Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BBC37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co z tym? dalej nie dziala rejestracja xD

U mnie ten sam błąd :(.

jest to mój błąd, nie technika forum. napisał mi, że u niego działa i postanowiłem sam to sprawdzić. wystarczy po wejściu na forum kliknąć logo gladiatusa i wszystko będzie działało jak trzeba. później postaram się to naprawić.

Opublikowano

jest to mój błąd, nie technika forum. napisał mi, że u niego działa i postanowiłem sam to sprawdzić. wystarczy po wejściu na forum kliknąć logo gladiatusa i wszystko będzie działało jak trzeba. później postaram się to naprawić.

nacisnąłem logo gladiatusa -> dołącz do nas i nadal to samo. :P

Opublikowano

nacisnąłem logo gladiatusa -> dołącz do nas i nadal to samo. :P

teraz działa już na 100%, sprawdzone przez kilka osób. ;)

Opublikowano

rejestracja  teraz działa  ale nie da się założyć  nowego wątku 

Da się. Dziś zakłądałem.

Opublikowano

Wszystko działa :). Jedynie dział ,,Rekrutacja" jest pod ,,moderacją". Jak napiszesz swój temat/post ja muszę go zaakceptować. Jest to mała ochrona przed botami które zaśmiecają mi forum. 

Przypominam, rekrutacje na team gry/forum otwarte :)

Dostępne rangi

Moderator

- Tester Gry

- Grafik

I inne nowe rangi :).

Zachęcamy do składania podań!

Pozdrawiamy 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Może jakieś małe info dotyczące testów, testerów? 

Rekrutacje dotyczące gry, jak i inne rzeczy związane z grą proszę kierować do BBC :)

Ja zajmuje się teamem forum jak i forum :)  

Opublikowano

Mała informacja :)

Iż do tej pory nie możemy znaleźć ,,GRAFIKA" prace nad serwerem są wstrzymane. Jeżeli znajdzie się ktoś ogarnięty z tą rangę, prace zostaną wznowione. Jak na tą chwilę nic nie możemy. Jeżeli przez następne dni dalej nic się nie znajdzie kończymy z ,,produkcją serwera".  Więc bardzo proszę żeby ktoś się zgłosił.

Pozdrawiamy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny priv który upadł...

nie upadł, tylko nie mam ludzi (między innymi grafika), a sam wszystkiego nie potrafię. silnik mam swój w 90% gotowy, ale co mi po silniku jak nie mam grafik żadnych przykładowo. z początku był klon, ale później chciałem zrobić coś podobnego do Gladiatusa, tylko autorskiego, czyli swojego, a nie tak naprawdę kradzionego lub beznadziejnej kopii. ale cóż, sam wszystkiego nie potrafię i bez ekipy, której szukałem ponad 2 miesiące na różnych forach i serwisach bez skutku się nie obejdzie(w sumie znalazła się jedna osoba na pomocnika PHP, ale po co mam płacić komuś i to sumy z kosmosu za to, co sam potrafię, tylko zajmie mi to samemu więcej czasu). poza tym czas też odgrywał ważną role, chociaż pomimo bardzo małej jego ilości starałem się wyrabiać jak tylko mogłem. ze względu na te okoliczności zakończyłem pracę.

przepraszam tych, którzy czekali na serwer.

pozdrawiam.

temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...