Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Airmaxy, co jest w nich takiego, że ludzie to kupują?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wtf?

takie problemy tylko w gimnazjum..

nosze maxy od ok. 2 lat dlatego, ze sa wygodne :>

ale powoli mi sie nudza i mysle nad jakimis fajnymi trampkami.

.

Opublikowano

Narzekacie na buty za 400 zł, Jordany kosztują +- 600 zł a i tak ludzie w nich chodzą, także 400 zł to niedługo za buty będzie mało. W maxach nic nie widzę, nie opłaca się ich kupować imo.

andrew3.jpg

Opublikowano

Gówno dla szpanu za 400zł. Może są bardziej wygodne, ale czy to jest sens wydawać tyle na buty które są napompowane powietrzem? 

Są wygodne, jest suee i przynajmniej nie wyglądam jak typowy wieśniak w butach firmy vty albo cropp.

Myślę, że lepiej wyglądać jak wieśniak i mieć własny styl niż wyglądać jak każdy "baran". *bez spiny moje spostrzeżenie.

Opublikowano

Czyli uważasz, że jak chcesz kupić buty to pytasz się najpierw znajomych czy się im będą podobać? 

Widzisz, niektórzy przejmują sie tym jak wyglądają pod względem sylwetki i chcą to zmienić ciężkim treningiem i dietą. Są też tacy którzy myslą że jak kupią sobie buciki to będą fajni. 

Ps. Jordany lepsze od Maxów :D

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Byłem ostatnio w jednym oddziale, przymierzyłem, nie odczułem jakiejś specjalnej wygody, wygląd chujowy, wolałem wybrać buty z CCC za 3 razy mniejszą kwotę, a o wiele wygodniejsze, i nawet wygląd spoko.

Opublikowano

Wydaję mi się, że ludzie kupują te buty aby mieć sueg. Nie które modele są fajne, ale bez przesady. 400-500 zł na buty? Już wolę kupić AF1 białe za 300 zł. Są o wiele ładniejsze i wygodniejsze.

Admin Cienia
Opublikowano

Wszystko zależy od gustu, choć część osób ulega jakiejś dziwnej modzie z zachodu lub kupuje takie buty dla “szpanu“. Osobiście uważam, że nie są warte takiej ceny, ponieważ za mniejsze lub podobne pieniądze można wybierać w szerokiej gamie obouwia i kupić coś bardziej praktycznego lub indywidualnego.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kupiłem maxy, żałuje, nie polecam, może i są wygodne, ale gwarantuje, że po miesiącu noszenia wam się znudzą i nie będziecie w nich chodzić.

Zdecydowanie bardziej polecam jakieś jordany, new balance, zx fluxy ale nie maxy.

eat

Opublikowano

pomijajac to, że maxy z wyglądu są syfne i brzydko wygladają to kosztuja 4 banie i ja nigdy bym nie założył na nogi jak nie wiem nawet jakbym miał patty to nikt by nie zauważył, bo 'wszystkie maxy takie same' w dodatku 3/4 świata w tym biega.

jordany, fluxy, zx, asiscy, janoskie, flyknity wiecej butow nie ma

Opublikowano

Halówki za 100 zł nie do zdarcia, na wczesną zimę, na deszcz, na chodzenie wszędzie. Airmaxy może i są wygodne, ale bez przesady 400 zł za buty?

Opublikowano

Moda nie nadążysz xD

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Moim zdaniem te buty są obrzydliwe i nie widzę w nich nic atrakcyjnego. Jednak nie będę krytykować sympatyków airmaxów (obojętnie z jakich pobudek je noszą: czy wygoda, czy 'słeg'), bo sama potrafię się ubrać dziwnie i nie wszystkim się to będzie podobało. Wyglądałabym śmiesznie w tym obuwiu, bez kitu xD Po prostu moda i tyle na temat.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...