Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Airmaxy, co jest w nich takiego, że ludzie to kupują?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie mam ochoty czytać tego tematu, ale swoją opinię wyrażę. Jak same buty widzę to wymiotować mi się chce, są brzydkie, obleśne- nie wiem jak to jeszcze nazwać.

Na dodatek kosztują 400zł? Śmieszna cena i śmieszne cele kupowania tych butów... Za mniejszą kasę można kupić o wiele lepsze buciki, które jakoś wyglądają.

Jak kogoś widzę w air maxach to mam ochotę go wyśmiać a nie podziwiać.

// A może ktoś ma inny gust? :O O tym to ja nie pomyślałem xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet nie mam ochoty czytać tego tematu, ale swoją opinię wyrażę. Jak same buty widzę to wymiotować mi się chce, są brzydkie, obleśne- nie wiem jak to jeszcze nazwać.

Na dodatek kosztują 400zł? Śmieszna cena i śmieszne cele kupowania tych butów... Za mniejszą kasę można kupić o wiele lepsze buciki, które jakoś wyglądają.

Jak kogoś widzę w air maxach to mam ochotę go wyśmiać a nie podziwiać.

// A może ktoś ma inny gust? :O O tym to ja nie pomyślałem xD

Mam 5 par ;_;... Dwie New balancow i air forcr z nikow.

Topic.

Buty wygodne, osobiście bardzo mi sie podobają. Uwierzyć możecie lub nie, ale chodząc w zwykłych butach po dłuższym chodzeniu w "ermakach" można odczuć "ciężkoś" pięty i duży dyskomfort z tak podstawowej funkcji jak chodzenie. Oczywiście moda tez robi swoje, tak samo jak w wypadku conversow. Jak umie sie dbać to airmaxy są ma długo ;)

Opublikowano

Airmaxy nie sa wcale wygodne, cebulaku :)

Jeżeli się chodzi we frotach to każde buty będą niewygodne.

sa airmaxy ktore na prawde mozna sie wyroznic i takie ktorzy w przedziale wiekowym 12-16 wiekszosc ma ;_;

sleg tyle w temacie, sa najeczki sa dupeczki

co to znaczy sleg wg dzisiejszego forumka, bo chyba coś mnie ominęło??  :rolleyes:

air maxy są spoko, na szluge idealne ;] tylko hejtcić umiecie, a sami nic od siebie nei dacie, nike to najlepsza polska firma z butami, a air maxy, czyli nike z systemem poduszkowym pod pięto są rajem dla nóg, tyle gimby ;]]]]]]

Opublikowano

Mi osobiście szkoda kasy. Z wygladu są denne widzialam lepsze . I NIENAWIDZE osob podniecajacymi sie tymi butami. Za 400zl kupiła bym 4pary butów na caly rok pozdro 600.

wilowo.jpg

Opublikowano

nike to najlepsza polska firma z butami

Nike to Polska firma?

Airmaxy to syf dla bananow, takie moje zdanie. Za 400 zl wolalbym kupic sobie jakies shoxy ktore by bylyby o wiele ladniejsze i wygodniejsze. ''Bo kaen nosi airmaxy to ja tez musze''

1367591241-U459639.png

Admin Cienia
Opublikowano

tylko hejtcić umiecie, a sami nic od siebie nei dacie, nike to najlepsza polska firma z butami

Firma nie jest polska, lecz wywodzi się ze Stanów Zjednoczonych. Po za tym myślę, że nikt tutaj nie “hejci“ tylko wyraża własne zdanie, ponieważ wybór obuwia może być bardzo idywidualną kwestią. To co dla jednego jest fajne i wygodne, innemu może się już nie podobać.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Rozumiem, że wszyscy, którzy wypowiedzieli się w tym temacie wyszli już z gimnazjum (również mentalnie)?

Er Maxy są wygodne + zajebiście się w nich biega. Wygląd to kwestia gustu (ale jabać te czerwone, różowe, żółte i inne kolory poza białym i czarnym). 

Nie rozumiem też przypierdalanka do ceny - jak kogoś stać, to niech kupi sobie buty nawet i za 2.000 PLN. Nie mój interes. 

btw. To trampki są paskudne. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Wyrażę swoją opinie, bo widzę, że coraz więcej ludzi zaczyna je nosić. Dla mnie te buty są naprawdę brzydkie, rozumiem chodzenie dziewczyn w takich butach, ale facetów?! Za 400 zł to mogę mieć 2 pary adaśków czy coś, albo kupić se buty do 100zł i 300 zł na coś innego przeznaczyć, jakieś mcdoonaldy i inne pierdoły. 

Mnie aż kręci jak widzę facetów ubrane w te buty, chętnie bym upieprzył nogi.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Airmaxy nie sa wcale wygodne, cebulaku :)

Bo przeczytałeś wypowiedź jednego Global moderatora? 

Może powiesz mi, że nike za 250zł, zwykle, najzwyklejsze są wygodniejsze? Zejdź na ziemię człowieku.

