Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tayen.pl medium/hard.

Zielak

Start Serwera  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start?

• Jak Najszybciej !
      102
    • Macie czas spokojnie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesuwamy start o kilka dni więcej informacji jutro mamy problemy z maszyną (  nie  ddosy ) Serwer już jest gotowy tylko maszyna... Cierpliwości i Przepraszamy

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A to żeganm, tydzień temu miało być, teraz znów, de ja vu Zielaczku, znów zjebany server będzie .

Co ma maszyna do plików to nie wiem ale twoja wola. Nie mam zamiaru startować gdy nie wszystko jest dopięte na ostatni guzik.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer miał wystartować dzisiaj , a strona nie działa i serwer chyba też 

Przesuwamy start o kilka dni więcej informacji jutro mamy problemy z maszyną (  nie  ddosy ) Serwer już jest gotowy tylko maszyna... Cierpliwości i Przepraszamy

43976131910427822020.png

Opublikowano

Ludzie skoro jak sami napisaliscie nie zalezy wam tak bardzo na serwerze to PO CO TAK NARZEKAC?! I POGANIAC Zielaka...

Sciagnijcie sobie clienta juz ze strony niech lezy i czeka na start przynajmniej nikt nie bedzie narzekal ze nie ma clienta.

A wam radze zająć się czym pozyteczniejszym niz takie zamulanie.

No i jeszcze dodam ze mozna sie juz rejestrowa :) wiec widac ze administracja jest przygotowana na start a to ze startuje serwer za pare dni to oznaka ze wciaz go udoskanalaja.

Byla juz BETA wiec bugow na starcie nie bedzie :)

Opublikowano

Rejestrujcie się rejestrujcie ci którzy zakładali konta do 30.06 muszą je zrobić ponownie gdyż zostały skasowane, za utrudnienia przepraszamy. Clienta można nadal pobierać.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Rejestrujcie się rejestrujcie ci którzy zakładali konta do 30.06 muszą je zrobić ponownie gdyż zostały skasowane, za utrudnienia przepraszamy. Clienta można nadal pobierać.

ladnie haselka wplywaja co nie ?

zapewne przy waszym poziomie profesjonalizmy (czyt.zerowym) haselka w md5 szyfrowane sa zapewne,albo i nawet nie ma zadnego hashowania,a o soleniu to juz nie wspomne, nie polecam,kopia reventiala,jp armia dzieciakow i sramu nitrogimb i inne debile,ogolem nie warto wchodzic

Ogolem zalosny serwer

Opublikowano

ladnie haselka wplywaja co nie ?

zapewne przy waszym poziomie profesjonalizmy (czyt.zerowym) haselka w md5 szyfrowane sa zapewne,albo i nawet nie ma zadnego hashowania,a o soleniu to juz nie wspomne, nie polecam,kopia reventiala,jp armia dzieciakow i sramu nitrogimb i inne debile,ogolem nie warto wchodzic

Ogolem zalosny serwer

Przeczytaj to co napisałeś lepiej.

Ci którzy zakładali konta do 30.06 muszą je zrobić ponownie gdyż zostały skasowane, za utrudnienia przepraszamy. Clienta można nadal pobierać.Datę startu tym razem oficjalną podamy w przeciągu 2 dni. Serwer wystartuje na 100%

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Przeczytaj to co napisałeś lepiej.

Ci którzy zakładali konta do 30.06 muszą je zrobić ponownie gdyż zostały skasowane, za utrudnienia przepraszamy. Clienta można nadal pobierać.Datę startu tym razem oficjalną podamy w przeciągu 2 dni. Serwer wystartuje na 100%

ahm czyli datę startu oficjalnego dopiero podacie do 2 tak ?

to ja podziękuje jak mam czekać next tydzień dużo serwerów teraz startuje i to wy tracicie na graczach  ;-)

Opublikowano

k***a kiedy start info plox lecicie juz  w huja tydzien

Ten serwer nie wystartuje zapewne a jak juz wystartuje to będzie 20 osób i zaraz zamknie zielak :)

Opublikowano

w h*ja se polecial boi sie powiedziec kiedy start bo nie maja clienta co to za problem przy jego mozliwosciach kupic dedyk xD ?  zero testow pewnie zabugoany serwer w h*j wyjdzie no to czekamy na thorie

Opublikowano

Musimy zrobić małą przerwę temat tymczasowo zamykam dedyk jest opłacony do 2015 wiec nie musi nam się tak śpieszyć a serwer wystartuje w lipcu. A up puknij się w łeb. Stroną będzie ciągle działać i clienta można ciągle pobierać.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...