Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verdun.pl Nowy Serwer Metin2 [Dedyk] [Easy]

VerdunPL

Ankieta  

328 użytkowników zagłosowało

1. 1. Następna podprofesja powinna nazywać się:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer słaby, bardzo mało graczy, nastawiony na is oraz masa bugów, z którymi nie razi sobie admin i nie radzi sobie aż do dziś, konkurencyjny serwer, który startował WebM****n Was totalnie zniszczył swoim poziomem.

Według mnie Verdun.pl padnie po max tygodniu, bo już brak zainteresowania tym projektem.

Żegnam i zapraszam do gildii Invisible, mój nick na Webm***n.pl DontCry

Do admina: Szybciej by było podać konkretną liczbę online, niż stale pisać wymigujące odpowiedzi. I tak wszyscy wiedzą, że max ilośc graczy online na tym serwerze teraz to ok 150.

0j6tj3h.png

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer słaby, bardzo mało graczy, nastawiony na is oraz masa bugów, z którymi nie razi sobie admin i nie radzi sobie aż do dziś, konkurencyjny serwer, który startował WebM****n Was totalnie zniszczył swoim poziomem.

Według mnie Verdun.pl padnie po max tygodniu, bo już brak zainteresowania tym projektem.

Do admina: Szybciej by było podać konkretną liczbę online, niż stale pisać wymigujące odpowiedzi. I tak wszyscy wiedzą, że max ilośc graczy online na tym serwerze teraz to ok 150.

Oczywiście kłamiesz. na serwerze nie ma błędów. Popytajcie zresztą graczy.

Nie radzi sobie admin? Żałosny jesteś

Opublikowano

Więcej czasu spędzasz na odpisywanie głupot na MPC niż na naprawę błędów, których jest naprawdę bardzo dużo. Nie muszę pytać bo sam grałem przez (30minut) na Twoim serwerze i przez ten czas straciłem cierpliwość i nadzieję w ten projekt.

Nikomu nie polecam tego serwera, bo poza ładna grafiką w prezentacji nie ma nic ciekawego (przez trawę w grze często wywala clienta do pulpitu - totalna masakra) ludzie już okradają się nawzajem podszywając się pod GM bo administratorzy wprowadzili taką możliwość dodając globalny czat na serwerze (można napisać do innego gracza jako GM)

0j6tj3h.png

Opublikowano

Więcej czasu spędzasz na odpisywanie głupot na MPC niż na naprawę błędów, których jest naprawdę bardzo dużo. Nie muszę pytać bo sam grałem przez (30minut) na Twoim serwerze i przez ten czas straciłem cierpliwość i nadzieję w ten projekt.

Nikomu nie polecam tego serwera, bo poza ładna grafiką w prezentacji nie ma nic ciekawego (przez trawę w grze często wywala clienta do pulpitu - totalna masakra) ludzie już okradają się nawzajem podszywając się pod GM bo administratorzy wprowadzili taką możliwość dodając globalny czat na serwerze (można napisać do innego gracza jako GM)

Może serwery pomyliłeś? Nie pogrążaj się. nie ma żadnych funkcji takich co wypisujesz.

W teamie jest kilka osób.

Opublikowano

Oczywiście każdy może wyrazić opinie o serwerze ( co prawda myślę że do tego potrzeba trochę więcej czasu niż 30 min ale już mniejszą o to) Tyle jest szczyt chamstwa w czyjeś prezentacji reklamować inny serwer i zapraszać tam do gry. Postępuję tak tylko nieuczciwa konkurencja :)

Patrząc na ilość Twoich postów pozwalam sobie myśleć ze jest to miltikonto ( oczywiście mogę się mylić) :)

Opublikowano

Może serwery pomyliłeś? Nie pogrążaj się. nie ma żadnych funkcji takich co wypisujesz.

W teamie jest kilka osób.

