Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

ankieta  

535 użytkowników zagłosowało

1. 1. W nowej aktualizacji powiniśmy dodać:

• Nowy Dungeon
    • 3 Misje na wyższy poziom
    • Nową mapę do Expa
    • Dodać nowe bronie/zbroje.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jej 23 sklepy, a teraz jeszcze daj ss z komendą ile jest graczy.

Przecież jeżeli nigdy nie kłamiesz, to raczej licznik będzie się zgadzał tak ?

To nie screen z teraz. Dał screena z tego posta:

http://www.mpcforum.pl/topic/1228781-verdunpl-serwer-na-ktorym-warto-dzis-grac-dedyk-easy/?p=10561220

@ Dobrze policzyłeś. Mi się nie chciało. 

6327914045182531175935.jpg

@ Z każdym twoim następnym postem pogrążasz się jeszcze bardziej. Nie będę Ci w tym pomagał. 

Czekaj, gdzieś tu w szufladzie mam dyplom mistrza painta dla ciebie.

Swoją drogą szkoda mi więcej czasu na Ciebie i Twój serwer. Dno i wodorosty. Zapamiętaj jedno, gdybyś nie użył mojego serwera do wymówek i nie rzucał bezpodstawnie błotem w moim kierunku, bo jakiś tam mój znajomy kiedyś obrzucił błotem twój serwer, to nie chciałoby mi się tu pisać. Jednak Ty wolałeś wykorzystać mój serwer i myślałeś że się tu nie odezwę - to był Twój błąd. Zarzuciłeś mi kłamstwo, ja dałem Ci wszystko co chciałeś, natomiast Ty od kilku dni nie potrafisz dać jednego screena i wiemy dlaczego.

Nie życzę ani tobie ani temu serwerowi niczego dobrego, tacy ludzie powinni sie leczyć na głowę. Pisałem wiele razy na tym forum, że przy rejestracji powinien być robiony test na IQ by takie osoby tu nie pisały.

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ Dobrze policzyłeś. Mi się nie chciało. 

6327914045182531175935.jpg

@Inkscape Z każdym twoim następnym postem pogrążasz się jeszcze bardziej. Nie będę Ci w tym pomagał. 

a moglbys normalny ss? taki wiesz nie roziącnięty?

bo ja tez potrafie sie w paincie bawic patrz 

2823414045189351049127.png

od teraz mów do mnie mistrzu, zyskałeś 500 graczy.

@Inkscape zyskales respekt w moich oczach.

Opublikowano

podobno było 318

to w końcu jest 124 czy 318 bo w tej obłudzie sie pogubiłem :(

Ja wiem, ze jesteś głupiutki i twój móżdżek jest troszkę wolny, ale tamten ss jest z południa

Opublikowano

Ja wiem, ze jesteś głupiutki i twój móżdżek jest troszkę wolny, ale tamten ss jest z południa

Ja wiem, ze jesteś kłamliwy i twój móżdżek jest troszkę malutki, ale tamten ss jest podrobiony

Opublikowano

@Inkscape Kończ waść wstydu oszczędź

@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ Twoje umiejętności graficzne mnie rozwalają.

CH1 now:

530921404520275502825.jpg

Buahhahaha.... Aż reupload poleciał na imgura - żebyś nie usunął screena. Zanim zaczniesz edytować screena naucz się jak działa komenda /w i jakie wartości zwraca. Czemu tacy ludzie jeszcze oddychają? Wartość w nawiasie kwadratowym [XX] powinna być równa tej z nawiasu okrągłego (this server XX).

Opublikowano

Standard.

Człowieku pogrążasz się coraz bardziej ;)

A i tak powiesz, że nigdy nie kłamiesz graczy heheh 

i ze my się tez pogrążąmy

czy ninja dostaje miecz +9 zeby nie musiala sie meczyc sztyletami z wierzchowca?

Opublikowano

Buahhahaha.... Aż reupload poleciał na imgura - żebyś nie usunął screena. Zanim zaczniesz edytować screena naucz się jak działa komenda /w i jakie wartości zwraca. Czemu tacy ludzie jeszcze oddychają? Wartość w nawiasie kwadratowym [XX] powinna być równa tej

Ty głąbie. Widać, że nie znasz się na niczym. Wy wyżej zresztą też.

8716614045208611175935.jpg

35+89 = 124.

Liczba 99 to wasze /u

3898214045210001175935.jpg

@ jugens22 Jesteście śm... Nie znacie się, a pier^^cie głupoty.