I na ch** używasz słowa cebulak nie znając jego znaczenia tępaku?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wyrażę swoją opinie, bo widzę, że coraz więcej ludzi zaczyna je nosić. Dla mnie te buty są naprawdę brzydkie, rozumiem chodzenie dziewczyn w takich butach, ale facetów?! Za 400 zł to mogę mieć 2 pary adaśków czy coś, albo kupić se buty do 100zł i 300 zł na coś innego przeznaczyć, jakieś mcdoonaldy i inne pierdoły. 

Przecież faceci chodzą w rurkach i forumek chyba nie widzi w tym nic "niestosownego", a air maxy nagle są tylko dla kobiet (czy dziewczyn)? Uzasadnij swoją wypowiedź. Potrafisz?

Pewnie, że można kupić buty za 50 PLN, a 350 przeznaczyć na coś innego (ale, kurwa, ponad 300 PLN na McDonalda?!) - można. Nie trzeba. 

Pamiętaj, że air maxy dodają +10 do prędkości, więc raczej nam nóg nie upieprzysz. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Przecież faceci chodzą w rurkach i forumek chyba nie widzi w tym nic "niestosownego", a air maxy nagle są tylko dla kobiet (czy dziewczyn)? Uzasadnij swoją wypowiedź. Potrafisz?

Pewnie, że można kupić buty za 50 PLN, a 350 przeznaczyć na coś innego (ale, kurwa, ponad 300 PLN na McDonalda?!) - można. Nie trzeba. 

Pamiętaj, że air maxy dodają +10 do prędkości, więc raczej nam nóg nie upieprzysz. :)

Strasznie żałosne jest zaglądanie do czyjegoś portfela.

Ktoś woli wydać na to, a ktoś na to... Tak samo jak nazwałbym go grubasem bo idzie do maca i traci 300zł. Ja do maca nie chodzę od 2 lat, tak samo na imprezy i inne takie więc mogę sobie kupić buty za 400zł, a jeśli Cię to boli to odmów sobie dwóch imprez czy maca za 300zł i też będziesz mógł sobie takie kupić...

Kolejny idiotyczny temat

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bo przeczytałeś wypowiedź jednego Global moderatora? 

Może powiesz mi, że nike za 250zł, zwykle, najzwyklejsze są wygodniejsze? Zejdź na ziemię człowieku.

I na ch** używasz słowa cebulak nie znając jego znaczenia tępaku?

Idioto sam napisales 'cebulaku' troche uzywaj mózgu.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Idioto sam napisales 'cebulaku' troche uzywaj mózgu.

Bo jesteś cebulakiem ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bo jesteś cebulakiem ;)

Japierdole, ty masz downa czy udajesz? piszesz ze nie moge pisac slowa 'cebulak', bo nie znam jego znaczenia a ty pierwszy to napisales. Fuck logic

43976131910427822020.png

Opublikowano

Japierdole, ty masz downa czy udajesz? piszesz ze nie moge pisac slowa 'cebulak', bo nie znam jego znaczenia a ty pierwszy to napisales. Fuck logic

Fuck your logic. Może on zna znaczenie tego słowa?

antywarn:

Nie mam nic przeciwko Air Max.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Ale kłótnie...

Dla mnie te buty od zawsze wyglądały i wyglądają ohydnie, znaczy nie założyłbym takich, ale jak komuś się podobają i ma ochotę wydać 400 zł to czemu nie. 

Nie mam nic do tego.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja mam jakieś tam halówki od umbro za 160 zł i jest mi w nich dobrze. nie wiem po co ludzie kupują takie drogie buty, może to ja się nie znam.. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Airmaxy airmaxami, ale swoją drogą, Tobie nie podobają się one, mnie np. nie będą podobać się twoje 'adaśki'. To kwestia gustu i chuj innym do tego. Równie dobrze możesz nie kupować butów.

Nie, nie mam maxów.

Opublikowano

HAASHASDHDASDAHDASHDADASDA DHSASDADADAHADHADSAH DSHSDAH HSDASDAHSDAHSDAHSDAH DA HSDDASHDASHSDAHAHASDHSDASDAUAEHEAUEEHEUE HEUE HE HE SAEUASHEH AEU AHSEHAEHA 

BEKA Z TYPA

maxy buty męski zrobione pod unisex i to dziewczyny je nosiły i to je raczej nazwałbym absurdem i im nogi upieprzać

wyprzedzę także twoją kolejną wypowiedź VANSY UWAGA UWAGA! to też buty męski, były tworzone do deskorolki, aczkolwiek taki 'słegowianki' czyt. dziewczyny zaczęły je nosić, wszystkie oryginalne buty są męski, ale zaczynają być tworzone unisex, bo dziewczyny wszystko podpierdalają.

co do maxów to podobają wam się?

nike-air-max-1-tz-parra-patta.jpg

ale wy pewnie modelu tego butu nie znacie, to tylko przykład znanej produkcji patty, aczkolwiek jest bardzo dużo epickich maxów, bo przecież nie będziemy rozmawiać o oczojebnych maxach, bądź o jakichś gównach kupionych w galerii

Ja mam jakieś tam halówki od umbro za 160 zł i jest mi w nich dobrze. nie wiem po co ludzie kupują takie drogie buty, może to ja się nie znam.. 

zaglądasz innym do portfela, jesteś cebulakiem

Halówki za 100 zł nie do zdarcia, na wczesną zimę, na deszcz, na chodzenie wszędzie. Airmaxy może i są wygodne, ale bez przesady 400 zł za buty?

już nie mówię o samych maxach, ale 100 zł na buty? chcesz żebym ci potem nogi jebały jak sześćdziesiątki? 