Wystarczy rozpakować clienta i wprowadzić sobie tagi [gold][Administracja][/gold] w odpowiednim miejscu. Wprowadziliście na serwer coś, ale nie przeczytaliście ostrzeżeń pod tematem osób które się znają. Dzięki temu difowi, którego użyliście można jeszcze bardziej manipulować graczami. Wiem o tym, ponieważ złożyliśmy taką propozycję adminowi na innym serwerze i on wyjaśnił dlaczego tego nie wprowadzi i czym to grozi. Jak widać jego poziom wiedzy jest znacznie większy niż Wasz, co jest dodatkowym dowodem by tu nie grać.

0j6tj3h.png

Opublikowano

Mam gdzieś wcześniejsze posty...Masz mi powiedzieć ile jest teraz graczy online(Liczba)

Opublikowano

Mam gdzieś wcześniejsze posty...Masz mi powiedzieć ile jest teraz graczy online(Liczba)

Zrozum administracja tego serwera Ci nie napisze odpowiedzi na twój post związany z liczbą graczy, ponieważ boją się, że gdyby to pokazać to nikt z graczy nie wszedłby na serwer i by on po prostu padł po kilku dniach.

Administracja jest ta sama z przed kilku serwerów więc oczekwiania wobec nich możecie mieć takie same jak na Batiosie. Jak powiesz/napiszesz im prawdę jak jest to cię wyśmieją. Jednak jak powiesz ,że serwer jest zajebisty to cię na rękach będą nosić także..

Nie polecam Serwer'a z prostych przyczyn- Ta sama administracja od czasów Travi. (To samo myślenie). Także nie wiem kto lubi grać na odgrzanym kotlecie, gdzie tylko dodatkowo próbują wam do tego ziemniaki wcisnąć.

P.S

OFC Vedrun zaraz się przypier*oli do posta zamiast pomagać ludziom, którzy są na serwerze.

Opublikowano

90 poziom wbity, narazie bugów 0. Nie wiem co Panowie gadacie że team ma w dupie graczy ale napisałem do admina aby edytował czcionki specjalnie dla naszej gildi i dostałem nową paczke po paru minutach.

Serwer nie ukrywam jest ciężkim medium, trochę nie wiem po co wprowadziliście te smieciowe ulepszacze jak na pl'u z + i bez. Dlatego ze to ma miejsce na serwerze zauwazcie ze nawet 50lv siedza na wh bo nie daja sobie rady, i proponowałbym usunac te smieciowe ulepki na eq 54/61 :) aby poczatkowi gracze nie zrazili sie do serwera jak to miało miesce ze mna. Albo zastapic je po prostu perełkami czy nie było by bardziej jaśniej (mniej latania dropami) a zarazem poziom zdowywania eq byłby taki sam?

Mozesz Panie @1361622928-U485574.pngVerdunPL (nie wiem jaki nick masz jako GM w grze) wyjaśnić coś wiecej o antykowalu bo nie ogarniam tego "Chce spalic item" daje tam itemki/różne kombinacje z ulepkami i nie wiem. Oraz skad dropia magiczne metale (nie kamienie)-zwiazanie tez antykowalem?

Opublikowano

90 poziom wbity, narazie bugów 0. Nie wiem co Panowie gadacie że team ma w dupie graczy ale napisałem do admina aby edytował czcionki specjalnie dla naszej gildi i dostałem nową paczke po paru minutach.

Serwer nie ukrywam jest ciężkim medium, trochę nie wiem po co wprowadziliście te smieciowe ulepszacze jak na pl'u z + i bez. Dlatego ze to ma miejsce na serwerze zauwazcie ze nawet 50lv siedza na wh bo nie daja sobie rady, i proponowałbym usunac te smieciowe ulepki na eq 54/61 :) aby poczatkowi gracze nie zrazili sie do serwera jak to miało miesce ze mna. Albo zastapic je po prostu perełkami czy nie było by bardziej jaśniej (mniej latania dropami) a zarazem poziom zdowywania eq byłby taki sam?

