Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Majnkrafty

Dziobak_2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chcecie dać grupie szansę na to, aby zaczęła lepiej funkcjonować to pierwszym i najlepszym krokiem będzie zmiana lidera. Następnie selekcja ludzi, tak aby pozostały osoby, które biorą projekt na poważnie i się w niego angażują. Czas pokaże, co możecie sobą zaprezentować.

Opublikowano

No i co z tego?

Polska pisownia w artykułach a w zwykłych wypowiedziach czymś się różni?

Reprezentujesz grupę mentorów w dużym dziale, więc czegoś się od ciebie wymaga. Logiczne, że w artykule piszę się z sensem oraz nie popełnia się błędów, w przeciwieństwie do zwykłych wypowiedzi 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Reprezentujesz grupę mentorów w dużym dziale, więc czegoś się od ciebie wymaga. Logiczne, że w artykule piszę się z sensem oraz nie popełnia się błędów, w przeciwieństwie do zwykłych wypowiedzi 

Jestem tylko człowiekiem.

Nic na to nie poradzę :)

//Edit:

@Dix'u

Kim ty jesteś, żeby stawiać nam warunki?

Nie masz wglądu do naszego działu, nie wiesz co tam się dzieje.

A kto mówi, że nie umiem pisać logicznych zdań?

Wytknęliście mi 1 powtórzenie, wiec...

Forum powstało z myślą o pomocy innym, tak?

To po co wytykacie nam jakieś jednorazowe błędy?

Zebraliśmy grupę, która chce spełniać wizję tego forum.

To była moja ostatnia wypowiedź.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś osobą potrafiącą pisać związłych i logiczne zdania, to na chłopski rozum nie nadajesz się na redaktora, a co najważniejsze na mentora minecraft.

Co do KichyMCPL ( @KichaMCPL ), w tej chwili masz pokazać na co stać twoją grupę, albo żegnaj się z mentorami minecraft, czy tam liderem.

Jeżeli nie jesteś osobą potrafiącą pisać związłych i logiczne zdania, to na chłopski rozum nie nadajesz się na redaktora, a co najważniejsze na mentora minecraft.

Co do KichyMCPL ( @KichaMCPL ), w tej chwili masz pokazać na co stać twoją grupę, albo żegnaj się z mentorami minecraft, czy tam liderem.

Opublikowano

Wymiana całej tej drużyny.Jeżeli chcecie coś takiego robić, to znajdźcie osoby, które się naprawdę znają i wiedzą co robią, oraz mają dużą wiedzę w tym zakresie. Przyznaję się, byłem w grupie 2 dni, lecz zaangażowanie jest straszne. Według mnie grupa ma potencjał i przyszłość ale z ludźmi o wysokich umiejętnościach. Minecraft to gra, w której cały czas coś się dzieje, grupa powinna reprezentować to co nowego, nie tylko od strony MC. Jak wiem są także różne osoby odpowiedzialne za sprawy techniczno-serwerowe, które powinny wnosić jakieś news'y ze strony bukkita.

Pomysł był, ale wykonanie nie wyszło.

Jakaś rekonstrukcja grupy się przyda, ale usunięcie nie wchodzi w grę.

Tak.

@Lenart

Bardzo dobrze mówi ;)

Opublikowano

Grupa ma niecaly miesiąc, myślę, że dajcie im najpierw szanse, a potem mówcie o usunięciu.. Trzeba tylko dobrej ręki, która poprowadzi to wszystko. Jestem na tak

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tak serio, to nie wiem w sumie po co ci "Mentorzy Minecraft".

Moim zdaniem trzeba to usunąć, bo wymogi są bardzo małe, a od pomocy są użytkownicy i moderacja.

Redaktorzy powinni wrócić, bo z tego co widzę aktualnie to ci "Mentorzy Minecraft" zajmują się tym, co nasza redakcja,

którą wielu graczy tej gry czytało.

Czasami mam wrażenie, że to wszystko robione jest na siłę, żeby pokazać że pomysły są i że coś się dzieje, a nie w dziale jest bezczynność.

Wersja szybsza:

Tak

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć jakie głupoty wypisują niektórzy mentorzy.

Ja to bym wszystkich wywalił bez wyjątku.

Warto zauważyć, że tylko mentorzy działu "redakcja" piszą jakieś badziewne artykuły, natomiast kolejne działy po prostu są.

