Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl Nowy Serwer Metin2 [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

Ankieta  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Następna podprofesja powinna nazywać się:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A grasz na serwie?

Gdybyś był na moim forum dawno byś perma wyłapał

Nigdy nie wszedlbym na forum tego niewypalu roku gdzie gra max 100 osob. Ale dobra, kontynuuj, smieszy mnie to jak kurczowo probujesz bronic swojego serwera mimo iz jest on pod IS i prawie nikt nie gra.

Dobrze chociaz, ze pokazales iz akcpetujesz to, ze ten serwer upadl zanim wstal i nic nim nie osiagniecie.

No more money kidds.

PS Za spam  lub offtop jest maksymalnie 5% ostrzezen a ja mam ich 15% wiec jeszcze troche posiedze chociaz od miesiaca nie dostalem nawet 1% poniewaz argumentuje swoje opinie. 

Na waszych poprzednich serwerach, ktorych mielsicie pelno ale wszystkie pozamykaliscie oszukiwaliscie graczy, mamiliscie i podkrecaliscie licznik, nikt nie gral, a wy wynajmowaliscie ludzi do hejtowania i reklamowania serwera po calym mpc forum, jestescie smieszni i nic nie osiagniecie, nigdy. 

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie wszedlbym na forum tego niewypalu roku gdzie gra max 100 osob. Ale dobra, kontynuuj, smieszy mnie to jak kurczowo probujesz bronic swojego serwera mimo iz jest on pod IS i prawie nikt nie gra.

Dobrze chociaz, ze pokazales iz akcpetujesz to, ze ten serwer upadl zanim wstal i nic nim nie osiagniecie.

No more money kidds.

PS Za spam  lub offtop jest maksymalnie 5% ostrzezen a ja mam ich 15% wiec jeszcze troche posiedze chociaz od miesiaca nie dostalem nawet 1% poniewaz argumentuje swoje opinie. 

Na waszych poprzednich serwerach, ktorych mielsicie pelno ale wszystkie pozamykaliscie oszukiwaliscie graczy, mamiliscie i podkrecaliscie licznik, nikt nie gral, a wy wynajmowaliscie ludzi do hejtowania i reklamowania serwera po calym mpc forum, jestescie smieszni i nic nie osiagniecie, nigdy.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mnie motywujesz.

Na tym serwerze będzie 1000 graczy minimum

Opublikowano

Serwer godny uwagi, fajnie się expi i wgl.

Może trochę nie trafione nagrody z ox, ale fajny.

http://scr.hu/25c5/bji0n

Opublikowano

Warto dodać, że jeszcze nie wszyscy zdążyli wejść na OX'a :D

Serwer godny uwagi, fajnie się expi i wgl.

Może trochę nie trafione nagrody z ox, ale fajny.

http://scr.hu/25c5/bji0n

Nagrody z OX będą większe z czasem rozwoju serwera. Powoli i będa dobre :)

Opublikowano

Na OX moze jakies ze 100 luda i do tego wiekszosc wbila conajmniej 2/3 kontami rzeczywsicie duzo macie graczy

smutne jest wasze zaklamanie 

Opublikowano

Na OX moze jakies ze 100 luda i do tego wiekszosc wbila conajmniej 2/3 kontami rzeczywsicie duzo macie graczy

smutne jest wasze zaklamanie 

Specjalnie patrzyłem czy są buffy/postacie 1 Lv. Na szczęście udało mi sięspotkać 5-10 max takich postaci.

35304158024440663553.jpg

Opublikowano

Dobra odpuściłem sobie ten serwer. Mam dosyc padania na kazdym spocie od 99lv WPkiem, bawić się z bonami, oraz z ulepszczami z PL'a. Nie wiem czemu w tytule prezentacji znajduje sie - easy, jak serwer jest ciężkim medium. Mała ilość gracza nie boli, lecz fakt że osoby wbijaja sobie poziomy na wh dostaja bana a wy im dajecie ub po wejsciu na Waszego tsa i krotkiej rozmowie. Co to jest kur** druga szansa jak w Mario na pegazusa? Znalazlem sekret wszyscy twierdza ze to nie jest easter eqq, pytajac według nich co to jest co znalazlem nie znaja odpowiedzi.