Mozesz Panie @1361622928-U485574.pngVerdunPL (nie wiem jaki nick masz jako GM w grze) wyjaśnić coś wiecej o antykowalu bo nie ogarniam tego "Chce spalic item" daje tam itemki/różne kombinacje z ulepkami i nie wiem. Oraz skad dropia magiczne metale (nie kamienie)-zwiazanie tez antykowalem?

Widac, ze jestes kolega administracji Tavia/Travica/Batios/Verdun, od pierwszej strony spamisz im prezke glupotami zeby tylko ja odswiezyc.

Tak samo bylo na poprzednim serwerze administracji, ktora postwila ten serwer - wynajeli paru pajaców (albo sami to robili) i wyzywali ludzi, cisneli po innych serverach, oczerniali bezpodstawnie i spamowali w tej prezce wyzywajac kazdego.

Jak widać znowu potrzebujecie fanbojów do spamowania bo nikt nie gra i nie zamierza grać, a kazdy was tylko krytykuje.

Naprawde zalosne posuniecie.

Ale najbardziej irytowalo mnie to, ze zamiast warnowac tych waszych samotnych biednych grubych nerdów wynajetych do hejtowania moderacja MPC warnowala wszystkich innych tylko nie ich. Dopiero gdy Batios wyzerowal licznik to moderacja MPC ruszyla dupe i was popermowała.

@MrsTysia @1361622928-U485574.pngVerdunPL @galerianki123 dalej odswiezajcie prezke swoim tępym spamem, gwno wam to da bo serwery administracji tego serwera to najwieksze niewypały w historii mt2. Gorsze od serwerow, ktore nawet nie wystartowaly. Wyrazy wspolczucia.

Opublikowano

@Semyaz

zapraszam na tsa do nas i sprawdzenia moich postów czy tylko tutaj gralem i czy tylko w tej prezce pisze dla odswiezenia ich tematu.

Mam beke z Was tylko ze zamiast sie zajac gra na jakims prive to tak tylko tu siedzicie i spamujecie o piki batiosa, chuj niech beda pliki batiosa tavi ravi nawet pla i mam to w dupie, gram, padnie pojdzie gdzie indziej ludzie, bedzie gralo 50 osob i bede i tak gral bo zaczalem i nie bede po dniu konczyl

@1361622928-U485574.pngVerdunPL odpowiedz mi na pytanie o kowalu?

Opublikowano

@Semyaz

zapraszam na tsa do nas i sprawdzenia moich postów czy tylko tutaj gralem i czy tylko w tej prezce pisze dla odswiezenia ich tematu.

Mam beke z Was tylko ze zamiast sie zajac gra na jakims prive to tak tylko tu siedzicie i spamujecie o piki batiosa, chuj niech beda pliki batiosa tavi ravi nawet pla i mam to w dupie, gram, padnie pojdzie gdzie indziej ludzie, bedzie gralo 50 osob i bede i tak gral bo zaczalem i nie bede po dniu konczyl

@1361622928-U485574.pngVerdunPL odpowiedz mi na pytanie o kowalu?

Nikogo nie hejtuje, po prostu wyrażam własną opinie poprzez własne doświadczenie z administracją tego serwera. Zanim ktoś zdecyduje się zagrać i stracić czas może po komentarzach stwierdzić czy się opłaca ściągać serwer "xyz" rozumiesz? Po to jest to forum. I zrozum mam w co grać, ale jak na razie nie w metka  :).Widocznie masz nadmiar czasu sokoro na serwerze chcesz grać z 50 graczami na serwerze, ale pamiętaj nie każdy ma kilka godzin wolnego codziennie aby grać. Wiele osób pogrywa sobie w metka w wolnej chwili jak mu na to czas pozwala i wątpię żeby chcieli marnować swoje 100h na postaci, która w szybkim tempie może być niedysponowana(Mam na myśli upadek serwera). Tyle o de mnie.

