Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Calmeria.pl Start 6.06.2014 / 19:00 ! [Dedyk] [Hard]

Calmeria

Zagrasz na Calmeria.pl?  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      94
    • Nie.
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musi być więcej graczy na serwerze bo serwer na 100% pompa , Zapraszamy do gry Super Serwer tylko troche mało osób @ kiedy zrobicie jakiś mini evencik ? :D 

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała ilość graczy, co chwilkę padające ch, brak reklamy gdziekolwiek - samo MPC nie starczy.

Gra się dobrze, ale padające ch mogą wkurwi... bijąc metka/besta dostaje średnio co 2'giego kicka.

Opublikowano

Mała ilość graczy, co chwilkę padające ch, brak reklamy gdziekolwiek - samo MPC nie starczy.

Gra się dobrze, ale padające ch mogą wkurwi... bijąc metka/besta dostaje średnio co 2'giego kicka.

Już to naprawiliśmy.

Zapraszamy do gry, zaczynamy dziś z reklamą.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Ja nawet do gry nie mogę dzisiaj wejść, wbijam na konto, chcę włączyć moją postać i .. wyrzuca mnie cały czas... Nie wiem czy to ja mam taki problem? Jeżeli nie to naprawcie to

Opublikowano

z tego co widze nie oplaca sie tu grac licznik off na stronie albo naprawde jest 0 graczy xD  admin jakies wykrety robi  cos mi sie zdaje ze za tydzien lub 2 zwinie  to bo ludzie nie beda kupowac w is  

LUDZIE MYSLICIE ZE POCO ROBIA HARDY ? DLA KASY !!  I TEN SERVER POTO WLASNIE JEST PODRO.

Opublikowano

z tego co widze nie oplaca sie tu grac licznik off na stronie albo naprawde jest 0 graczy xD  admin jakies wykrety robi  cos mi sie zdaje ze za tydzien lub 2 zwinie  to bo ludzie nie beda kupowac w is  

LUDZIE MYSLICIE ZE POCO ROBIA HARDY ? DLA KASY !!  I TEN SERVER POTO WLASNIE JEST PODRO.

Tak dla kasy, na pewno jak widzisz wszystko naprawiamy i staram się o większy popyt graczy na serwerze, więc nie pierdol że dla hajsów.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Zwróciło się kilka groszy to zamykacie serwer? Tak jak myślałem serwer na gotowcu, gdzie nawet bugów nie potraficie naprawić.

Nie polecam i nie warto czekać tego tygodnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...