Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Calmeria.pl Start 6.06.2014 / 19:00 ! [Dedyk] [Hard]

Calmeria

Zagrasz na Calmeria.pl?  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      94
    • Nie.
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

padles?

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby stoi stabilnie ale patrząc po stronie nikogo na serwerze nie ma + channele nie aktywne o.O

Na serwerze gra ponad 100+ osób, jutro będą reklamy dodatkowo, i są resety poprawiające błędy.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Nie to zebym sie wtracal ale jak dla mnie jest cos za bardzo "naje*ane" w regulaminie... Ze niby doladowujac smy bede otrzymywal reklamy-"informacje handlowe" etc. ? Cos mi tu smierdzi^^

Opublikowano

Ale dużo osób na oxie - WOW

Coś slyszalem że macie problemy z CH bo ciągle padaja :/

Szkoda.

Reklama u jutuberów ?

Kto wam ten chłam zareklamuje ?

a .. Hotovsky xD

Panie WeeZy, mówiłeś że podobno rozwalisz serwer czekamy na twoje pseudo DDosy, channele dziś w nocy zostaną ogarnięte pada 1 channel na +/- 1 H, tak będzie reklama u YouTuberów oraz na Kamerze.

lu4f3lY.png

Opublikowano

150 osob na oxie gdzie wiele osob na kilku kontach

smieszna liczba

reklama zerowa, tylko administracja poleca i psycho fani/ koledzy administacji polecaja

Opublikowano

Ale dużo osób na oxie - WOW

Coś slyszalem że macie problemy z CH bo ciągle padaja :/

Szkoda.

Reklama u jutuberów ?

Kto wam ten chłam zareklamuje ?

a .. Hotovsky xD

a jak tam twoje ataki nie przeszły :/? przykre  :/ tylko straszyć potrafisz  nic więcej :P pseudo jutuberze :D. To ty reklamowałeś serwery które padały po kilku dniach lub były włamy na nie po 10 min od startu i robiłeś własnych widzów w bambuko bo wydawali na taki serwer duże pieniądze a ty się cieszyłeś ze swoich 25 zł za nagranie odcinka chociaż wiedziałeś kogo to serwer i co się z nim stanie po krótkim czasie :) 

Opublikowano

150 osob na oxie gdzie wiele osob na kilku kontach

smieszna liczba

reklama zerowa, tylko administracja poleca i psycho fani/ koledzy administacji polecaja

Kolego jak widzisz serwer się trzyma i to jest najważniejsze, mówione było że reklamy będą od jutra na różnych portalach jak na YouTube, o tej godzinie czyli o 1:00 gra po 70/90 osób to jest dosyć dużo jak na tą godzinę, z minutami konta oraz postaci przybywa co raz więcej.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Na serwerze w teamie grasuje coś gorszego niż ten cały trojan w cliencie.

Asfen aka Astex w teamie i wszystko jasne.

Poza tym serwer robiony na samych gotowcach, nie macie nic własnego, oryginalnego.

A liczba graczy na serwerze też mnie nie dziwi, serwery pokroju Balmory i innych tego typu serwerach są już nudne.

Aha, i nie wiem kto normalny na umyśle pchałby się na serwer, gdzie w teamie jest Asfen.

Ten człowiek, który raz mówi że ma 19 lat, potem ma 17, a teraz ma ile?

Żaden projekt w który on się wpychał nigdy nie wystartował, bądź został on wywalony z teamu z powodu takiego że administracja troche dowiedziała się na temat tego niedorozwoja.

Tak samo dodawanie prezentacji serwerów które kiedyś już startowały, nie mając zgody na to.

Z tego co widać to serwer nie cieszy się jakimś mega zainteresowaniem na youtube, na owym forum również, awet ta reklama u tych youtuberów nie zapewni wam tych 500+ graczy na serwerze.

I nie wciskajcie kitu że znacie się z reala, bo w takie bajeczki możecie opowiadać sobie na dobranoc, ale nie mi ;)

Niech Astex aka Asfen zabłyśnie jutro na tsie jakimś orginalnym syntezatorem i niech nie wciska bajeczki że jedzie gdzieś po mikrofon, bo to już było.