P*erdole serdecznie ten serwer, nie polecam soł macz. :>

Opublikowano

Dobra odpuściłem sobie ten serwer. Mam dosyc padania na kazdym spocie od 99lv WPkiem, bawić się z bonami, oraz z ulepszczami z PL'a. Nie wiem czemu w tytule prezentacji znajduje sie - easy, jak serwer jest ciężkim medium. Mała ilość gracza nie boli, lecz fakt że osoby wbijaja sobie poziomy na wh dostaja bana a wy im dajecie ub po wejsciu na Waszego tsa i krotkiej rozmowie. Co to jest kur** druga szansa jak w Mario na pegazusa? Znalazlem sekret wszyscy twierdza ze to nie jest easter eqq, pytajac według nich co to jest co znalazlem nie znaja odpowiedzi.

Jak ktoś dostaje bana, ma szanse dostac uba, ale next time dostaje bana na wszystkie konta.

Jak dostanie uba, to takze poziomy ktore wbił na wh - cofamy mu.

Twój Easter Egg został zaliczony...

Opublikowano

dostaja uby bo sa jedynymi graczami na tym serwerze, ktora administracja permowala by oszustow przy okolo 100 graczach szczegolnie, ze tutaj sa wiekszoscia?

Opublikowano

Jak ktoś dostaje bana, ma szanse dostac uba, ale next time dostaje bana na wszystkie konta.

Jak dostanie uba, to takze poziomy ktore wbił na wh - cofamy mu.

Twój Easter Egg został zaliczony...

Nie myślisz, że z tą 2 szansą to jest śmieszne :? Rozumiem 2-3 szanse w życiu realnym komuś dać, no ale w grze osoba która gra uczciwie nie dostaje bana nie jest wynagradzana a widzę u was osoba na na wh przez pół gry spokojnie sobie może lecieć i potem okazać skruchę i dostać ub... Co do ulepszaczy z pl'a nie wiem dlaczego tego nie zmieniliście od czasu 1 edycji no ale mniejsza z tym, tylko graczy tracicie.2 sprawa po co takie mocne mobki dajecie z którymi radzą sobie osoby tylko z itemami z IS'a? Testowaliście to w ogóle bez is'a? Pewnie nie bo te same pliki tylko pozmieniane skiny niektórych NPC jak np. Te grzyby, poprzednio była małpa i jej loteria a na batiosie krokodyl czy jaszczurka. Nie pisałbym tych negatywnych wypowiedzi gdybyś chodź raz napisałbyś prawdę o serwerze a nie dalej kłamał, bo wiesz nienawidzę ludzi którzy oszukują, ale jeszcze bardziej nienawidzę kłamców więc w temacie pozostanę dopóki nie pokażesz/napiszesz prawdy. 

P.S

Wziąłbyś przykład z Użytkownika sielu i  jego serwera, nie będę reklamował poszukaj na forum i zobacz jego temat.  Jest człowiekiem i do błędu umie się przyznać, ale najlepsze jest w tym że stara się naprawić swoją pomyłkę itp.

Jeszcze raz, nie mów mi żebym wbił na serwer i grał po to żebyś mi licznik wstawił. Większość "Normalnych Serwerów" wstawia go bez żadnych takich -.-. Także jak chcesz mi odpisać to pomyśl co piszesz bo to forum jest od wyrażania opinii o serwerach. 

Opublikowano

@Ich Bin KaC :P Kolego w czym ja cie oszukuje :)

Z tym ,że próbujesz mi powiedzieć ,że ten serwer jest całkiem inny niż te wszystkie Wasze poprzednie edycje + oszukujesz mnie z liczbą graczy, że ciągle rośnie. W takim razie chciałbym zobaczyć Wasz licznik serwerowy, pewnie jak i inni ludzie ;), więc w czym u cb problem pokazać go skoro nic nie ma do ukrycia :?

