Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tayen.pl medium/hard.

Zielak

Start Serwera  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start?

• Jak Najszybciej !
      102
    • Macie czas spokojnie
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer z gotowca nie polecam  ze względu ze nie ma wkładu własnego

Ze względu że nie ma wkładu własnego - ale osioł nawet nie wszedł i gada głupoty.

Coś jeszcze oprócz skili i konia?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ze względu że nie ma wkładu własnego - ale osioł nawet nie wszedł i gada głupoty.

Coś jeszcze oprócz skili i konia?

ulepszacze na wyższy lvl i też na niższy typu małże oraz bodzie itd by można było potestować nowe eq jeśli jakieś jest :D

Opublikowano

Zielak wytłumaczysz mi czemu pierwsza połowa prezki jest podobna do prezki astiuma ?

Co do bety wbije i pomogę szukać tych bugów 

Połowa prezki? nie wiem co wy macie z tymi podobieństwami, zaraz będą te rzeczy u npc

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobra dodaliśmy wszystkie potrzebne rzeczy do npc. Stalki bronie 75,65, skile, militara, 5 bon i inne rzeczy. Dziś, ewentualnie jutro będzie forum oraz ts3

GaimdKk.jpg

Opublikowano

jest problem z militarem,   można go tylko raz przywołać    

Każdemu normalnie przywołuje nie ma żadnego z tym problemu.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Zmiany:

- Zwiększony drop yang w m1

- Zamiast 10 fioletowych i 10 zielonych potek na start daliśmy po 100

- Zamiast 100 pelerynek 200

- Zmniejszony lekko dmg mobów na jednej z nowych map.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Nie polecam tak jak moi poprzednicy.
Armia JP, strona znana każdemu z Dracosa, BloodWara i tak można by wymieniać.
Ciągle klepiecie to samo. Serwer pewnie postoi kilka tygodni, później zostanie zamknięty, kasa zgarnięta i cała sprawa ucichnie na kilka kolejnych tygodni. I to będzie się działo w kółko...

Nie zdziwiłbym się jeśli w Teamie jest miszcz DDOS'u, amator Adi.

A Ty Zielaczku tak samo jesteś już spalony, jak tam? Ataki z mikrofali dalej lecą czy może zmieniłeś ją na nowszy model?

Zanim ktokolwiek zdecyduje się zagrać na tym g*wnie, niech się lepiej zastanowi, szkoda czasu.

Pozdrawiam ziomeczki <3

Opublikowano

Nie polecam tak jak moi poprzednicy.

Armia JP, strona znana każdemu z Dracosa, BloodWara i tak można by wymieniać.

Ciągle klepiecie to samo. Serwer pewnie postoi kilka tygodni, później zostanie zamknięty, kasa zgarnięta i cała sprawa ucichnie na kilka kolejnych tygodni. I to będzie się działo w kółko...

Nie zdziwiłbym się jeśli w Teamie jest miszcz DDOS'u, amator Adi.

A Ty Zielaczku tak samo jesteś już spalony, jak tam? Ataki z mikrofali dalej lecą czy może zmieniłeś ją na nowszy model?

Zanim ktokolwiek zdecyduje się zagrać na tym g*wnie, niech się lepiej zastanowi, szkoda czasu.

Pozdrawiam ziomeczki <3

Strona będzie inna to tylko beta. A za tak głupie posty jak up powinny być warny. Skąd wiesz że gówno?  Byłeś? Znalazłeś chociaż 1 buga? :D

GaimdKk.jpg

Opublikowano

pliki reventiala nie polecam.

z reventiala to jest twoja morda, jak to jest revential to beka, bo gralem tam a tu na becie jest jakos calkiem inaczej...

o ktorej dzis bedzie ts? :D

Opublikowano

Strona będzie inna to tylko beta. A za tak głupie posty jak up powinny być warny. Skąd wiesz że gówno?  Byłeś? Znalazłeś chociaż 1 buga? :D

Te Twoje serwery to już przeżytek, każdy skończył tak samo i ten dołączy do ich grona.

Hajs się nie zgadza, że stawiasz ten serwer? Tak jak zawsze to było, wszystko cacy i bez bugów, obiecanki, a po starcie multum dziur i innych podobnych. Jednym słowem śmiech na sali.

Życzę powodzenia na starcie i pozdrawiam xD

Opublikowano

Te Twoje serwery to już przeżytek, każdy skończył tak samo i ten dołączy do ich grona.

Hajs się nie zgadza, że stawiasz ten serwer? Tak jak zawsze to było, wszystko cacy i bez bugów, obiecanki, a po starcie multum dziur i innych podobnych. Jednym słowem śmiech na sali.

Życzę powodzenia na starcie i pozdrawiam xD

kurwa jakos stoi beta od 2 dni i zadnych bugow nie znalazlem to co ty pierdolisz, wejdz moze tak jak my na serwer a potem komentuj

Opublikowano

kurwa jakos stoi beta od 2 dni i zadnych bugow nie znalazlem to co ty pierdolisz, wejdz moze tak jak my na serwer a potem komentuj

Nie mam ochoty droczyć się z Armią Gimbusów JP.

Wyraziłem swoje zdanie dosadnie, jeżeli nie znasz fail'ów z serwerami Adiego & Zielaczka "und spółka" to lepiej się nie odzywaj.

Jeszcze się przekonasz ile serwerek postoi.

Mykam, bajo B)

Opublikowano

Nie mam ochoty droczyć się z Armią Gimbusów JP.

Wyraziłem swoje zdanie dosadnie, jeżeli nie znasz fail'ów z serwerami Adiego & Zielaczka "und spółka" to lepiej się nie odzywaj.

Jeszcze się przekonasz ile serwerek postoi.

Mykam, bajo B)

nie jestem w zadnej armii, wiec mnie nie obrazaj, gralem na kazdym serverze tego pana, moze troche pieniedzy stracilem na poprzednich no i co? stac mnie to bede dalej inwestowal :) Poki co po becie ten serwer zapowiada sie jako najlepszy z produkcji zielaka i tyle, nie grales to nie pierdol :)

Opublikowano

Prosze abyscie nie pisali mi na maila propozycji bez wchodzenia na serwer. Bo dostaje propozycje dodania np. bramy piekiel a to jest na serwerze i dziala

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...