Grupa się powinna uzupełniać, no ale z kim tutaj tworzyć jeśli średnia wieku tej grupy nie wiem czy przekracza 13 lat.

Opublikowano

Ogólnie na tak, tylko dział media zostawić.

PS. Poziom moderatora @KichaMCPL (Jak to idiotycznie brzmi) jest żenujący. Lepiej odejdź, bo to forum już i tak jest pełne dzieci, a ty tylko to pogarszasz.

(Bez obrazy)

//Edycja: @Dziobak_2 jak mi da za to bana będzie miał doczynienia z Szanownym Panem @Lord Makin , lub z @Marselo , @Seldek i całym forum. Już ty się o mnie nie martw, o swoją dupę zadbam.

Opublikowano

Ogólnie na tak, tylko dział media zostawić.

PS. Poziom moderatora @KichaMCPL (Jak to idiotycznie brzmi) jest żenujący. Lepiej odejdź, bo to forum już i tak jest pełne dzieci, a ty tylko to pogarszasz.

(Bez obrazy)

Bądź czujny. Ja zostałem zbanowany na 7 dni przez to, że napisałem, iż kicha jest największym idiotą forum ;)

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Media można zostawić.

Redakcja ogromne TAK, ale nie taka, jaka była.

Wtedy redakcja nie była taka zła. Zanim powstał jaki kol wiek artykuł, moderatorzy lub redaktorzy oceniali go i wyszukiwali ewentualne błędy. Codziennie powstawały newsy czy opisy.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Fakt, ale chodzi o ogólną "reformę"

Myślę, że zmiana lidera była by tu pierwszym i najważniejszym krokiem. Przydała by się także poważniejsza rekrutacja, a nie pierwsza lepsza osoba z beznadziejnym artykułem. 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Ogólnie Ci Mentorzy na Minecrafcie, to jakaś parodia jak dla mnie.

Dostało to kilka, jak nie więcej osób, które i tak niewiele będą robiły. Myślę, że przyszłość osób posiadających tę rangę będzie wyglądać tak, że posiadacz będzie chwalił się nią i wywyższał z powodu zdobycia jej.

Chociażby tak jak @Dix'u napisał i dał screena, odpowiedź "Fajne", tymbardziej od Mentora, to zwykły offtop i post, który nic nie wnosi :P.

odezwała sie ta co wiele wnosi.

tak.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Co do redakcji to niech powstanie, bo to bardzo dobry pomysł. Wprowadzić taki system:

Jest 3 korektorów i np. 5 redaktorów. Jak redaktor napisze newsa/artykuł to korektor musi to ew. poprawić i potem zatwierdźić. Tylko broń Boże, nie dawajcie @KichaMCPL Llidera, Korektora, Opiekuna nawet Redaktora. Już nam pokazał co umie. A, tak... Co on umie??? Nic nie umie.

Polecam, żeby jakiś moderator rozruszył grupę (np. przez msc.) a potem oddał Lidera jakiemuś ambitnemu użytkownikowi z redakcji.

PS. Jak dacie KichaMCPL redaktora to redakcja po 5 minutach się rozpadnie (Bez obrazy)

Opublikowano

Co do redakcji to niech powstanie, bo to bardzo dobry pomysł. Wprowadzić taki system:

Jest 3 korektorów i np. 5 redaktorów. Jak redaktor napisze newsa/artykuł to korektor musi to ew. poprawić i potem zatwierdźić. Tylko broń Boże, nie dawajcie @KichaMCPL Llidera, Korektora, Opiekuna nawet Redaktora. Już nam pokazał co umie. A, tak... Co on umie??? Nic nie umie.

Polecam, żeby jakiś moderator rozruszył grupę (np. przez msc.) a potem oddał Lidera jakiemuś ambitnemu użytkownikowi z redakcji.

PS. Jak dacie KichaMCPL redaktora to redakcja po 5 minutach się rozpadnie (Bez obrazy)

Gdy byłem w redakcji najlepiej radzili sobie @Kacki oraz @Tiestooo

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Cała wasza grupa mentorów to zwykłe pomiotki bez dystansu do Siebie.

Kashtan, zanim coś napiszesz to pomyśl, nie stawiam warunków tylko uświadamia kiszce jakim jest niedorozwojem, który nawet nie umie poprowadzić małej grupki ludzi.

:]]]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...