Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tayen.pl medium/hard.

Zielak

Start Serwera  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start?

• Jak Najszybciej !
      102
    • Macie czas spokojnie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki inku

Poprawione katakumby,baronówna. Dodany is w grze ( będzie można kupować tylko w grze ) Poprawione bonusy kostiumach i fryzurach

Do północy będzie dostępny nowy client gry z kilkoma łatkami.

Można wchodzić na forum i wypisywać bugi jeśli ktoś jakieś w ogóle ma.

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym gdyby był to serwer kogo innego. Już się Zielak wykazałeś tym Easy zbugowanym w ...  Nw jak on się nazywał MoraleMT2, MostaleMT2 nie pamiętam coś na Mo ludzie inwestowali w Isa itp, a ty zamiast ogarnąć bugi na serwerze i wyznaczyć osoby do ogarnięcia bajzlu na forum, olałes sb, a później na IEM'ie szalałeś za hajs z serwera.

Już wiem MemorialMT2...

Opublikowano

Serwer totalna zenada. Nie polecam ze wzgledu na:

- Zielak to frajer, leci tylko na hajs.

- Bedzie tak samo jak z Mokrym Rysiem i innymi gownami zielaka

- 0 nowosci

- reklama wieszka, totalnego prostaka, gbura i chama.

Odradzam wydawania PLN na serwer.

Jedyne co mi sie podoba na tym serwerze to nowe teksturki. ;]

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Beta działa zajebiście , pełno nowości!!

Jestem przekonany ,że zawitam na serwer :)

Zielak , na otwarcie serwera będą jakieś raty  ? Exp , drop , yangi ?

Opublikowano

Cos odpalimy ale 2 dni po starcie jak się wszystko unormuje. Dziś lub jutro skończymy betę o ogłosimy datę startu.

Komu nie działa jakiś dungeon albo mapa musi pobrać najnowszego clienta gry ze strony. Forum dostępne tam możecie wysyłać bugi. Ts jest włączony lecz nie miałem czasu aby porobić rangi i kanały dzisiaj postaram się to zrobić

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Witam Serdecznie

Serwera Nie Polecam - Zielak.

Pracowałem z Zielakiem przy serwerze Memorial. Powiem tak, Pawełek jest dobrym administratorem do czasu.

Przy swoim poprzednim serwerze interesował się do 2 dni po starcie.

Kiedy $ Zaczną wpadać na konto Cały Zielak ma totalnie wyjebane.

Śmiem przypuszczać że w team jest jeszcze Adiros aka Adi aka Laminero aka Złodziej

Co do uczciwości Pawła.

Serwer Memorial zarobił około 9 Tysięcy złotych (Bez PayPal) w pierwszych i ostatnim miesiącu.

Za zrobienie około 75% serwera dostałem całe

80zł z 9 tysięcy

Kiedy przez ostatnie dni serwer zarobił około 100 zł

Pawełek stwierdził że zamykamy pod wymówką braku funduszy.

Okłamał Graczy ,którzy mu zaufali i wydali pieniądze.

Tak też będzie przy tym serwerze,

Na Koniec Zostawiam  ss jako dowód tego że Zielak Kłamie!

5406914035582171174357.jpeg

NIE POLECAM ZIELAK ZAPIERDOLI KASĘ I UCIEKNIE.

xxx

Opublikowano

Nie posikaj się czasem... pod koniec grało mniej niż 100 osób zresztą... co ja będę z grubasem dyskutował, dałeś dowód ze ja kłamie i jestem oszustem i oszukuje ludzi i całą Polskę super, dales ss z jakiegos panelu i cieszysz miche nie wiem z czego

Beta dobiega powoli do końca bugi zostały usunięte niektóre propozycje z maila dodane na serwer drop dodany. Zapraszam na forum jest tam podany teamspeak można ze mną pogadać.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie posikaj się czasem... pod koniec grało mniej niż 100 osób zresztą... co ja będę z grubasem dyskutował, dałeś dowód ze ja kłamie i jestem oszustem i oszukuje ludzi i całą Polskę super, dales ss z jakiegos panelu i cieszysz miche nie wiem z czego

Beta dobiega powoli do końca bugi zostały usunięte niektóre propozycje z maila dodane na serwer drop dodany. Zapraszam na forum jest tam podany teamspeak można ze mną pogadać.

Widzisz Pawelku. Tylko to jest Panel Memoriala.Czekaj zapomnialem ze nigdzie dostepu nie miales..

Dziwi mnie tylko dlaczego zostal usuniety post z fb o upadku z powodu braku kasy...

przedstawilem Jak to bylo na twoim poprzednim serwerze.

Dobrze wiem ze Endymion trzyma z Adirosem /Laminero dlatego macie sf.

To co miesiac postoi i ZAPIERDOLISZ Kase?

NIE POLECAM. (Zielak chcesz to dalej ciągnąć? sam zaczales wyzywajac mnie.)

xxx

Opublikowano

Czy już można wbijać na ts ?? Chętnie bym porozmawiał :D

Jak możesz to podeślij tutaj ip ^^

dzwiewiedziesiatcztery.dwadziesciatrzy.dwiescieczterdziescisiedem.stoczterdziescidziewiec

Proszę, mam nadzieje, że serwer to nie bedzie klapa xD

Opublikowano

Wiadomo kiedy start ? 

Na serwer prawdopodobnie wbije pograć 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Myslimy jeszcze nad data startu ,ts dziala juz wszystko zrobione na tsie forum tez ip tsa na forum jest podane. Mozna pobierac clienta z 2 hostingow z duza predkoscia, kto ma problem z pobieraniem z mega.co.nz niech kliknie Import To Your Cloud Drive

UUU... 

841451403802193121328.png

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Kolejny serwer skopiowany, przypomina mi stary Revential wpiszcie sobie w google "Revential mpc" i zobaczycie, że prezentacja jest ściągnięta . Te same rajdy, system ulepszen, skrzynie i grafika nawet. Serwer dla kasy bo zielak ma dwie lewe ręce i nigdzie go do roboty nie chcą. POZDRO!

Opublikowano

Kolejny serwer skopiowany, przypomina mi stary Revential wpiszcie sobie w google "Revential mpc" i zobaczycie, że prezentacja jest ściągnięta . Te same rajdy, system ulepszen, skrzynie i grafika nawet. Serwer dla kasy bo zielak ma dwie lewe ręce i nigdzie go do roboty nie chcą. POZDRO!

Wejdź na starcie i zobaczysz ze to jednak nie to samo. Nie będę się z tobą sprzeczał, a jak nie masz zamiaru grać to nie graj proste

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...