Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elarium.pl [Dedyk] [Hard]

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Online Wbijać wbijać !!!!!!  

Kiedy to startuje? Bedzie przynajmniej z 100 osob online? haha

może grać i  10 osób  nie podoba się to nie graj  ;) 

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby hard, a wszystko w sklepach. Serwer łądnie się prezentuje, ale nie wróżę mu żadnej przyszłości. Kiedyś był jeden Medium/Hard, A**lon, wszyscy grali i było fajnie. Teraz tego się namnożyło i wszędzie po 50 osób. Mimo wszystko powodzenia, chociaż trochę te pety i rzeczy w IS śmierdzą nieszczerymi chęciami;)

Opublikowano

Coś szybko ten 99 lv wbił :)

3949414026855591170954.png

bo to beta :) już konta są zresetowane oraz to osoba z teamu

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Ehh, na serwerze bug na bugu, questy są niedopracowane.

Skrzynia z KU z każdego metina to bujda, rozwaliłem z ich 40 i miałem z tego 7 KU.

Jednym z poważniejszych bugów jest quest, za którego można otrzymywać nagrodę w nieskończoność. Z pewnością wiele osób z tego korzysta, topka na pewno, przyznaję się, że sam to robiłem, stworzyłem skrypt w 5 min i jazda z expem i yangami.

Więcej na tym serwie nie zawitam, jest w ch... niedopracowany.

To jest moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać.

Opublikowano

Ehh, na serwerze bug na bugu, questy są niedopracowane.

Skrzynia z KU z każdego metina to bujda, rozwaliłem z ich 40 i miałem z tego 7 KU.

Jednym z poważniejszych bugów jest quest, za którego można otrzymywać nagrodę w nieskończoność. Z pewnością wiele osób z tego korzysta, topka na pewno, przyznaję się, że sam to robiłem, stworzyłem skrypt w 5 min i jazda z expem i yangami.

Więcej na tym serwie nie zawitam, jest w ch... niedopracowany.

To jest moje zdanie i nie każdy musi się z tym zgadzać.

Buga z questem nie ma na officialu był tylko na becie oraz bo 5min już go nie było a skrzynia z ku to nie bug tylko mieszany drop więc proszę cię..

Opublikowano

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Co do KU to powiedziałem, ze to jest bujda, a nie bug, odniosłem się do tego co macie w prezentacji

Na Elarii z każdego metina dropnie nam "Szkat. Ksiąg Umiejętności"

Specjalnie wbiłem na serwer jeszcze raz i sprawdziłem quest, nadal mogę odbierać nagrodę w nieskończoność...

Opublikowano

Potrafisz czytać ze zrozumieniem?

Co do KU to powiedziałem, ze to jest bujda, a nie bug, odniosłem się do tego co macie w prezentacji

Specjalnie wbiłem na serwer jeszcze raz i sprawdziłem quest, nadal mogę odbierać nagrodę w nieskończoność...

Nie ściemniaj bo ci to nie wychodzi i nie mam zamiaru już z tobą pisać bo wątpie by to miało jakiś sens hackierze

Opublikowano

jest sens tu grac ??

@Edit

server calkiem fajny :)  moze i malo ludzi ale narazie  bugow nie widze  (23lv mam)  no zobacze co bedzie dalej ;)

Y SERVER WYSTARTOWAL TAK ? OFICIALNIE ??

Opublikowano

Serwer fajny, z administracją da się dogadać tylko trochę denerwują padające kanały ale miejmy nadzieję że wszystko się ustabilizuje widocznie ktoś zazdrości administracji tego serwera, to by było ode mnie na tyle. Zapraszam na serwer. 5!

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

Minęło sporo czasu, a bug z questem dalej jest.

Wychodzi na to, ze wbić 30 poziom to kwestia ok 40 minut.

Dla upartego, jeśli ktoś by ustawił skrypt i odbierałby nagrodę przez całą noc, to ładnie by się dorobił, chociażby na samych yangach, gdzie po 30min przy non stop odbieraniu nagrody można zarobić z 70kk

Opublikowano

TROSZKI BODZIE SLABO DROPIA xD   ale ceny bodzi to troche przesada zrobil bys 1kk za szt a nie 2kk :D bo to troche duzo :P na lv 30 kupie  20 bodzi i nima kasy ;c

Opublikowano

nawet fajny ponieważ bardzo dawno nie grałem na hardzie tylko trochę odrzucają mnie te bronie na ostatnie lvl diabelskie itd... wyglądają jak z jakiegoś hamachi albo serwera pvp, juz bardziej poasowało by tu smiercio Ksieżycowe sztylety itd, ale może wbiję, :)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

nawet fajny ponieważ bardzo dawno nie grałem na hardzie tylko trochę odrzucają mnie te bronie na ostatnie lvl diabelskie itd... wyglądają jak z jakiegoś hamachi albo serwera pvp, juz bardziej poasowało by tu smiercio Ksieżycowe sztylety itd, ale może wbiję, :)

Na każdym hardzie to samo.. chcieliśmy wnieść coś nowego :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...