Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl Nowy Serwer Metin2 [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

Ankieta  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Następna podprofesja powinna nazywać się:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się zapowiada :) sprawdzę na pewno.

O co chodzi z tą ankietą??? jaka następna klasa???

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Tak jakby! Po wejściu na serwer możesz dołączyć do jakiejś kolejnej profesji.

Jeśli wybierzesz np najemnika to masz zalety dla najemnika. Wykonujesz/masz dostęp do rzeczy, które może mieć tylko najemnik np.

Oczywiście mozna zmieniac te "podprofesje"

Opublikowano

1. Ciezko powiedziec. A ile grasz dziennie?

2. W przyszlosci tak - jesli gracze zdecyduja.

3. drop/moby/mapy

1. To zależy ale na pewno dosyć długo od 13 do 4/5 rano jak mam ochotę na nocke na nowym privie, a tak ogólnie to tez tyle =)

2. Okej, fajnie bd.

3. Duży % jest? Pewnie na av2 najlepiej? =)

Opublikowano

1. To zależy ale na pewno dosyć długo od 13 do 4/5 rano jak mam ochotę na nocke na nowym privie, a tak ogólnie to tez tyle =)

2. Okej, fajnie bd.

3. Duży % jest? Pewnie na av2 najlepiej? =)

1. Mysle,  ze dasz rade szybko wbic.

2. :)

3. av2/mapy 75+

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi =) serwer zapowiada się bomba ;p TOPKA musi byc :D

Clienta już zasysam :P

Życzę powodzenia ^^

Opublikowano

Z prezentacji niby fajny, ale niektóre elementy (np "sygnaturki śmieszne") umacniają moje przekonanie, że w administracji są dzieci.

To samo na stronie głównej to "WBIJAĆ", nie za dobrze to wygląda od Waszej strony.

Druga sprawa to reklama, chyba jedynie gdzie widziałem to u Kei'a jakaś zapowiedź była i to wszystko.

Z samego mpc nie zapełnicie serwera no ale cóż, wbiję zobaczyć co wam wyszło.

Opublikowano

Serwer wspaniale sie prezentuje :) Na pewno wbije na start ! No to czekamy do 18 !

Z prezentacji niby fajny, ale niektóre elementy (np "sygnaturki śmieszne") umacniają moje przekonanie, że w administracji są dzieci.

To samo na stronie głównej to "WBIJAĆ", nie za dobrze to wygląda od Waszej strony.

Druga sprawa to reklama, chyba jedynie gdzie widziałem to u Kei'a jakaś zapowiedź była i to wszystko.

Xewka to, że takie sa np. sygnaturki lub ten napis ,, Wbijać " nie musi od razu oznaczac, że w Administracji sa dzieci ... Według mnie on oznacza, ze na serwerze nie ma w Administracji samej powagi, ale sa to ludzie na luzie, i można na spokojnie sobie z nimi pogadac :D Wiec wrzuc na luz i właź na serwer :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wpisz Verdun.pl - jest kilka prezentacji na youtubie, mamy fejsbuka jeszcze o wiele lepszego jeśli chodzi o zasięg.

Co sygnatur. Napisałem, że są śmieszne, ale jeśli przeszkadza to mogę to skasować. :) dzięki za uwagę.

Opublikowano

Zapytam sie bo chodzi o biologa 

Biolog ma wszystkie zmienione questy jak tak to od jakiego lv sie zaczynaja i co za questy sie dostaje 

Opublikowano

Bardzo podobają mi się te nieziemskie bronie : o  Zapowiada sie fajny priv ,ale raczej dziś na niego nie wbije bo dziś startuje około 3/4 privy i ide na deile.eu . Ale jutro jak najbardziej. 

wilowo.jpg

Opublikowano

Bardzo podobają mi się te nieziemskie bronie : o  Zapowiada sie fajny priv ,ale raczej dziś na niego nie wbije bo dziś startuje około 3/4 privy i ide na deile.eu . Ale jutro jak najbardziej. 

Chętnie zapraszam :)

Zmieniliśmy kilka rzeczy u NPC.

5 Bon u NPC. I inne.

Opublikowano

Dostajesz bony. nagrody są dobre.

Biologa szybko zrobisz bo, sa przedmioty u npc ( grzyba ) obok biologa

Zaczynamy od Zebow czy od poczatku ?

Bony standard czy zmienione bo standardowe znam 

Opublikowano

Zaczynamy od Zebow czy od poczatku ?

Bony standard czy zmienione bo standardowe znam 

od zębów. są także inne misje ala biolog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...