Pozdro dla kumatych - KaC :P

Opublikowano

Arena mysliwych to jest wgl na tym serwerze? Na forum u Was w poradnikach znalazlem ze jest ona nie ma jej nigdzie w m1, a jest tylko wyzwanie u czarnobrodego, jak wybrac poziom 1 wyzwania lub 2? jes tylko ogolnie 1 a na naczacie wskakuje ze ktos 1 lub 2 ukonczyl

Opublikowano

Ogólnie serwer mi się podoba lecz zraża mnie administracja z Batiosa. 

Mam pytanie, ile graczy online w godzinach szczytu(16)?

Opublikowano

Kurde miałem grać, ale jak każdy pisze że jakieś bugi itp, to stwierdzam że nie zagram ..

Żadnych Bugów nie ma.

Kto nie wierzy niech wejdzie na serwer i sam się przekona.

@ Widzisz, i ja muszę się z tym użerać codziennie, drogi graczu. 

Co do kowala, podaj jeszcze raz o co chodzi, bo ten spam zalał prezke!

Wystarczy rozpakować clienta i wprowadzić sobie tagi [gold][Administracja][/gold] w odpowiednim miejscu. Wprowadziliście na serwer coś, ale nie przeczytaliście ostrzeżeń pod tematem osób które się znają. Dzięki temu difowi, którego użyliście można jeszcze bardziej manipulować graczami. Wiem o tym, ponieważ złożyliśmy taką propozycję adminowi na innym serwerze i on wyjaśnił dlaczego tego nie wprowadzi i czym to grozi. Jak widać jego poziom wiedzy jest znacznie większy niż Wasz, co jest dodatkowym dowodem by tu nie grać.

Hehe. Głupolku. A myślisz, że tego nie zabezpieczyłem?

Jak znajdziesz ten plik to zapłacę Ci milon dolarów B)

Opublikowano

Ogólnie serwer mi się podoba lecz zraża mnie administracja z Batiosa. 

Mam pytanie, ile graczy online w godzinach szczytu(16)?

Jak gra 100 to jest wszystko.

Czego się spodziewasz po nieudaczniku który jest administratorem tego serwera/

Wszystkie serwery na tych samych plikach , wszystkie serwery z tym samym isem.

Wszystko jest to samo.

Jedno co się zmienia - to liczba graczy na jeszcze mniejszą z każdym jego żałosnym projektem

Opublikowano

Kolejny serwer na gotowcu, nie polecam.

Ludzi max 100 ? Administracja nawet nie chcę powiedzieć ^^

Spami i spamisz. Jak ten serwer to gotowiec, to ja jestem..

Kpisz. Idź już stąd. Wcale śmeiszny nie jesteś, tylko żałosny.

Opublikowano

Polecam Serdecznie.

Komentarze negatywne piszą tutaj osoby  z pedalskiej konkurencji, które na serwie nigdy nie były i własnego nie potrafią zrobić, bo są głupi jak moje lewe gówno.

@ A ty wypierdalaj romie. Chyba realnie jesteś synem bogdana, zrobionym w rowie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie i czekam na odpowiedz na temat easter egg na forum ;)

Arena mysliwych to jest wgl na tym serwerze? Na forum u Was w poradnikach znalazlem ze jest ona nie ma jej nigdzie w m1, a jest tylko wyzwanie u czarnobrodego, jak wybrac poziom 1 wyzwania lub 2? jes tylko ogolnie 1 a na naczacie wskakuje ze ktos 1 lub 2 ukonczyl

Opublikowano

Ponawiam pytanie i czekam na odpowiedz na temat easter egg na forum ;)

Arene przechodzisz od 1 Poziomu.

Co do Easter Egg - zweryfikuje to, czy uznać to możemy :D

Zapraszam na Serwer.

Nie ma Bugów.

Serwer chodzi Stabilnie od momentu startu!

Coraz więcej graczy!

Opublikowano

Ile ludzi ONline ?

mowisz ,ze coraz wiecej z kazdym dniem,więc zdradź nam ile tych osób gra.. :)

Chyba,ze jest ich aż tak duzo ze wstydzisz sie pokazac.

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...