Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elarium.pl [Dedyk] [Hard]

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elarium zostanie włączony w trybie BETA w dniu 11.06.14!

Start serwera odbedzie się 13.06.14!

Masz wszystko na stronie . Wystarczy zobaczyć.

BUM

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale beta czy normalny start?

Rożmyślałem nad startem w środe lecz nie, start odbędzie się w piątek a bete włączymy w środe :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

"Może zagram, a może jednak nie, gdyż..."; "Zagrałbym/zagrałabym, ale mam wrażenie, iż będzie mało osób na starcie..." itd.

Nu, iż po co tak pisać... Zajrzyjcie do nas na samym starcie, cóż macie do stracenia? Być może akurat podpasuje wam to, co nasz zespół dla was przygotowywał przez długi okres czasu i postanowicie zostać na nieco dłużej, a może będziecie towarzyszyć nam, aż do samego końca. Któż to wie. Jednakowoż nie dowiemy się niczego w tej kwestii, jeżeli nie zrobicie tego, o czym wcześniej wspomniałem. Dodatkowo chciałbym zaznaczyć, iż każda osoba ma znaczenie, ponieważ im więcej użytkowników pojawi się w obrębie serwera projektu, tym ciekawsza będzie rozgrywka oraz, co również ważne, atmosfera.

Tak więc, do zobaczenia za kilka dni. ;)

Opublikowano

Wszystko wydaje się fajne ale z góry przesądzony jest los serwera. Na prawdę nie rozumiem ludzi którzy tworzą serwery hard/medium i myślą, że dodanie go na MPC zapewni odpowiednią ilość graczy. Serwer tego typu powinien być reklamowany na minimum dwa, trzy tygodnie przed startem.  Aby taki serwer miał ręce i nogi musi na nim grać minimum 600 osób, cała zabawa opiera się na miastach w których jest pełno sklepów, gdzie ludzie odpoczywają od dropienia i expienia. Taki serwer nie ma sensu jeżeli dropisz sam dla siebie albo expisz tylko po to aby wbić lvl, a gdzie wojny gildii, wspólne wypady na DT czy dungeony? Bez odpowiedniej ilości graczy tego nie będzie. 

Drugą sprawą jest czas pomiędzy betą a startem serwera. Przeżyłem już nie wiem czy nie setki serwerów i nie spotkałem się z sytuacją aby ktoś zdążył w tak krótkim czasie ponaprawiać wszystkie błędy i bugi. Zastanawia mnie wgl kiedy będzie na to czas skoro beta zaczyna się w środę a start w piątek, jest to serwer hard więc nie chce mi się wierzyć, że ktokolwiek zdąży coś osiągnąć na serwerze jeżeli w miedzy czasie, zakładając będzie wyłączany aby przeprowadzić naprawy bugów, no bo kiedy jak nie w czasie bety będzie to naprawiane?

Na pewno nie zagram a także nie polecam.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Właśnie, jak tam reklama?

A jest może pierścień AntyExp?

staram się reklamować wszęzie gdzie się da oraz tak jest pierścień anty expa 

Opublikowano

Te wszystkie bronie/zbroje i inne niezbyt pasują na serwer hard.

Życze powodzenia, lecz nie zagram bo czekam na inny projekt.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Te wszystkie bronie/zbroje i inne niezbyt pasują na serwer hard.

Życze powodzenia, lecz nie zagram bo czekam na inny projekt.

Każdy ma inny gust :)

Opublikowano

Zagram na 100% jeżeli zrobicie jakiegoś pathera bo z przeglądarki nie mogę pobierać bo co jakis czas się wyłącza :D i tak poza tym kiedy będzie można już pobierać ? macie reklamy u youtuberów ? i jestem za tym by na start byl 1lvl konia a medale się czytało tak z 70% na pomyslne przeczytanie :-)

Opublikowano

Zbroje, bronie i cała reszta z du** wzięte. Jeśli HARD, to powinien być jak stary PL, bo tego teraz gracze szukają. Już myślałem, że znajdę coś dla siebie, no ale niestety...
btw. wystarczy tylko tyle czasu na bete? wg. mnie serwer pod is, a beta robiona tylko pod przykrywke

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

Jakiś filmik jest?

Będziecie coś robić w kierunku modyfikacji systemu wędkarstwa?

Na 95% serwerów ten system jest zupełnie nieprzydatny, a szkoda.

