Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Airmaxy, co jest w nich takiego, że ludzie to kupują?

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sa pro sam dałem 400 zł i nie żałuje. Wygodne,nie rozwalaja sie, fajnie wygladaja , jestes wyzszy trochu i sleg w gimbie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie wiem czy to główny powód, ale mają dość wysokie podeszwy i dodają troche wzrostu.Buty jak buty.Zależy jeszcze jaki model.

Opublikowano

Taka moda, a na modę lecą napalone polaczki żeby być na 'topie'.

Sa pro sam dałem 400 zł i nie żałuje. Wygodne,nie rozwalaja sie, fajnie wygladaja , jestes wyzszy trochu i sleg w gimbie  xD

Nie rozwalają się - haha, dobre. Każde buty rozwalą się z czasem.

Wyższy? No ok, jeżeli masz 160 cm to te 5 cm robi Ci dużo.

Jedyny trafiony argument to ' sleg w gimbie '

Opublikowano

Moja siostra ma to gówno... 4 stówki na buty to trzeba być nie dojebanym, rozumiem jeszcze 200-250 zł na dobre buty,ale 400 ?! No kurwa ludzie, ja za 4 stówki bym kupił sobie WSZYSTKIE ciuchy na rok...

21515.jpg

Opublikowano

Ja to bym w życiu tyle kasy za buty nie dał 0_o

Wolałby sobie kupić klawiaturę i myszkę do grania :3

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Widzę, że Polacky zazdroszczą ("Ja to wolałbym sobie kupić zapas cebuli na rok niż te buty, żal mi was dzieciaczki, za hajs starych pewno kupują, a u mnie taka nędza, że chodzę w chińskich trampkach") bogactwa prawdziwym ludziom.

@AntyWarn

Buciki są wygodne oraz nadają się do szpanowania. To tyle.

Opublikowano

A szpanowanie się potępia. nie szata zdobi człowieka, jeśli chcesz być podziwiany ze względu na obuwie to z tobą głównie jest  coś nie tak. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Widzę, że Polacky zazdroszczą ("Ja to wolałbym sobie kupić zapas cebuli na rok niż te buty, żal mi was dzieciaczki, za hajs starych pewno kupują, a u mnie taka nędza, że chodzę w chińskich trampkach") bogactwa prawdziwym ludziom.

@AntyWarn

Buciki są wygodne oraz nadają się do szpanowania. To tyle.

Mógłbym mieć 20 takich butów jak bym chciał,  ale jest jeden problem. Po co kurwa?   "prawdziwym ludziom" czyli snobkom w drogich bucikach i rolex'ach ? A, i " żal mi was dzieciaczki, za hajs starych pewno kupują"  przejdz sie ze mną do jednego gimnazjum w mieście i popatrz ile air maxów chodzi, potem spytaj się skąd dzieciaki mają na nie kasę ;)

21515.jpg

Opublikowano

nie buty jak inne bo różnią się od wszystkich innych możliwych

wolę i tak trampki albo jakieś buty a croppa ale nie "skejty" czy jak kto tam na to mówi

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

AirMaxy? 

Wygodne. Jedyny powód dla którego kupiłem te buty. I są swietne do biegania :D 

A co do gimbów w Airach- AirMaxy to przede wszystkim buty sportowe. Więc jak widzę kogos w rureczkach, koszuli i AirMaxach to mnie to smieszy :D

Wniosek? Nie uprawiasz sportu = Kup inne, tańsze buty. xD

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Szczerze? te buty to czyste gówno za 450 zł, nie ma w nich nic takiego fajnego. Żeby chociaż one jakoś ładnie wyglądały :P 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Zależy jaki mode. Sam posiadam 90 i jestem z nich zadowolony, wygoda i ten wygląd, podobają mi się :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Szpan bo drogie, ja tam ich nie lubię bo mam zraz z dzieciństwa gdy zawsze widziałem meneli w adidasach(czubek lekko do góry, uniwersalizm na każdą pogodę, brzydota i nie oryginalność). Obecnie są to zwykłe adidasy z dawnych lat z podwyższeniem(jakaś kiczowa guma) w tęczowych nie pasujących do siebie kolorach(zazwyczaj). Jak ktoś zakłada jeszcze do tego dresy to już w ogóle nie mogę na kogoś takiego patrzeć :c

Opublikowano

Byłem raz na szmatach kupiłem dwie pary, de facto ciulowo wyglądające ale to tylko 20zł za dwie pary. Od 2013 roku (lato) mam je jako buty robocze, wgl nie rozwalone, lel. Ale 400zł nie dam za nowe, wole jakieś adidasy za 200 ;-;

Opublikowano

Nie wiem, ale na pewno chodzi o szpanowanie wśród znajomych. Dla niektórych posiadanie takich butów to całe życie.

Znam takich, co uczą się wyśmienicie tylko po to, aby dostać maxy od rodziców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...