Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Calmeria.pl Start 6.06.2014 / 19:00 ! [Dedyk] [Hard]

Calmeria

Zagrasz na Calmeria.pl?  

139 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Calmeria.pl?

• Tak.
      94
    • Nie.
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie otwarta rejestracja bo z tego co wiem to klienta można już pobierać :) @fajna prezentacja przejrzysta jak i serwer spoko na pewno będzie ;) Pozdrawiam Gramy w jinoo ;)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie otwarta rejestracja bo z tego co wiem to klienta można już pobierać :) @fajna prezentacja przejrzysta jak i serwer spoko na pewno będzie ;) Pozdrawiam Gramy w jinoo ;)

Tak można pobierać, rejestracja gdzieś 16/17 będzie rejestracja włączona.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Czekam na skan clienta 

Sobie sam przeskanuj czy nie ma wirusów, my nie musimy dodawać skanu clienta gdyż client jest na stronie serwera.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Sobie sam przeskanuj czy nie ma wirusów, my nie musimy dodawać skanu clienta gdyż client jest na stronie serwera.

I co z tego ze jest na stronie? 

poza tym w regulaminie mpc trzeba dawac skan clienta ;)

43976131910427822020.png

Opublikowano

I co z tego ze jest na stronie? 

poza tym w regulaminie mpc trzeba dawac skan clienta ;)

No to jak będzie potrzeba przez moderatora to dodamy, jeżeli masz wątpliwości co do wirusów to przeskanuj sobie clienta.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Wszystko zostało już do końca zrobione, a tłumaczenie nie gram bo 55ku do G omg, testowałem ninje od 0 do 99 ;) i nawet nią nie jest trudno podropić jeżeli ktoś chce to może wszystko.

Zapraszam gorącona start, wbijajcie wszyscy na TS3 serwerowego jest to najlepsza droga kontaktu z adminami.

Pozdrawiam były admin TS ;)

Opublikowano

Skan clienta będzie do godziny 17:00.

Zapraszamy na TeamSpeak3 oraz forum serwera.

Niestety ale client ma az 11 wirusow ;/

a to jeden z nich bo nie bede wklejal kazdego osobno

u6n3rt.png

Ale jak widac 11 powiadomien ;/

Opublikowano

Tutaj Skan clienta ode mnie lecz wirus jest od mojego komputera, gdyż mało skanuję komputer także wy nie powinniście mieć wirusów, jeżeli jest wirus jeden to nie groźny dla Windowsa:

jrt9lw.jpg

Rejestracja otwarta zapraszamy do rejestracji:
http://calmeria.pl/index.php?page=account&subpage=register

a jezeli u mnie wykrywa 11?

Opublikowano

Tutaj Skan clienta ode mnie lecz wirus jest od mojego komputera, gdyż mało skanuję komputer także wy nie powinniście mieć wirusów, jeżeli jest wirus jeden to nie groźny dla Windowsa:

jrt9lw.jpg

Trojan.Agent nie grozny? zartujesz sobie?

43976131910427822020.png

Opublikowano

a jezeli u mnie wykrywa 11?

Gdyż masz zapewne darmowego Antywirusy, możliwe jest tak że z twojego komputera przechodzą wirusy do clienta.

Aby wejść na serwer trzeba będzie  o 18:50 spatchować clienta serwerowego.

#Mr4śny: Sobie przeskanuj swoim skanerem i zobacz czy są wirusy, ja mówiłem że przez mój komputer przeszedł wirus do clienta rozumiesz, a po 2 jak spatchujesz clienta nie będzie tego wirusa.

lu4f3lY.png

Opublikowano

#Mr4śny: Sobie przeskanuj swoim skanerem i zobacz czy są wirusy, ja mówiłem że przez mój komputer przeszedł wirus do clienta rozumiesz, a po 2 jak spatchujesz clienta nie będzie tego wirusa.

Racja spatchowalem i juz nie ma u mnie tez:

twvf5l.png

Edit: Zauwazylem dopiero teraz ze w nodzie po skanowaniu folderu z gra nie pisze jego nazwa, nie wiem czemu... ale to 100% skan Calmeri

Opublikowano

Racja spatchowalem i juz nie ma u mnie tez:

twvf5l.png

Edit: Zauwazylem dopiero teraz ze w nodzie po skanowaniu folderu z gra nie pisze jego nazwa, nie wiem czemu... ale to 100% skan Calmeri

Mówiłem że już nie będzie po spatchowaniu.

Zapraszamy na TeamSpeaka oraz Forum serwera, oraz do rejestracji kont.

lu4f3lY.png

Opublikowano

jrt9lw.jpg

Rozpierdala mnie takie coś, Kurwa trojan kryje w sobie inne wirusy a Ty mówisz że nie groźny a może w sobie kryć nawet Keylongera który po zainstalowaniu czy tam wypakowaniu zainfekuje resztę plików systemowych.

A dokładniej macie tutaj co to jest za wirus:

http://pl.wirus.wikia.com/wiki/Trojan_Agent

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@Up Keyloger to nie wirus -,- To ladnie sie znasz widze , Po drugie Avg/Avast itp Wszystkie wirusy wykrywa to jest po prostu wirus ktory jest potrzebny do dzialania clienta ,i on sie sam robi -,-

Opublikowano

Rozpierdala mnie takie coś, Kurwa trojan kryje w sobie inne wirusy a Ty mówisz że nie groźny a może w sobie kryć nawet Keylongera który po zainstalowaniu czy tam wypakowaniu zainfekuje resztę plików systemowych.

A dokładniej macie tutaj co to jest za wirus:

http://pl.wirus.wikia.com/wiki/Trojan_Agent

Już wirusów nie ma jak było widać, czytałeś że to mój komputer go ma w sobie czytaj dokładnie posty.

lu4f3lY.png

Opublikowano

Już wirusów nie ma jak było widać, czytałeś że to mój komputer go ma w sobie czytaj dokładnie posty.

Dobrze, ale to nie miało być na zasadzie hejtu ...  ;x

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobrze, ale to nie miało być na zasadzie hejtu ...  ;x

Surek teraz grzecznie klikniesz x w prawym górnym rogu :) Bo jak ja zacznę komentować coś 5 lipca :) A możesz się domyślić że  dowodów mi nie zabraknie jeśli wiesz o co chodzi :P To większość serwerów się żuci na ciebie :)  i będzie lipa troszeczkę :P Dziękuje dobranoc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...