Wejde jutro pogadać na tsa z czystej ciekawości i tak jestem pewien że to on.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

a jak tam twoje ataki nie przeszły :/? przykre  :/ tylko straszyć potrafisz  nic więcej :P pseudo jutuberze :D. To ty reklamowałeś serwery które padały po kilku dniach lub były włamy na nie po 10 min od startu i robiłeś własnych widzów w bambuko bo wydawali na taki serwer duże pieniądze a ty się cieszyłeś ze swoich 25 zł za nagranie odcinka chociaż wiedziałeś kogo to serwer i co się z nim stanie po krótkim czasie :)

Izumi nie chce mówić kto podpierdolił pliki i dał surmistrzowi ( TAK PLIKI CALMERIA.PL SĄ W RĘKACH SURKA ) ^^

Szkoda że nie nagralem tej rozmowy na ts lolu :)

Oj to takie przykre

# " EJ ZOSTAW TO BO CHCE ZAROBIĆ " HHIHIHIHI

# " NIECH TO STOI BO MAM Z TEGO ZAROBEK " HIHIHIH

Powiedz mi jeszcze bo przeciez to są pliki z Exaliona i Raliosa czy tam Aliosa

Jak się z tym czujesz?

piss jou marnoto :)

@AmbrozjaMt2 nawet nie mow że tak nie było bo spłyniesz w moich oczach na samo dno :)

Opublikowano

Wszyscy hejtrzy etc jak dla mnie serwer jest świetny.Gm-i  odpowiadają zawsze na pytania.Ludzi troszku mało ale prowadza rozmowy na czacie.

Gram i będę grał wbija w to kto jest w team ważne że jest spoko

SynBogdana pliki mogą być nawet Boga ale wszyscy to mają gdzieś.O co się w ogóle produkujesz jak nie grasz to na chu* płaczesz tu?

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Prosiłbym SZANOWNYCH MPC ADMINÓW o ogarnięcie niepotrzebnych spamów tu ;] robi się pośmiewisko z płaczu osób które chcą uprzykrzyć zarówno gre na serwerze jak i zniechęcić do zagrania na nim...

Nie pozdrawiam zawistnych debili którzy mają problem bo wychodzi coś nowego.. Bieda umysłowa, ale cóż poradzisz, żyjemy w cebulandii :)

Opublikowano

Prosiłbym SZANOWNYCH MPC ADMINÓW o ogarnięcie niepotrzebnych spamów tu ;] robi się pośmiewisko z płaczu osób które chcą uprzykrzyć zarówno gre na serwerze jak i zniechęcić do zagrania na nim...

Nie pozdrawiam zawistnych debili którzy mają problem bo wychodzi coś nowego.. Bieda umysłowa, ale cóż poradzisz, żyjemy w cebulandii :)

Widzisz bywa, na takich nic nie zrobisz.

Jutro będzie reklama u : ZabQ i innych.

Zapraszamy na serwer .

lu4f3lY.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś napiszę prawdę o serwerze i odpowiednio uzasadnia swoją wypowiedź, to dlaczego mamy to 'ogarnąć'?

Jeśli jednak ktoś piszą nieprawdę, takie posty należy raportować.

Opublikowano

Na serwerze zostało naprawione:

- Stackowanie itemów.

- Handlowanie Radami oraz Egzo.

- Zmniejszone ceny pelerynek.

- Naprawione wywalające channele.

- Poprawiony bonusy.

- Poprawiono literówki w Questach.

- Poprawiono misję.

- Poprawiono ItemShopa działa już w 1005.

Na razie to tyle, i czekamy na dalsze błędy w grze gdzie szybko je zlikwidujemy.

Zapraszamy do gry na serwerze.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Serwer jest świetny nie wiem  po co ci hejterzy którzy nawet nie zagrali na nim mogą się odzywać na jego temat.

To prawda co się mówi o adminach mpc już mają gdzieś co się dzieje na poszczególnych forach

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Izumi nie chce mówić kto podpierdolił pliki i dał surmistrzowi ( TAK PLIKI CALMERIA.PL SĄ W RĘKACH SURKA ) ^^

Szkoda że nie nagralem tej rozmowy na ts lolu :)

Oj to takie przykre

# " EJ ZOSTAW TO BO CHCE ZAROBIĆ " HHIHIHIHI

# " NIECH TO STOI BO MAM Z TEGO ZAROBEK " HIHIHIH

Powiedz mi jeszcze bo przeciez to są pliki z Exaliona i Raliosa czy tam Aliosa

Jak się z tym czujesz?

piss jou marnoto :)

@AmbrozjaMt2 nawet nie mow że tak nie było bo spłyniesz w moich oczach na samo dno :)

Nie będę ukrywał to są pliki balanti ale skąd ty to możesz wiedzieć ? Ja bym radził ci tych plików poszukać w spisie plików serwerowych na mpc :P inteligencie wszyscy mogą  je mieć . Ty dobrze wiesz że surek ci nic nie odpisze i dlaczego :) Nie masz dowodów nie masz nic to są puste słowa pseudo jutubera czyli twoje. Idź robić ten swój serwer i nie spinaj :)

Ps - już się prezki na mpc nie mogę doczekać i jakiegoś filmiku u cb na kanale  będzie na bogato ;)

Opublikowano

Jest pare błędów - nie widze co pisze do mnie typek z jinno kiedy gram w shinsoo.

Skrzynki które dropią nie miały się inaczej nazywać ?

Zwiększcie szanse na wejście skilla na 17 pkt, bo to masakra albo po tym resecie skilla dajcie 100% na wbicie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...