Obrażacie ludzi, którzy wam niczego nie zrobili. Pieprzyć was.

Opublikowano

To nie screen z teraz. Dał screena z tego posta:

http://www.mpcforum.pl/topic/1228781-verdunpl-serwer-na-ktorym-warto-dzis-grac-dedyk-easy/?p=10561220

Czekaj, gdzieś tu w szufladzie mam dyplom mistrza painta dla ciebie.

Swoją drogą szkoda mi więcej czasu na Ciebie i Twój serwer. Dno i wodorosty. Zapamiętaj jedno, gdybyś nie użył mojego serwera do wymówek i nie rzucał bezpodstawnie błotem w moim kierunku, bo jakiś tam mój znajomy kiedyś obrzucił błotem twój serwer, to nie chciałoby mi się tu pisać. Jednak Ty wolałeś wykorzystać mój serwer i myślałeś że się tu nie odezwę - to był Twój błąd. Zarzuciłeś mi kłamstwo, ja dałem Ci wszystko co chciałeś, natomiast Ty od kilku dni nie potrafisz dać jednego screena i wiemy dlaczego.

Nie życzę ani tobie ani temu serwerowi niczego dobrego, tacy ludzie powinni sie leczyć na głowę. Pisałem wiele razy na tym forum, że przy rejestracji powinien być robiony test na IQ by takie osoby tu nie pisały.

Ty wypierdałaj ssać pały murzynom zachludniała głupia szlamo.

Ten twój śmieszny serwer to tylko śmiech na sali gorszego gówna na tym polskim nie widzałem niż twój smieszny serwerek.

Ty masz czelność wypowiadać się  w innych prezentacjach jak nie potrafisz doprowadzić do porządku swojego syfiastego serwera?

Zacznij się martwić o swój serwer ;) A nie wtrącasz nosek w inne . Pozdro.

Kazduś.... 

Opublikowano

Verdun, ostatni raz napisałeś jakieś głupoty na temat mojego serwera i podkręconego licznika online. Obaj dobrze wiemy jak wygląda Wasz licznik, jak liczy i jak bardzo robisz ludzi w konia. Nasz gracz poprosił mnie o screeny z komendy /w oraz /u z naszego serwera wskazując na posty w tym temacie. Nie mamy z tym problemu i liczymy, że podniesiesz rękawice i też opublikujesz takie screeny skoro tak dobrze Ci idzie bezpodstawne obrabianie dupy naszemu serwerowi oraz mojemu Team sugerując że jesteśmy oszustami. Masz godzinę czasu licząc od teraz.

Screen z gry:

123281404141187502825.jpg

Screen ze strony:

835951404166723502825.jpg

Dla jasności, mam głęboko gdzieś ten serwer. Jesteście mi zupełnie obojętni i na ogół nie krytykuję serwera, lecz w tym momencie w 100% krytykuję administrację tego serwera, która robi graczy w butelkę. Serwer nie jest zły, chociaż słyszałem o kilku bugach z tego serwera, gdyż miałem przyjemność rozmowy z Waszymi byłymi graczami. Pliki to jedno, a administracja to drugie. Wy nie macie ani jednego ani drugiego.

Byliście naszą konkurencją w dniu startu. Wszystkim życzyliśmy powodzenia, lecz nie pozwolę, by ktoś w celu wypromowania swojego serwera obrabiał bezpodstawnie nam tyłek.

Czekam na SSy z Waszego serwera z CH1 (komendy /w i /u zwracają ilość graczy z 1 kanału).

To czemu tu masz inaczej ?

No widzisz, taki już jestem ;x

A ty wygrałeś talon na bana 7dni, bez odbioru, ten akurat jest taki, że sam przychodzi :))

Czemu ninja nie ma mieczyka jak inne klasy ? W sklepie też nie ma.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jej jak dostaniesz bana, to ciekawe kto będzie dalej pisał, że licznik jest dobry i administracja nigdy nie oszukuję z licznikiem ;c

Czy ninja dostanie ten mieczyk ? Skąd ten tęczak ? ;)

Dostałem warna, a on za obrazę nic ?

"@jugens22 Tam masz 3 Królestwa a u nas są dwa. Gamoniu. "

"@ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ jugens22 Jesteście śm... Nie znacie się, a pier^^cie głupoty.

Obrażacie ludzi, którzy wam niczego nie zrobili. Pieprzyć was." 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Załatwiajcie takie sprawy na PW bo od teraz nie będę zwracał uwagi na te 'antywarny'

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...