Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BBC37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy serwer on?

sam nie wiem. aktualnie pracuje nad nowym silnikiem, nie wiem kiedy go skończę, taką przewidywaną datę podałem na FanPage (06.07.2014) może być wcześniej, może być później. nie chce wypuszczać kolejnego gówna (tak jak to zrobiłem za pierwszym razem). o wszystkim informuje na FP:

https://www.facebook.com/PLGladiatorzy

Szukam też między innymi Grafika i kilku osób na testowanie silnika. (testy może pod koniec czerwca, lub na początku lipca)

Opublikowano

sam nie wiem. aktualnie pracuje nad nowym silnikiem, nie wiem kiedy go skończę, taką przewidywaną datę podałem na FanPage (06.07.2014) może być wcześniej, może być później. nie chce wypuszczać kolejnego gówna (tak jak to zrobiłem za pierwszym razem). o wszystkim informuje na FP:

Szukam też między innymi Grafika i kilku osób na testowanie silnika. (testy może pod koniec czerwca, lub na początku lipca)

ciężko przeczytać? post nad Twoim..

Opublikowano

Administratorzy nigdy nie poproszą was o hasło, a dlaczego? Bo już je mają w bazie danych.

Postawcie wszystko na jakimś lepszym hostingu, a nie na free.

+ pozmieniajcie trochę templatkę, bo gameforge może wam problemy zrobić za grafikę.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Administratorzy nigdy nie poproszą was o hasło, a dlaczego? Bo już je mają w bazie danych.

Postawcie wszystko na jakimś lepszym hostingu, a nie na free.

+ pozmieniajcie trochę templatkę, bo gameforge może wam problemy zrobić za grafikę.

co do hasła to masz rację i chyba każdy wie, że jest w bazie.

serwer stał na darmowym na początku, później został przeniesiony na dedyka. i jak skończę prace nad nowym sinikiem, również będę stawiał na dedyku lub VPS.

co do grafiki, po to szukam grafika.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba umieć czytać . Pisał wcześniej, że edytują silnik czy coś tam z nim robią i będzie w połowie lipca czy jakos tak.

Opublikowano

Trzeba umieć czytać . Pisał wcześniej, że edytują silnik czy coś tam z nim robią i będzie w połowie lipca czy jakos tak.

nie edytuje, tylko pisze swój, jednakże ciężko i samemu ogarniać kod, baze, grafike, etc. więc schodzi dłużej niż przewidywałem. nad serwerem ciągle pracuje, lecz nie podam kolejnej daty, ponieważ sam nie wiem kiedy skończę. podałem jedną - nie wyrobiłem się. podam następną jak będę pewny, że się wyrobie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

spolszczyłeś pliki i przypisujesz sobie ich stworzenie? pozdro. :D

i nic nie upadło, tylko tworzę swój autorski silnik, a nie gówno pobrane z neta i pobugowane. :)

Opublikowano

trzeba śledzić Fanpage serwera

zapraszam do składania podań. niedługo ruszamy z tajnymi Beta-testami (testuję ja i moi znajomi z dużym doświadczeniem) następnie ruszają zamknięte, ale nie tajne Beta-testy (testują osoby wybrane z podań) i serwer wystartuje. kiedy wystartuje dokładnie nie wiem, zależy to od tego kiedy skompletujemy pełną ekipę, wykończymy serwer, oraz od tego ile błędów wykryją testerzy. Pozdrawiam.

nabór odbywa się na forum, link podany na Fanpage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...