Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Calmeria.pl Start 6.06.2014 / 19:00 ! [Dedyk] [Hard]

Calmeria

Zagrasz na Calmeria.pl?  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      94
    • Nie.
      45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zagram 4 lata mam kompa bez formata i antywirusa sciaga cochwile cos mam konta w lol-u w platynie i na pl 83 i nigdy sie nic nie stalo a wy placzecie przez 1 trojan;p serwer polecam

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

11 wirusów wykrytych przez: avast, avg, avira i comodo

może mi to ktoś wytłumaczyć bez wciskania kitu, że wirusy przeszły z mojego kompa do clienta <hahahahahaah>

Opublikowano

11 wirusów wykrytych przez: avast, avg, avira i comodo

może mi to ktoś wytłumaczyć bez wciskania kitu, że wirusy przeszły z mojego kompa do clienta <hahahahahaah>

To sobie spatchuj clienta i przeskanuj, pisałem że wirusy zostały usunięte po spatchowaniu jakoś nikt wirusów nie ma.

Zapraszamy rejestracja jest już otwarta można zakładać konta.

TeamSpeak3: ts.calmeria.pl

lu4f3lY.png

Opublikowano

To sobie spatchuj clienta i przeskanuj, pisałem że wirusy zostały usunięte po spatchowaniu jakoś nikt wirusów nie ma.

Zapraszamy rejestracja jest już otwarta można zakładać konta.

TeamSpeak3: ts.calmeria.pl

bo patchowanie powoduje rozprzestrzenienie się wirusów po całym kompie ;> ?

póki nie spaczujesz, póty wirus nie wydostanie się poza bibliotekę rar ??

dlatego przy ściąganiu nic nie wyskakuje, ale przy rozpakowywaniu już tak ;]

Opublikowano

10 Minut przed startem, będzie trzeba spatchować klienta.

Przed startem również na FanPage pojawią się 2 kody na SM kto pierwszy ten lepszy.

lu4f3lY.png

Opublikowano

To samo co kumple wyżej, 11 wirusów wykrytych zarówno przez avg jak i przez avasta. Słaby troll. stanowcze

! NIE POLECAM !

! UWAGA WIRUSY W CLIJENCIE !

I to w sumie tyle. I nie pierdol spatchuj spatchuj, ja antywirusa nie wyłącze, a z włączonym przez te wirusy nie rozpakuje. Chcecie mieć jakichkolwiek graczy? Wrzuccie normalnego clijenta... Jesli wogole to kiedykolwiek mial byc serwer.

Opublikowano

To samo co kumple wyżej, 11 wirusów wykrytych zarówno przez avg jak i przez avasta. Słaby troll. stanowcze

! NIE POLECAM !

I to w sumie tyle. I nie pierdol spatchuj spatchuj, ja antywirusa nie wyłącze, a z włączonym przez te wirusy nie rozpakuje. Chcecie mieć jakichkolwiek graczy? Wrzuccie normalnego clijenta... Jesli wogole to kiedykolwiek mial byc serwer.

Jeżeli uważasz że te Wirusy ci zagrożą to powodzenia, jakoś większości nie wykrywa wirusów zobacz co to jest Ramnit wirus w google.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Nie nie nie, ty tutaj czegos nie rozumiesz. Gówno mnie obchodzi co to jest, a jesli jestes zdania ze wirusy nie zagrażają, daj mi 20 min, napisze maly programik w c++ ktory pobierzesz, podłącze ci go pod proces explorer.exe i wyśle wszystkie zapisane w systemie hasła do siebie, jeśli jesteś zainteresowany pisz pw.

Wirus to wirus. Nawet jesli nie dziala, spowalnia kompa, a jesli dziala masz sporą szanse duzo stracic. A ja na swoim kompie wchodze na konta bankowe/konta w grach warte niemałą kase, dlatego sorki ale nie mam zamiaru pobierać tego gówna.

Szczerze mówiąc wogóle wątpie, że to miałby być serwer. Bo kto normalny pisząc program NAWET w autoit, a TYM BARDZIEJ edytując clijenta tworzy plik, ktory jest wykrywany jako wirus? Akurat troche się na tym znam, więc nie wciskaj kitu. Albo zostało to zrobione celowo, albo jesteście ekstremalnie nieudolni, więc tak czy inaczej nie opłaca się tego pobierać.

A sam serwer to pewnie fake do kradnięcia kont. Tyle w temacie.

! NIE POLECAM !

Opublikowano

Nie polecam. Skoro wirusy w kliencie to jest to serwer dammiiiianqq czy jakos tak i jego kumpli. Kazdy jego server mial wirusy w kliencie.

Opublikowano

Nie polecam. Skoro wirusy w kliencie to jest to serwer dammiiiianqq czy jakos tak i jego kumpli. Kazdy jego server mial wirusy w kliencie.

Ale u nas w Teamie nikogo takiego nie ma?? Po 2 pisałem wystarczy spatchować clienta, jakoś nikomu nie wykrywa wirusów, ściągnij i przeskanuj i zobaczymy czy ci coś wykryję.

Po 3 gdybym miał wirusy zagrażające jakieś w cliencie, na pewno sam bym tego clienta nie miał. Także nikomu nic się nie stało.

Zapraszamy na TeamSpeak3 serwera oraz Rejestracji kont.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Ale u nas w Teamie nikogo takiego nie ma?? Po 2 pisałem wystarczy spatchować clienta, jakoś nikomu nie wykrywa wirusów, ściągnij i przeskanuj i zobaczymy czy ci coś wykryję.

Po 3 gdybym miał wirusy zagrażające jakieś w cliencie, na pewno sam bym tego clienta nie miał. Także nikomu nic się nie stało.

Zapraszamy na TeamSpeak3 serwera oraz Rejestracji kont.

bo patchowanie powoduje rozprzestrzenienie się wirusów po całym kompie ;> ?

póki nie spaczujesz, póty wirus nie wydostanie się poza bibliotekę rar ??

dlatego przy ściąganiu nic nie wyskakuje, ale przy rozpakowywaniu już tak ;]

Opublikowano

Jakie z was debile.... jakie virusy? Kazdy serwer do mt2 ma virusy kazdy antyvir wykrywa inaczej. Hasla do waszego konta na xnxx.com wejda w posiadanie gimby. Wirusa to jedynie mozecie miec od matki ktora takie zarazy jak wy urodzila. Tyle w temacie. Avastem dupe se mozesz podetrzec, kup se platny i pogadamy biedaku. Zara bedziesz wciskal mi kit ze masz kupnego. Cie nawet na chleb nie stac tyle w temacie.

I po pierwsze avast naprawia odrazu pliki czyli nie ma virusow. Wypakujesz avast naprawi... panika jak nic. Zanim bedziecie grac w metka to se na matce skana zrobcie czy hiva wam nie dala dzieciaki nie dorobione.

Polecam serwer i zapraszamy na ts tak samo jak i na gre.

Opublikowano

Wirusy dodać do Wyjątków, lub je usunąć kwarantanną ja nie widzę problemów, większości serwerów ma Wirusy, te wirusy nie są zależne od nas gdyż to siedzi w plikach Metin2.

lu4f3lY.png

Opublikowano

3 min oleoloelo;p

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...