Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Airmaxy, co jest w nich takiego, że ludzie to kupują?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prostackie myślenie. te hahaha mogłeś sobie darować, obniżasz poziom dyskusji. Chyba, że wolisz jak gówniarz pyskować, wyzywać się, a nie wymieniać poglądami, być miłym do siebie. Czemu sugerujesz, że buty za 100 zł powodują, że stopy smierdzą? Czy ty nie przesadzasz? Nie chce cię obrazać, ale obserwując twoje posty wysnulem wniosek, ze jestes bogatym dzieckiem, ktory wszystko może, bo rodzice twoi mają hajs i nie wyobrazasz sobie, zeby twoje stopki byly wsadzone do jakichś butów za 100 zł. nawet nie moglbys o tym pomyslec. Moim zdaniem facet nie powinien dbać o wygląd. Podchodzi to pod metroseksualizm. Oczywiście jeśli w stopniu minimalnym dbasz o ten wygląd jest jeszcze ok. Ale ty się stroisz jak jakaś kobieta. Po co to komu? Cały  twoj zestaw ubrań na jeden tydzien kosztuje tyle co wyplata niektorych osob, wiec miej szacunek dla pieniądza. Rodzice ciężko pracują, napewno nie po to, żebyś szpanował maxami i się wyśmiewał z biedniejszych. Nie szata zdobi człowieka. 

Moi rodzicie nie pracują.

Bądźmy poważni, ale kupując buty na rynku, to są gówno a nie buty, a do 100 zł to możesz sobie co najwyżej zjeść obiad np. w sphinxie, buty mają być wytrzymałe i nie rozwalać się co chwilę, a te tanie buty są wykonanie z jakieś tworzywa co powoduje dymienie nóg.

co mnie tak wszyscy cisno od dzieciaków :D

można powiedzieć tak jestem w okresie, w którym największą uwagę przystawiam do dziewczyn, imprez, dobrej zabawy, wiec chciałbym wyglądać jakoś podchodząc do dziewczyny, a nie bluza z croopa i buty z rynku.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
już nie mówię o samych maxach, ale 100 zł na buty? chcesz żebym ci potem nogi jebały jak sześćdziesiątki?

Przewiewne buty można kupić już za 5 zł, więc nie wiem co ma tu cena do rzeczy.

Opublikowano

Moi rodzicie nie pracują.

Bądźmy poważni, ale kupując buty na rynku, to są gówno a nie buty, a do 100 zł to możesz sobie co najwyżej zjeść obiad np. w sphinxie, buty mają być wytrzymałe i nie rozwalać się co chwilę, a te tanie buty są wykonanie z jakieś tworzywa co powoduje dymienie nóg.

co mnie tak wszyscy cisno od dzieciaków :D

można powiedzieć tak jestem w okresie, w którym największą uwagę przystawiam do dziewczyn, imprez, dobrej zabawy, wiec chciałbym wyglądać jakoś podchodząc do dziewczyny, a nie bluza z croopa i buty z rynku.

No to szukasz jakichś pustych dziewczyn. Naprawdę chcesz dziewczyny, która leci na twoje ubrania? A bluza z croppa jest zła? Ja ciebie człowieku już w ogóle nie rozumiem. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Skoro uważacie, że bluzy czy buty za 60 zł z targu są ok to pozdrawiam. xD

Za 60 zł to ja kupuję jedne majtki Calvina Kleina, nie wiem jak wy. Dla mnie cena za porządne buty zaczyna się od 300 zł (nie kupuję z promocji, nie interesują mnie czystki magazynów). Zaglądając innym do portfela stajecie się zwykłymi cebulakami, osobiście z praktyk wyciągam 800€ i stać mnie na wszystko czego potrzebuję, od butów po konta premium.

Opublikowano

Moim zdaniem 300zł to jest maksymalna kwota jaką mógłbym wydać na buty. Za tyle można kupić coś o wiele lepszego niż Air Max'y które niczym ciekawym się nie wyróżniają poza tym że połowa miasta ma takie. :D

Zimą kupiłem sobie nike za kostkę (zdjęcie poniżej) i mimo że były bardzo często używane i tak do dziś wyglądają niemal jak nowe.

Nike-SB-Mogan-Mid-2-OMS-Dark-Grey-%26-At

Opublikowano

Polecam najpierw je założyć na nogi, a potem pisać te idiotyczne komentarze że słeg w gimbie.

Opublikowano

Prostackie myślenie. te hahaha mogłeś sobie darować, obniżasz poziom dyskusji. Chyba, że wolisz jak gówniarz pyskować, wyzywać się, a nie wymieniać poglądami, być miłym do siebie. Czemu sugerujesz, że buty za 100 zł powodują, że stopy smierdzą? Czy ty nie przesadzasz? Nie chce cię obrazać, ale obserwując twoje posty wysnulem wniosek, ze jestes bogatym dzieckiem, ktory wszystko może, bo rodzice twoi mają hajs i nie wyobrazasz sobie, zeby twoje stopki byly wsadzone do jakichś butów za 100 zł. nawet nie moglbys o tym pomyslec. Moim zdaniem facet nie powinien dbać o wygląd. Podchodzi to pod metroseksualizm. Oczywiście jeśli w stopniu minimalnym dbasz o ten wygląd jest jeszcze ok. Ale ty się stroisz jak jakaś kobieta. Po co to komu? Cały  twoj zestaw ubrań na jeden tydzien kosztuje tyle co wyplata niektorych osob, wiec miej szacunek dla pieniądza. Rodzice ciężko pracują, napewno nie po to, żebyś szpanował maxami i się wyśmiewał z biedniejszych. Nie szata zdobi człowieka. Wyśmiewasz się z damiego  bo metalowcem i od razu musi być brudasem tak? Człowieku ogarnij się zanim za późno nie jest. Nieważne są jakieś szmaty, ty tylko placisz za znaczek, vansy czy inne gówna nie różnią sie jakościowo od butów o 50% tańszych w większości przypadkow. To wszystko robią te same ręce, chińczyków. Myślisz bardzo stereotypowo - nosi glany i jest metalowcem - jebany brudas. A pomyśl empatycznie, my mozemy pomyslec też stereotypowo i wyjdzie na to, że jesteś pedałem. Na każdego się coś znajdzie, więc miej szacunek do innych. 

