Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elarium.pl [Dedyk] [Hard]

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi skąd miałem wiedzieć? a po 2 pierdolonym dzieciakiem sam pewnie masz 14 lat i zaciesz...

chciałem tylko pokazać prawdę o serwerze i  mi się udało. wczoraj były rozdawane bryły lecz mnie tam nie było

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam uważam co uważam o tym serwerze, ale film strasznie naciągany, 14 lat nie mam, za to Ty tak, co widać po konwersacji jak i po filmie :)

36599.png
Opublikowano

Dziękuję za oszczędzenie mnie jeśli chodzi o nagminne nadużywanie bugu z questem. Co prawda jest już on usunięty, ale postacie nadal mają się dobrze. Full kasy, lvl może nie najlepszy jak na chwile obecną, ale przed usunięciem buga miałem 3 postacie, wszystkie w top 15, wszystkie dotrwały do teraz. Oczywiście nie gram już na serwie, bo widzę jak jest zarządzany. Jestem przekonany, że dobrze wiedzieliście kto korzystał z "wiecznej nagrody" i chcieliście po prostu mnie oszczędzić, dać drugą szansę. Jestem niezmiernie wdzięczny, jednak z tej szansy nie skorzystam.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=BH58bG75KwY cała prawda o serwerze Elarium.PL za darmo bany? bawienie się w kickanie? dedanie? zapraszam na filmik! chcieliście  wojne to macie.

Perserga, napiszę tak... Ta twoja cała publikacja jest w bardzo interesujący sposób zmanipulowana. W żadnym, choćby najmniejszym procencie, nie ukazuje przewinień z twojej strony, a jest ich naprawdę pokaźna suma. Nie będę tutaj wypisywał co tak ciekawego nabroiłeś, bo nie chcę cię już przed wszystkimi kompromitować, sam robisz to doskonale i wystarczy.

Spora część tego, o czym mówisz w tle tego filmu, jest oczywiście oczerniającym nas kłamstwem. Pozwolę sobie wymienić choćby dwa przykłady i podsumować je.: "skradzione zapewne komuś logo"; "administracja w wieku 13-14 lat". Wygląda na to, iż ty zaliczasz się do tego przedziału wiekowego, gdyż nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale to co zrobiłeś nosi nazwę pomówienia, które swoją drogą jest regulowane przez obowiązujące w naszym państwie prawo, a co za tym idzie jest karalne. Proponuję ci użyć klawiaturki oraz wyszukiwarki i wstukać termin "zniesławienie", po czym poczytać sobie trochę na ten temat. Jako, iż mamy podstawy do tego, aby wkroczyć z tobą na drogę prawną, proponuję ci usunąć film z serwisu YouTube i sprostować całą tę sprawę. W przeciwnym razie możesz spodziewać się, że będziesz mieć wkrótce przed swoimi oczyma pozew sądowy. Co ciekawsze, jeżeli nie masz ukończonego 18-tego roku życia, za ten występek będą odpowiadać twoi rodzice.

Swoją drogą... Murzyn został wydalony z zespołu, gdyż faktycznie nie był do końca osobą nadającą się do pełnienia funkcji administratora przy takim projekcie. Także tutaj mogę ci przyznać rację, ale tylko i wyłącznie tutaj.

Opublikowano

Kasma 1 słowem (hahahahahahahahaha) jebany hardcor nie manipuluj mna cała prawda wyszła na jaw i co teraz mam usunac? chyba cie jebało 100  owiec nic nie usuwam a te paragrafy to se na serwer z bugami dajcie.

Tym komentarzem pokazałeś właśnie wszystkim jak bardzo wiarygodny jest zamieszczony przez ciebie materiał oraz na jakim poziomie intelektualnym się znajdujesz.

Myślę, że w takim razie nie trzeba będzie biegać z tobą po sądach, skoro teraz wszyscy wiedzą całą prawdę o tobie. ^_^

Opublikowano

Kasma to specjalnie napisałema ja powiedziałem że pewnie ukradzione więc nie powiedziałem ze 100% więc się nie przyczepisz :*

Opublikowano

Kasma to specjalnie napisałema ja powiedziałem że pewnie ukradzione więc nie powiedziałem ze 100% więc się nie przyczepisz :*

Eh... Nie mam zamiaru prowadzić dłuższej konwersacji z taką osobą jak ty, bo widzę, iż to naprawdę nie ma sensu.

