Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elarium.pl [Dedyk] [Hard]

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp oraz drop ksiąg um został zwiększony problemy z questami rozwiązane! zapraszamy :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile graczy on-line?

Na stronie jest ze 34, ale czy licznik nie jest podkręcany?

nieee jest :)

POWIEM TAK DROP SZKAT SERVEROWYCH DODAN ZMIANEK I BODZI ZOSTAL STRASZNIE POGORSZONY !!!!!!!  DLACZEGO !! ??  TERAZ TO DROPI JAK SZKATY BLASKU NA PL :(     poprawcie to prosze .... dajcie np 2/3% na drop szkaty serverowej a drop bodzia 5% bo jest naprawde drogi a w godzine dropnolem 7 bodzi na psach ... dropkiem 4lv ... ;c

I METINOW DALE JEST MALO !! TYLE LUDZI LATA NA NIE ZE NIE DA SIE UBIC ANI 1 ...  prawie -.-

heh ddosy na takie gowno o.O

Opublikowano

I METINOW DALE JEST MALO !! TYLE LUDZI LATA NA NIE ZE NIE DA SIE UBIC ANI 1 ...  prawie -.-

heh ddosy na takie gowno o.O

piszesz gówno to pytanie mam do ciebie,co ci da ze napiszesz gówno?, robisz bezużyteczny hejt i nic więcej.

Nie pasuje to idz na inne serwery  hejtować a nie napiszesz coś  z dupy byle pokazać jaki jesteś zjebany .

a co do ataków ataki  jak na każdym serwerze ze gra tu do  150 osob online to nie znaczy ze nie może być ataków,administracja cały czas nad tym pracuje i w najbliższym czasie już tego nie będzie. dodatkowo zauważyłem ze to najbardziej ogarnięci ludzie którzy postawili serwa nie dla kasy lecz dla graczy wieć warto naprawde grać !!! Polecam i  do zobaczenia w grze.  Yoł !   Pozdrawiam Azceta.

Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na licznik na stronie ponieważ spuł się ;x

Opublikowano

Nie zwracajcie uwagi na licznik na stronie ponieważ spuł się ;x

Jak licznik który nie jest ruszany może się zepsuć?

Po prostu jest mało osób co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Nie polecam z dwóch powodów:

1. Padające kanały gry (Nic nie jest robione w tym kierunku)

2. Kradziona sygnatura (Background z Alien2)

Opublikowano

Jak licznik który nie jest ruszany może się zepsuć?

Po prostu jest mało osób co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Nie polecam z dwóch powodów:

1. Padające kanały gry (Nic nie jest robione w tym kierunku)

2. Kradziona sygnatura (Background z Alien2)

Był problem z nim że pisało 000 graczy oraz channele off lecz już to naprawiliśmy oraz nie kradziona tylko to jest wycinka free psd więc proszę cię .. nie udzielaj się skoro nic nie wiesz na ten temat -.-

Opublikowano

strona padła hahaha śmiech  chcecie już filmik?

Aha czyli ty jesteś Perserga chłopak chory na głowe tak?.. ty to już się wgle nie odzywaj wielki youtuberze :) a ten twój filmik to se wiesz gdzie wsadź 

Opublikowano

Perserga/Kosa

Manipulacja w chuy z Twojej strony, rozmowy wycięte  z kontekstu w tym filmie, na TS siedziałeś darłeś morde, wszystkich wkurwiałeś, jechałeś na WH na serwerze z tego co wiem, masz głos jak wykastrowany 15 latek, wszystko w filmie naciągane. :)

A co do GM'a Murzyna, on już jest zbanowany na serwerze, wczoraj poszalał z innego konta, okazał się nieodpowiedzialnym gmem :)

36599.png
Opublikowano

Widzę że chciałeś się popisać po 1.  Nie jechałem na wh tylko gadałem tak specjalnie chciałem sprawdzić waszą profesjonalność wobec maszyny a co do wyciętych  rozmów to jest prawda co pisałem bo pytałem się  za co ban na TS darłem morde? ciekawe bomam czujność mikrofonu dużą więc nie mój problem może 15 latek ale bardziej ogarnięty od Ciebie. 

Opublikowano

"chciałem sprawdzić waszą profesjonalność wobec maszyny a co do wyciętych  rozmów"

WASZĄ?

Nie jestem z teamu, po prostu to taka obiektywna opinia gracza, bo jesteś pierdolonym dzieciakiem :)

36599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...