Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl Nowy Serwer Metin2 [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

Ankieta  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Następna podprofesja powinna nazywać się:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomogę wam z reklamą koledzy :)

Ludzie muszą się dowiedzieć, że warto u nas grać.

Lepiej odpowiedz na pytanie ile jest online, a nie unikaj go.

Opublikowano

W rankingu jest aktualnie 414 graczy.

Aktualizuje się średnio co 30-60 sekund, więc nie wkręcaj że opóźnienie powyżej 10 minut :)

Z prezentacji wszystko ok, ale jak jest na serwerze?

Exp dobry?

Co gdzie i jak?

Łatwo o ulepy?

Opublikowano

Dostalem bana na czat za to ze napisalem ze mam hacki 

hahahhahahhahahhaha zenada a nie serwer 

4uc581.jpg

Opublikowano

Aktualizuje się średnio co 30-60 sekund, więc nie wkręcaj że opóźnienie powyżej 10 minut :)

Exp dobry?

Co gdzie i jak?

Łatwo o ulepy?

Mamy cloudflara i własny czas cache. Jak nie wiesz to proszę nie komentuj i wejdź na serwer

Dostalem bana na czat za to ze napisalem ze mam hacki 

hahahhahahhahahhaha zenada a nie serwer 

ciesz sie ze nie perma :D na konta

Opublikowano

Exp dobry?

Co gdzie i jak?

Łatwo o ulepy?

chlopie w IS sa mounty 50% na potwory  po 500+ atak def i podobne pety do tego only IS to wszystko takze jak nie zainwestujesz to mozesz czyscic buty im

to oczywiste, ze na serwerze jest ledwo 100 osob, tu nie ma reklamy, nikt nie gra, a administracja liczy tylko na zwrot kasy za maszyne wiec nie maja zamiaru nic inwestowac

co chwile startuja ich nowe serwery na kazdym juz nikt nie gra i ciagle tworza nowe

Opublikowano

[ADD] Magiczna Jajecznica u Octavio

[ADD] Lepszy Drop Kolczyków Ebonitowych z Metinów ( Polecam M2)

[FIX] Znikający Pet Ptasio - od tej pory nie będzie znikać

[FIX] Znikający Pet Kicuś - od tej pory nie będzie znikać

[FIX] Znikające Harpuny - od tej pory nie będą znikać.

[ADD] Brakujący Kamień u Biologa.

[ADD] Dodatki do Seon-Hae

[ADD] Lepsze ceny zmianek

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego tyle teraz możesz powiedzieć...Nie ma ani licznika, ani Ty nie dajesz info...Cały czas mówisz, że coraz wiecej, a tak naprawde to puste słowa bez potwierdzenia...Nie mozesz zrobic ss z m1, ale poprostu podac aktualną liczbę? Co w tym takiego trudnego?

Opublikowano

W shinso ch1 5 osób w jinno 11...Dlatego nie chcecie powiedzieć ile online po pewnie gra z 80 osób :>

Opublikowano

W shinso ch1 5 osób w jinno 11...Dlatego nie chcecie powiedzieć ile online po pewnie gra z 80 osób :>

ch1? Ludzie expią. Moze poszukaj na innym ch.

Teraz licznika graczy nie będzie, bo spora ilość graczy ciągle dołącza do serwera. Np dziś jest więcej niż wczoraj.

Dlatego dajmy żeby się to rozkręciło :)

Opublikowano

@up

Po prostu bardzo dobrze wiesz że nikt tam nie gra dlatego boisz się pokazać licznik.

@topic

Serwera nie polecam.

Wejdź na serwer, na pewno nie byłeś.

Twoje niepolecanie jest wart tyle ile ty sam xD

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru szukać...Wisi mi ten serwer, ale chce rozwiazać to sprawę do końca...Nie dodasz licznika bo ludzie zaczynają grać? O czym Ty pierdolisz? W sumie zresztą ten licznik też mi wisi, ale myślę, że większość ludzi ma to samo pytanie do Ciebie...ILE GRACZY ONLINE? Jesteś w stanie na to odpowiedzieć?

Opublikowano

Ja nie mam zamiaru szukać...Wisi mi ten serwer, ale chce rozwiazać to sprawę do końca...Nie dodasz licznika bo ludzie zaczynają grać? O czym Ty pierdolisz? W sumie zresztą ten licznik też mi wisi, ale myślę, że większość ludzi ma to samo pytanie do Ciebie...ILE GRACZY ONLINE? Jesteś w stanie na to odpowiedzieć?

Tak, czytaj post wyzej dostales odp.

Opublikowano

Wejdź na serwer, na pewno nie byłeś.

Twoje niepolecanie jest wart tyle ile ty sam xD

Nie polecam bo skoro administrator boi się dodać licznik to mówi samo za siebie.

Nie grałem i nie zamierzam.

Opublikowano

Nie polecam bo skoro administrator boi się dodać licznik to mówi samo za siebie.

Nie grałem i nie zamierzam.

Oceniasz serwer przez pryzmat  tego, że nie chce podać teraz licznika.

Nie podam, bo dziś jest więcej graczy niż wczoraj. A nasze reklamy wciąż się zwiększają.

Lepiej podać kiedy liczba sie ustabilizuje B)

Opublikowano

Przejechałem cały temat i nigdzie nie zauważyłem, abyś podał dokładną ilość(Liczbę). Odpowiedzi typu ''Coraz więcej'', ''Dużo'' są gówno warte...Odpowiedz mi na to pytanie...Ile graczy jest teraz online? ( CHODZI Mi O LICZBE, ROZUMIESZ?)

Opublikowano

Przejechałem cały temat i nigdzie nie zauważyłem, abyś podał dokładną ilość(Liczbę). Odpowiedzi typu ''Coraz więcej'', ''Dużo'' są gówno warte...Odpowiedz mi na to pytanie...Ile graczy jest teraz online? ( CHODZI Mi O LICZBE, ROZUMIESZ?)

Czytaj post nad tobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...