LOL

sprawdzam numerek - ponad 1100k. Nie ma co dyskutowac- pewnie dziecko.

hejtujecie maxy bo sie nie podobaja z wygladu, a potem mowicie, ze kupuja je ludzie ktorzy chca sie podobac dziewczynom/#swag/#yolo/#majazaduzohajsu.

:D beczka. Nosze maxy bo sa wygodne.

.

Opublikowano

Są wygodne i pasują do wszystkiego. Sam osobiście nie mam Air Max'ów tylko Air Flight (mała różnica) i powiem tak: nie obchodziło mnie czy są wygodne czy nie, spodobały mi się więc je kupiłem, nałożyłem je na nogi i czułem się wyższy i było mi bardzo wygodnie. Nosiłem je codziennie przez jakieś pół roku, aż kupiłem sobie Janoski, nałożyłem je i poczułem się jak kaczka, nie potrafiłem chodzić w innych butach niż Air Max w moim przypadku Flight. Buty nie obcierają są wygodne i ładne. Sam osobiście kupił bym sobie inne buty bo jest wiele ładniejszych ale nie stać mnie i muszę pozostać przy Nike Air ''coś tam''.

Opublikowano

LOL

sprawdzam numerek - ponad 1100k. Nie ma co dyskutowac- pewnie dziecko.

hejtujecie maxy bo sie nie podobaja z wygladu, a potem mowicie, ze kupuja je ludzie ktorzy chca sie podobac dziewczynom/#swag/#yolo/#majazaduzohajsu.

:D beczka. Nosze maxy bo sa wygodne.

Napisz konstruktywnie co ci nie pasuje w moim zdaniu zaznaczonym przez ciebie. Jaki numerek? 1100k? O co chodzi?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Napisz konstruktywnie co ci nie pasuje w moim zdaniu zaznaczonym przez ciebie. Jaki numerek? 1100k? O co chodzi?

hmm, no nie wiem, w sumie to dla ciebie normalne, zeby facet nie dbal o swoj wyglad, wiec nie wiem co ci moge napisac aby cie przekonac.

a numerek to numer uzytkownika, ponad 1 100 000 uzytkownik. Na forum okolo miesiac. Srednia wieku forum to 13-14 lat, wiec tobie daje max 15?

W koncu dziewczyny cie chyba jeszcze nie interesuja, skoro nie rozumiesz co jest normalnego w dbaniu o wyglad jako mezczyzna xdd.

Jezdzisz po wszystkich wokolo co nosza maxy opowiadasz jakies pierdoly o bogatych rodzicach i butach po 100 zl.

Rodzice nie po to pracuja zebys szpanowal maxami :D. No faktycznie, pracuja po to zebys szpanowal glanami wsrod swoich metalowych kolegow :P.

.

Opublikowano

Bo takie hamerykańskie, a wy potraficie tylko naśladować naszych pseudo sojuszników, nie stać was na samodzielne myślenie. 

Za 400zł są lepsze buty. W przypadku airmax płacisz za markę, nie za jakość. A ja stawiam jakość nad markę.

Opublikowano

hmm, no nie wiem, w sumie to dla ciebie normalne, zeby facet nie dbal o swoj wyglad, wiec nie wiem co ci moge napisac aby cie przekonac.

a numerek to numer uzytkownika, ponad 1 100 000 uzytkownik. Na forum okolo miesiac. Srednia wieku forum to 13-14 lat, wiec tobie daje max 15?

W koncu dziewczyny cie chyba jeszcze nie interesuja, skoro nie rozumiesz co jest normalnego w dbaniu o wyglad jako mezczyzna xdd.

Jezdzisz po wszystkich wokolo co nosza maxy opowiadasz jakies pierdoly o bogatych rodzicach i butach po 100 zl.

Rodzice nie po to pracuja zebys szpanowal maxami :D. No faktycznie, pracuja po to zebys szpanowal glanami wsrod swoich metalowych kolegow :P.

Zależy co uważasz za dbanie o wygląd. Moim zdaniem prawdziwy facet nie powinien używać kosmetyków, czyli jakichś odżywek, kremować twarz, ręce itp. itd. Facet powinien dbać o higiene. Myć się, ubierać czysto. Ja mam takie zdanie, mam prawo do prywatnej opinii 

@Edit

a na forum jestem od 2k11 roku

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Moja koleżanka ma airmaxy, mówi, że są wygodne, dlatego ludzie je kupują ;-)

Opublikowano

Bo takie hamerykańskie, a wy potraficie tylko naśladować naszych pseudo sojuszników, nie stać was na samodzielne myślenie. 

Za 400zł są lepsze buty. W przypadku airmax płacisz za markę, nie za jakość. A ja stawiam jakość nad markę.

Słabo argumentujesz. To prawda, że w cenie 400 złotych można dorwać jeszcze parę fajnych par niżeli maxy gdzie prawie każdy w nich teraz chodzi. Chociażby w jakieś retro, trójki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...