

Gdyby policja brala kazde zgloszenie to 3/4 polski mialoby zakaz posiadania i kozystania z internetu + by siedzialo / placilo kary xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Gdyby policja brala kazde zgloszenie to 3/4 polski mialoby zakaz posiadania i kozystania z internetu + by siedzialo / placilo kary xD

W jakim ty kraju żyjesz ? 20 lat i wierzysz w to co ci w necie ktoś napisze ? Kto ci wpoił wiedzę o tym, że policja takiego zgłoszenia nie przyjmie ?

Przyjęli sprawę związaną z EQ w metinie to myślisz, że by za oszustwa handlowe bądź rozpowszechnianie danych osobowych nie ma kary i policja nie przyjmie takiego zgłoszenia ? Jesteś w błędzie i to wielkim.

Opublikowano

W jakim ty kraju żyjesz ? 20 lat i wierzysz w to co ci w necie ktoś napisze ? Kto ci wpoił wiedzę o tym, że policja takiego zgłoszenia nie przyjmie ?

Przyjęli sprawę związaną z EQ w metinie to myślisz, że by za oszustwa handlowe bądź rozpowszechnianie danych osobowych nie ma kary i policja nie przyjmie takiego zgłoszenia ? Jesteś w błędzie i to wielkim.

Zobacz na jaka skale bylo jego konto i na ile hajsu ... Przeczytaj jeszcze raz to co napisaelem. Podkreslam slowa "gdyby policja brala kazde zgloszenie " ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zobacz na jaka skale bylo jego konto i na ile hajsu ... Przeczytaj jeszcze raz to co napisaelem. Podkreslam slowa "gdyby policja brala kazde zgloszenie " ...

A zobacz ile hajsu tych 2 typow ukradlo DZIECIOM.

Opublikowano

W sumie.. Wszyscy ludzie, którzy "kupili" scrackowane skrypty sami sobie na to zasłużyli.. Nie potraficie k***a grać w tą grę to potem tak się to kończy. J**** bolowców soł macz.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Troling adminow mpc przez cache zawsze spoko =3

Jak dla mnie zglosic ich na policje za ddos i oszustwa w celu zysku

Btw. Lol jaka drama az mi stanol

Mam linka z cache z jego danymi lol :G

Btw2. 69 post gimbus mode on

Opublikowano

Echhh drama, dramą, ale postawcie się na jego miejscu. Rozumiem jak to jest być oskarżonym o coś w czym nie brało się udziału, nawet jeśli są jakieś spekulacje ... Chłopak wytłumaczył swoje, te dwa cwele oby dostały za oszustwa, Selex ogarnie trochę sprawe i po robocie. Po co drążyć temat ? Stało się i tego nie zmienicie. Bo teraz temat zaczyna się do zbędnych pogaduszek. Tyle w temacie.

Opublikowano

Niech ktoś ogarnięty pójdzie na Policje i zgłosi oszustwa internetowe (kradzież pieniędzy), oraz ataki DDoS. Niech poda dane tego kto to robił i warto się zapytać czy da radę, żeby osoby poszkodowane mogły zeznać na Policji co i jak - z całej Polski.

Gwarantuje Wam, że koleś jest w DUPIE i jego najbliższy czas będzie spierdolony + jak się wytłumaczy starym? Czy to nie piękne wpierdolić kogoś do dołu, kto sam tak robił innym? Gdybym brał w tym udział od razu by poszło pełne zgłoszenie ;) 

Nie ma na co czekać panowie!

Opublikowano

Ja pierdole...

Zroboe filmik o tym z nagłówkiem [iNFORMACYJNIE] i wrzuce na kanał pod nazwą "Landiago i Nidzgor"

Inteligentni zrozumieli Kappa.

Osoby poszkodowane powinny iść na policje, a SeleX powinien rozstrzygnąć sprawę osobiście.

JP Armia Zyniaka by się przydała w Ciechanowie.

Opublikowano

Niech ktoś ogarnięty pójdzie na Policje i zgłosi oszustwa internetowe (kradzież pieniędzy), oraz ataki DDoS. Niech poda dane tego kto to robił i warto się zapytać czy da radę, żeby osoby poszkodowane mogły zeznać na Policji co i jak - z całej Polski.

Gwarantuje Wam, że koleś jest w DUPIE i jego najbliższy czas będzie spierdolony + jak się wytłumaczy starym? Czy to nie piękne wpierdolić kogoś do dołu, kto sam tak robił innym? Gdybym brał w tym udział od razu by poszło pełne zgłoszenie ;)

Nie ma na co czekać panowie!

e0w37w.jpg

Opublikowano

nie znam się, nie jestem w temacie, ale się wypowiem. c**j wam w dupy :v

@edit: a selex to i tak frajer, myślisz, że zapomniałem te grę sprzed roku co nakurwiałeś ryżem na bolu? wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że takie coś istnieje, ale ja im mówiłem, że czitujesz. jebacz cze

Opublikowano

Co z tego że ukrył temat, jego dane są ogólno dostępne w kopii tego tematu.

Opublikowano

Chuja kogo obchodzi gimbus Vanosh i jego chujowe kłótnie z gimbusem Selexem żyjącym tylko Bolem. Wyjebać to do pogaduszek albo najlepiej z forum. Idź płakać gdzieś indziej.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...