Szpan bo drogie, ja tam ich nie lubię bo mam zraz z dzieciństwa gdy zawsze widziałem meneli w adidasach(czubek lekko do góry, uniwersalizm na każdą pogodę, brzydota i nie oryginalność). Obecnie są to zwykłe adidasy z dawnych lat z podwyższeniem(jakaś kiczowa guma) w tęczowych nie pasujących do siebie kolorach(zazwyczaj). Jak ktoś zakłada jeszcze do tego dresy to już w ogóle nie mogę na kogoś takiego patrzeć :c

mówi to człowiek, który nosi glany i styl metalowca tzw. brudasa

Opublikowano

Nie, nigdy nie założyłbym czerwonych butów (chyba, że naprawdę nie miałbym wyjścia). Ogólnie, te "fanmadey" mnie jakoś specjalnie nie jarają. 

Wolę klasycznie - czarne, białe, albo czarno-białe; jak dla mnie to jest najlepsza kolorystyka:

xl317551006.jpg

ㅈㅈ.

Opublikowano

HAASHASDHDASDAHDASHDADASDA DHSASDADADAHADHADSAH DSHSDAH HSDASDAHSDAHSDAHSDAH DA HSDDASHDASHSDAHAHASDHSDASDAUAEHEAUEEHEUE HEUE HE HE SAEUASHEH AEU AHSEHAEHA 

BEKA Z TYPA

maxy buty męski zrobione pod unisex i to dziewczyny je nosiły i to je raczej nazwałbym absurdem i im nogi upieprzać

wyprzedzę także twoją kolejną wypowiedź VANSY UWAGA UWAGA! to też buty męski, były tworzone do deskorolki, aczkolwiek taki 'słegowianki' czyt. dziewczyny zaczęły je nosić, wszystkie oryginalne buty są męski, ale zaczynają być tworzone unisex, bo dziewczyny wszystko podpierdalają.

ale wy pewnie modelu tego butu nie znacie, to tylko przykład znanej produkcji patty, aczkolwiek jest bardzo dużo epickich maxów, bo przecież nie będziemy rozmawiać o oczojebnych maxach, bądź o jakichś gównach kupionych w galerii

zaglądasz innym do portfela, jesteś cebulakiem

już nie mówię o samych maxach, ale 100 zł na buty? chcesz żebym ci potem nogi jebały jak sześćdziesiątki? 

mówi to człowiek, który nosi glany i styl metalowca tzw. brudasa

Prostackie myślenie. te hahaha mogłeś sobie darować, obniżasz poziom dyskusji. Chyba, że wolisz jak gówniarz pyskować, wyzywać się, a nie wymieniać poglądami, być miłym do siebie. Czemu sugerujesz, że buty za 100 zł powodują, że stopy smierdzą? Czy ty nie przesadzasz? Nie chce cię obrazać, ale obserwując twoje posty wysnulem wniosek, ze jestes bogatym dzieckiem, ktory wszystko może, bo rodzice twoi mają hajs i nie wyobrazasz sobie, zeby twoje stopki byly wsadzone do jakichś butów za 100 zł. nawet nie moglbys o tym pomyslec. Moim zdaniem facet nie powinien dbać o wygląd. Podchodzi to pod metroseksualizm. Oczywiście jeśli w stopniu minimalnym dbasz o ten wygląd jest jeszcze ok. Ale ty się stroisz jak jakaś kobieta. Po co to komu? Cały  twoj zestaw ubrań na jeden tydzien kosztuje tyle co wyplata niektorych osob, wiec miej szacunek dla pieniądza. Rodzice ciężko pracują, napewno nie po to, żebyś szpanował maxami i się wyśmiewał z biedniejszych. Nie szata zdobi człowieka. Wyśmiewasz się z damiego  bo metalowcem i od razu musi być brudasem tak? Człowieku ogarnij się zanim za późno nie jest. Nieważne są jakieś szmaty, ty tylko placisz za znaczek, vansy czy inne gówna nie różnią sie jakościowo od butów o 50% tańszych w większości przypadkow. To wszystko robią te same ręce, chińczyków. Myślisz bardzo stereotypowo - nosi glany i jest metalowcem - jebany brudas. A pomyśl empatycznie, my mozemy pomyslec też stereotypowo i wyjdzie na to, że jesteś pedałem. Na każdego się coś znajdzie, więc miej szacunek do innych. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

lEVMLjO.jpg

Co wy macie do er maksów? Bardzo wygodne buty ;)

Przykładem jest ten zamieszczony przeze mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...