Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Status BoLa, Lista najprzydatniejszych skryptów, BOL ze skryptami VIP i FREE oraz Jak wgrać skrypty SAC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 517
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robiłem wszystko jak należy i również mi nie działają te scrypty SAC Evade itp. Chyba ze je jakoś trzeba włączyć ale próbowałem klikać shift podczas gry i nie mialem nic do wyboru

Opublikowano

Pobrałem tę paczkę od Morness'a dla free żeby zobaczyć czy mi będzie działać cassio i nie śmiga... Odapalam i dupa. Naciskam Shift to mam tylko takie coś  i nie moge dać Shift aby zmienić konfiguracje. Help !

post-203492-0-13915700-1404814602_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo masz na danych przyciskach co robią.

@norberttosse

Daj to do jakiegoś normalnego folderu.. Do zwykłego /C  i nigdzie więcej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mam pytanie czy na free userze mozna miec max 5 custom scriptow czy mozna miec max 5 wlaczonych custom scriptow?

Opublikowano

Mam pytanie czy na free userze mozna miec max 5 custom scriptow czy mozna miec max 5 wlaczonych custom scriptow?

maksymalnie 5 custom skryptów.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak ustawić tego skrypta, żeby dobrze farmił ? Bo uruchomiłem tego cassio, jak wcisne spacje to robi combo ładnie tylko z tą farmą źle idzie coś .. Jak to ustawiać ? Pomoże ktoś kto ma ten skrypt darmowy do cassio ? :) I jak możecie to napiszcie co jeszcze się opłaca tam zmienić .. :P

Opublikowano

Najlepszy do Cassio to ten CassiopeiaDuCouateu.

Co zrobisz postacią z 50 ad na last hitach? Nie masz perfekcyjnego skrypta do farmienia, nie oczekuj dużo.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mam problem, przetestowałem z kumplem 1vs1 to BoL na cassio działał..

Gdy próbowałem normala zagrać to nagle jakieś błędy się posypały w czacie lol,a - ogólnie straszne lagi się zrobiły i dupa :(

Opublikowano

Mam problem, przetestowałem z kumplem 1vs1 to BoL na cassio działał..

Gdy próbowałem normala zagrać to nagle jakieś błędy się posypały w czacie lol,a - ogólnie straszne lagi się zrobiły i dupa :(

Mam to samo ale na customie też i czasami wywala mi lola do paska zadań.

Opublikowano

Witam napisałem ponieważ zmagam sie z problemem podczas rejstracji a mianowicie chodzi o to że gdy klikam REGISTER nic sie nie dzieje jak byś mogł mi pomoc proszę nw co zrobic . Z góry dziękuje za wszelką pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam napisałem ponieważ zmagam sie z problemem podczas rejstracji a mianowicie chodzi o to że gdy klikam REGISTER nic sie nie dzieje jak byś mogł mi pomoc proszę nw co zrobic . Z góry dziękuje za wszelką pomoc

Wyczyściłeś ciasteczka, jakieś cache czy coś z przeglądarki? Jeśli nic Ci nie pomoże to niech założy ci ktoś konto.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja mam problem z SAC Revamped. Gdy już wrzuciłem JakCass'a do Common i Revamped do Scripts po włączeniu BoLa mam tylko SAC Revamped JakCass mi się nie wyświetla. Skrypt nazwałem poprawnie. Czo zrobić?

ov9t.png

Opublikowano

Ja mam problem z Ryze fun house (bo na razie tylko tego próbowałem z tamtej paczki) wszystko niby ok ale nie chce mi bić przeciwników i ni wiem co z tym zrobic  :huh:

Opublikowano

Ja mam problem z SAC Revamped. Gdy już wrzuciłem JakCass'a do Common i Revamped do Scripts po włączeniu BoLa mam tylko SAC Revamped JakCass mi się nie wyświetla. Skrypt nazwałem poprawnie. Czo zrobić?

Masz biblioteki?

Nazwałeś o tak?

"SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia.lua" ? z rozszerzeniem lua

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...