Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tayen.pl medium/hard.

Zielak

Start Serwera  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start?

• Jak Najszybciej !
      102
    • Macie czas spokojnie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego boisz się prawdy? Tak jest i tyle. Mokry ryszard został wczoraj zamknięty, zgaduje że plików tego serwa już nie ma na dedyku bo właśnie instalujesz tayen'a.

Taka prawda, ze jak juz serwer stoi masz głęboko wyjebane, i tylko kase liczysz. Nie polecam ze względu na administracje.

Ryszard jest wyłączony i będzie reanimowany. A z ryśka faktycznie tyle kasy było że hoho :D nie będę się już produkował wy za to macie najlepsze serwery.

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzę niczego przez co można by było nazwać serw merdium/hard , jak dla mnie to typowy hard. 1 skrzynka na 100 mobów +/- ehm... pozdro z robieniem eq

Opublikowano

Ryszard jest wyłączony i będzie reanimowany. A z ryśka faktycznie tyle kasy było że hoho :D nie będę się już produkował wy za to macie najlepsze serwery.

Ktora raz juz 3? zaloze sie ze ten serwer tez postoi z miesiac , no moze max 2 i go wyłaczysz .

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podoba i napewno zagram, z tego powodu ze tu lekko 1k graczy bedzie , a to rzadkosc na wszystkich startujacych hardach :D polecam, mimo, ze zielak troche nieraz podpadl mysle ze chlopak teraz nie nawali

Opublikowano

prezentacja fajna dopracowana wszystkie informacje są.

no ale zrobiłeś lipę z innymi serwerami które szybko popadały jak tu ludzie mają ci zaufać. NIE MA OPCJI.

Opublikowano

Nie polecam, serwer to TOTALNE GÓWNO !  i na dodatek ArmiaGimbusówJPgówna która  będzie tam grała :) juz wole balmore ^_^  niż grać na tym gównie. Niepowodzenia.

Skad wiesz ze totalne gówno skoro nawet na nim nie byłeś?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

jak to powiedziałem ''dziś jutro otwieramy bete na pewno'' 

czyli kiedy ? daj nam dokładny obraz tego na czym stoimy ? :) 

Opublikowano

Serwer moim zdaniem lipa jak to ma być tak jak z tym "mokrymryszardem" to ja nawet nie poświęciłbym czasu na kliknięcie "pobierz" serwer nic ciekawego no i bez nowości na 100% nikt dłużej nie pogra taka jest prawda być może na starcie będzie dużo osób ale stopniowo będą odchodzić z nudów :P 
PS: Co do serwera jestem neutralny ponieważ nie zachęca mnie on za bardzo do gry ale dla innych co lubią starego metina może być fajny ;) 

Opublikowano

Skad wiesz ze totalne gówno skoro nawet na nim nie byłeś?

Bo ludzie cie juz dobrze znaja i wiedza jakie ty robisz ''zajebiste'' serwery.

Opublikowano

jak to powiedziałem ''dziś jutro otwieramy bete na pewno'' 

czyli kiedy ? daj nam dokładny obraz tego na czym stoimy ? :)

Nie chce już być niesłowny dlatego pisze dziś/jutro

GaimdKk.jpg

Opublikowano

pliki reventiala zaraz wbije Endymion i ... :D

I powie, że nie ma z tym najmniejszego problemu bo zachowali się wobec mnie jak ludzie. ;)

Opublikowano

Serwer odpalony client się wrzuca strona niedługo będzie działać ( będziemy mieć nową na razie musimy mieć starą trzeba poczekać, do startu na pewno będzie nowa strona ) jak macie pytania pisać w temacie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Musze jedno przyznać zielak, na twoich serwerach zawsze można równo cisnąć na WH, dmg, kck hackach etc. Nikomu się nawet nie chce banować xD

Opublikowano

Okej Strona działa www.tayen.pl nie przejmujcie się będzie nowa client jest na stronie. Bugi, propozycje  na mail [email protected]. Jak z czymś jest za trudno też możecie pisać przemyśle. Możecie też pisać na pw ale proszę w temacie wpisać Tayen

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Reventiala, znów te same SF . 0/10

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...