Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 639
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pluginy sa autorskie. Takie suche ze az mokre

Nic skobfigurowane. Serwer powstał w kilka minut Tez tak umiem

Tylko dwa tryby

Smiech na sali

Pozdro

Opublikowano

Są autorskie pluginy, serwer powstawał całkiem długo, też bardzo długo istnieje. :)

2 tryby? Mamy 2 główne serwery: PVP i EasyHardcore.

Na PVP jest 8 aren, 3 tryby 1vs1 (6 aren) i PaintBall.

Na EasyHardcore wiele autorskich pluginów, wszystko zoptymalizowane, mikstury, nether.

Pozdrawiam. <3

4L0M4l0.png

Opublikowano

A ja polecam serwer, od tego autorskiego antyczita, czy nie autorskiego, l. cziterów zmalała i cały czas są banowani, niestety jako iż serwer jest nonpremium cziterzy będą wracać, może kiedyś się znudzą, lecz przyjdą następni.

Mapa jest ok, pvp jak pvp, ok, antyczit jest rewelacyjny, poprawcie tryb 1shot1kill bo można z respa tam ściągać ludzi, fajnie by było jakbyście dodali pvp tylko na łuki, a zabijało by się nimi na trzy-cztery strzały :)

Opublikowano

Dzięki za opinię, może za jakiś czas zrobimy nową edycję, ale czekamy na pluginy (m. in. XvsX), tryb 1shot1kill już poprawiony. :) A o nowym trybie na łuki pomyślimy, może zastąpimy nim 1shot1kill na nowej edycji.

4L0M4l0.png

Opublikowano

­Okej, teraz ja coś powiem na temat serwera.

Serwer, jak i maszyna, są świetne. Zero lagów, 20 stałych TPS'ów (mam taką nadzieję ;>).

Spawn, mapy do walk są wspaniałe :3 Świetnie się gra, dużo osób.

Tylko leciutkim minusem są gracze. Większość używa cheatów, typu killaura, anty-knock.

Mam nadzieję, że wyeliminujecie ten mały, ale bardzo wkurzający problem. :)

Pozdrawiam i gooorąco Polecam!

Opublikowano

­Okej, teraz ja coś powiem na temat serwera.

Serwer, jak i maszyna, są świetne. Zero lagów, 20 stałych TPS'ów (mam taką nadzieję ;>).

Spawn, mapy do walk są wspaniałe :3 Świetnie się gra, dużo osób.

Tylko leciutkim minusem są gracze. Większość używa cheatów, typu killaura, anty-knock.

Mam nadzieję, że wyeliminujecie ten mały, ale bardzo wkurzający problem. :)

Pozdrawiam i gooorąco Polecam!

Cześć, dzięki za opinię, staram się organizować co jakiś czas rekrutacje i wprowadzać nowe pluginy eliminujące cheaterów, więc jest ich na pewno mniej. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Serwer jak serwer, nic autorskiego, to samo co na wszystkich innych(jedynie paintball, coś nowego) na pvp w ch*j cziterów z noknockami itp.

+ sa skrypty na serwerze, nie polecam guys.

1KOBv.png

Opublikowano

Serwer jak serwer, nic autorskiego, to samo co na wszystkich innych(jedynie paintball, coś nowego) na pvp w ch*j cziterów z noknockami itp.

+ sa skrypty na serwerze, nie polecam guys.

Autorskie pluginy, cheaterów banujemy setki tygodniowo. 

Skrypty?Udowodnij to, serwer działa bez żadnych problemów, lagów i ścinek. ;)

Nieudany rewanż za prawdziwą opinię o twoich pluginach?

4L0M4l0.png

Opublikowano

Dodam, że serwer jest bardzo przyjemny na 1shot1kill, polecam wszystkim co lubią pvp bez cziterów w 100%, tam ich nie ma, nie ma czita na auto aim z perfekcyjną predykcją, bo tutaj, mózg > skrypt.

Zapytałem na ./helpop o coś administracji, HAMMER odpowiedział w 20 sekund, napisałem na msg również, by dopytać, nie zignorował, nie znam administracji, ale z tej sytuacji, mogę wywnioskować, iż nie olewa graczy.

Dobrze, że jest cały czas 120 graczy+, jest rywalizacja ;)

Jedyne co bym zmienił to śmierć odejmuje 10 pkt, a zabicie 15. Tak gracz, który gra cały czas na serwerze może mieć więcej niż świeży, a to jest [ przynajmniej tak mi się wydaje ] dobre.

Polecam jeszcze raz, kupiłem nawet svipa :)

@HAMMERxPL Zrobić to jakoś tak, by np. po zabiciu 100 graczy, był mnożnik punktów np. 1.1, po zabiciu 200, 1.2 itd. ;) to taki przykład. Bo trudno mieć kd cały czas 2:1 minimum, to dla zwykłych graczy.

Tak samo można zrobić z rankingiem :)

A no i minusem jest to, że można dostawać do ranku po 2-5, a tracić po 25.

Opublikowano

Autorskie pluginy, cheaterów banujemy setki tygodniowo. 

Skrypty?Udowodnij to, serwer działa bez żadnych problemów, lagów i ścinek. ;)

Nieudany rewanż za prawdziwą opinię o twoich pluginach?

Jaki rewanż taka prawda co grałem u was na pvp noknock aura tyle z tego było :) prawdziwą opinie o moich pluginach ? odpisałem Ci tam w temacie, zresztą z kim ja gadam jak ty nic nie potrafisz.

1KOBv.png

Opublikowano

Disco zbroja nie jest od defabricated, GUI również nie jest zrobione w skrypcie. Hehe.

A no tak, już widzę... "Dopracowany serwer PvP E-PvP.EU" XDDDDD

To całkiem dziwny przypadek, że "TWÓJ" plugin posiada te same funkcje co plugin defabricated.

Dodatkowo plugin na antykillaure od użytkownika z mpc, który tak działa, że nie działa xD

A co masz do tego, że mam dopracowany serwer? ty nie masz to inny też maja nie mieć? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...