Chciałbym ci tylko napisać, iż jesteś po prostu jeszcze chyba zbyt smarkaty, aby zrozumieć chociażby to, że za swoje przewinienia należy przyjąć należne temu konsekwencje. Myślisz, że wypowiadając się w internecie jesteś w pełni anonimową osobą? Jeżeli jest tak, jak przypuszczam, to chciałbym cię uświadomić, że tak niestety nie jest. W bardzo prosty sposób można do ciebie dotrzeć, nie mówię o sobie, tylko o odpowiednich organach, którym w tym przypadku jest policja.

Czy ja choćby raz, w swoich wypowiedziach, ubliżyłem twojej osobie w sposób wulgarny? Skąd w ogóle bierze się ta agresja w twoich wypowiedziach, skoro ja konwersuję z tobą w sposób kulturalny? Odpowiedź ty mi na to pytanie człowieczku...

Opublikowano

Może dlatego że żal mi takich ludzi co serwerów nie umieją stawiać?

Oj... Skoro tak żal ci takich ludzi jak my, to spróbuj podjąć pracę nad podobnym projektem. Leć, zaczynaj... Wróć tu za jakiś czas i podziel się z nami wszystkimi efektami wykonanej przez siebie pracy. Bardzo chętnie zobaczyłbym coś zrobionego przez osobę, która wszystkich krytykuje, a sama nic nie osiągnęła.

Btw.: Nie pisze się "nie umieją", bo to jest błąd językowy, tylko "nie potrafią". <3

Opublikowano

Myślałeś janko że tego nie będe nagrywał? jakoś myliłeś się ! 

Nic nie myślałem po prostu wiedziałem że jesteś upośledzony i nagrasz ;) 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

jasne upośledzony co jeszcze?

Kasma jak nie potrafię to nie robie a wy nie potrafiie a robicie gowna :3

Więc właśnie o tym do ciebie "mówię". Jeżeli nie znasz się na tym, to na cholerę się ciskasz i nas krytykujesz? Nie wiem czy wiesz, ale jeżeli chce się coś krytykować, to należy mieć jakąś wiedzę w tym zakresie.

Poraz kolejny z rzędu udowadniasz jak bardzo "inteligentną" jesteś osobą... Może, gdy będziesz nieco starszy, to przejdzie ci ta głupawka i szczerze ci tego życzę.

@Edit

Chciałbym się ciebie jeszcze zapytać... O jakiej prawdzie tak właściwie wcześniej wspominałeś? W tym filmie jest poruszony tylko i wyłącznie temat Murzyna. O tym, iż był on beznadziejny w roli administratora, to wiedział już chyba każdy, przed całą tą twoją publikacją.

Wziąłeś pod jedną szalkę cały zespół projektu i powiedziałeś, że są to jakieś dzieci. Wypraszam sobie te słowa, gdyż nie jestem małolatem, ani tym bardziej twoim kolegą i nie życzę sobie abyś traktował mnie jak tzw. śmiecia. Zauważ, że pomimo tego, iż wielokrotnie mnie obraziłeś, ja w dalszym ciągu tego nie uczyniłem w twoim kierunku. Chyba każdy przyzna mi w tym momencie rację, iż świadczy to chociażby o poziomie kultury zarówno twojej jak i mojej.

Opublikowano

Ziomek bana w grze nie dostałem od murzyna jak już chcesz się tak kłócić więc wychodzi na to że jednak nie jest sam murzyn tego winien a ja mogę krytykować bo widzę co robicie jak myślisz dlaczego co dzień to mniej graczy? może się  weźcie do roboty naprawcie bugi a nie banujecie za nic  ale Ok.

Ten serwer upada nie polecam nikomu wchodzić na serwer gdyz mogą zamknac serwer i wykorzystac wasze pasy a jak juz wchodzicie to robcie konta z innym nickiem i hasłem ;) serwer nie jest robiony od 0 to są pliki Antisa, Ethany wzięte + coś dodali swojego.

Myślicie , że nie domyśle się na jakich to  plikach? nie będe mówił  skąd to wiem , ale raczej padnie ten serwer jak ich poprzedni Liveris.pl dziękuje dobranoc i się nie wypowiadam już z tobą bo mam ważniejsze rzeczy do roboty ;) strzała!

Opublikowano

Większość została już naprawiona oraz dodano wiele nowości! zapraszamy do gry

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...