Opublikowano

@Ich Bin KaC :P

Daj spokój bo dobrze wiemy my, jak i reszta ze na serwerze jest z 100/150 osób. Nie chce Ci tu hejtować bo wypowiadamy sie w co 2 privie na podobnym poziomie ale na ch*j drążysz temat jak dobrze wiemy jak jest?

@1361622928-U485574.pngVerdunPL

Teraz mi zaliczyles sekret? Jak napisalem że odchodzę... Napisałem trochę prawdy i juz mi zaliczasz cos żebym wiecej nie gadal, aby gral dalej? Czekam od rana zeby co kolwiek za to dostac bo miales dac niedlugo odpowiedz, sprawdzam forum Wasze, ten temat jak PW i chuya nigdzie nie odpisal nikt z teamu.

ODEJMUJECIE LV ZA UB! SMIESZNE XAN mial dzis UB za wh i ma teraz 122lv nadal topke, dopiero z nim pisalem i nic nie odjeliscie mu.

Opublikowano

@Ich Bin KaC :P

Daj spokój bo dobrze wiemy my, jak i reszta ze na serwerze jest z 200/250 osób. Nie chce Ci tu hejtować bo wypowiadamy sie w co 2 privie na podobnym poziomie ale na ch*j drążysz temat jak dobrze wiemy jak jest?

@1361622928-U485574.pngVerdunPL

Teraz mi zaliczyles sekret? Jak napisalem że odchodzę... Napisałem trochę prawdy i juz mi zaliczasz cos żebym wiecej nie gadal, aby gral dalej? Czekam od rana zeby co kolwiek za to dostac bo miales dac niedlugo odpowiedz, sprawdzam forum Wasze, ten temat jak PW i chuya nigdzie nie odpisal nikt z teamu.

ODEJMUJECIE LV ZA UB! SMIESZNE XAN mial dzis UB za wh i ma teraz 122lv nadal topke, dopiero z nim pisalem i nic nie dojeliscie mu. Pajace

Wiem, że szkoda czasu marnować na pisanie tutaj, ale nie lubię jak się z kogoś robi idiotę i innych. Dlatego piszę z Verdun'em aka xxx bo nie wiem kto to z administracji jest. Jednakże jak wszyscy proszą o licznik, tak on go nie poda do upadku serwera. Niestety serwer zrobiony pod hajs i tyle. Batios'a tak samo zrobiliście i zamknęliście tak samo będzie z tym serwerem - smutne, dlatego że gdyby zrobić radykalne zmiany i nie odgrzewać kotleta z 4 obiadów ten projekt byłby dobry. Tylko gdyby włożyli chociaż trochę pracy w niego, zmienili zachowanie i podejście do ludzi ogółem wypier*lili Archanioła jeżeli jest w teamie bo ten człowiek serwer chce mieć pod swoje widzimisię to byłby udany projekt. Lecz wam zależy na złotówkach a nie na ilości graczy oraz serwerze dla ludzi czy tzw. "Serwer od graczy dla graczy". Smutne ale prawdziwe jak 80% serwerów ostatnich miesięcy.

Już nie będę ci tu vardun nic pisał, bo wiesz, że prawdę piszę i cię to tylko boli.

Pozdro Kac.

Opublikowano

Administracja kolejny raz udowadnia, że nie warto grać na tym serwerze. Unbanemy? Aż tak szkoda administracji pozbyć się ostatnich graczy, że odbanowuje konta? - żałosne. Widać, że bez znajomości na serwerze nic się nie osiągnie. Tak jak na poprzednich odsłonach, znajomi administracji są traktowani wyjątkowo, a zwykły gracz to śmieć. Jeśli ktoś nie szanuje swojego czasu może śmiało grać nadal na tym serwerze, jednak w przeciwnym razie ja w 100% odradzam ten serwer. Żeby była jasność dałem kolejną szanse temu serwerowi i żałuję każdej spędzonej tam minuty.

SYFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0j6tj3h.png

Opublikowano

Aktualizacje zostaną wprowadzone na serwer dziś w nocy  :) sporo nowości pojawi się na serwerze.

Zapraszam Serdecznie Na Serwer  ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...