Opublikowano

Zagram na 100% jeżeli zrobicie jakiegoś pathera bo z przeglądarki nie mogę pobierać bo co jakis czas się wyłącza :D i tak poza tym kiedy będzie można już pobierać ? macie reklamy u youtuberów ? i jestem za tym by na start byl 1lvl konia a medale się czytało tak z 70% na pomyslne przeczytanie :-)

Jest patcher nie marw się :)

Zbroje, bronie i cała reszta z du** wzięte. Jeśli HARD, to powinien być jak stary PL, bo tego teraz gracze szukają. Już myślałem, że znajdę coś dla siebie, no ale niestety...

btw. wystarczy tylko tyle czasu na bete? wg. mnie serwer pod is, a beta robiona tylko pod przykrywke

Popatrz na to że takich hardów było już baardzo dużo.. i każdy padał po 2 tyg więc chcieliśmy w końcu wprowadźić coś nowego ;x

Jakiś filmik jest?

Będziecie coś robić w kierunku modyfikacji systemu wędkarstwa?

Na 95% serwerów ten system jest zupełnie nieprzydatny, a szkoda.

Modyfikacja wędkarstwa? nie nie będzie tego 

Opublikowano

Janko, ja osobiście byłbym bardzo uradowany jeśli gildia byłaby możliwa do utworzenia od 40 poziomu bez żadnych dodatkowych opłat, po to by pobudzić troszkę tematykę wojen, co jak wiesz na privach jest bardzo słabym punktem :>

Kolejną sprawą, która mi się przypomniała z jakiegoś starego japońskiego priva to sprawa ulepszeń, tam do ulepszania potrzebny był tylko hajs, bodzie były w sklepie, jednakże procent ulepszania też nie był mega wysoki i trzeba było się natrudzić, ja szpona na +9 robiłem 4h bodziami pamiętam.

Nie wiem na ile moje pomysły się przydadzą, ale przecież liczą się chęci, pozdrawiam :)

Opublikowano

Skoro juz dzis ma wyjsc beta to gdzie jest client?

@swiderpl twoj pomysl ze brak ulepek jest do bani, ulepy maja byc chociaz by perly

I jeszcze jedno... proponuje aby w ItemShopie byla informacja o bonach kazdego mounta i zwierzaka

Opublikowano

Janko, ja osobiście byłbym bardzo uradowany jeśli gildia byłaby możliwa do utworzenia od 40 poziomu bez żadnych dodatkowych opłat, po to by pobudzić troszkę tematykę wojen, co jak wiesz na privach jest bardzo słabym punktem :>

Kolejną sprawą, która mi się przypomniała z jakiegoś starego japońskiego priva to sprawa ulepszeń, tam do ulepszania potrzebny był tylko hajs, bodzie były w sklepie, jednakże procent ulepszania też nie był mega wysoki i trzeba było się natrudzić, ja szpona na +9 robiłem 4h bodziami pamiętam.

Nie wiem na ile moje pomysły się przydadzą, ale przecież liczą się chęci, pozdrawiam :)

Tworzenie gildii jest od 40 lvla bez opłat  a co do systemu ulepszeń to nie mamy zamiaru nic zmieniać :>

Skoro juz dzis ma wyjsc beta to gdzie jest client?

@swiderpl twoj pomysl ze brak ulepek jest do bani, ulepy maja byc chociaz by perly

I jeszcze jedno... proponuje aby w ItemShopie byla informacja o bonach kazdego mounta i zwierzaka

Klient będzie już nie długo

Ja chyba podziekuje za gre jezeli tu gra tyle graczy

http://screenshooter.net/1925199/skrin_24

serwer się nie wyróżnia

Serwer nie jest jeszcze aktywny dla graczy -.- tylko administracja jak narazie ma dostęp do serwera..

Opublikowano

Tworzenie gildii jest od 40 lvla bez opłat  a co do systemu ulepszeń to nie mamy zamiaru nic zmieniać :>

Serwer nie jest jeszcze aktywny dla graczy -.- tylko administracja jak narazie ma dostęp do serwera..

Ile was jest w tej administracji ze ty tylko wypowiadasz sie tutaj do graczy? Oj slabo cos to widze

Opublikowano

Start bety został przełożony na godzine 18:00-19:30 ponieważ musimy upladować klienta ponownie :(

Ile was jest w tej administracji ze ty tylko wypowiadasz sie tutaj do graczy? Oj slabo cos to widze

Sam tego chciałem żeby nie było zamieszania :)

Opublikowano

I gdzie ten client do tej bety?

Ruszy to dzis wgl?

Czytaj najlepiej komentarze to się dowiesz.. klienta na nowo musieliśmy wrzucać :/ wcześniejsze uploadowanie padło

Beta wystartowała zapraszamy do pobierania :)

Opublikowano

Teraz to musze poczekac do puzniejszej godziny... neo do 10mb/s w tych godzinach dziala jak gowno... gdyby troszke wczesniej to jeszcze jakos

Edit: licznik nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...