Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server jest kwintesencją doskonałości samej w sobie. Jestem pod wrażeniem wielkiego wysiłku który Admin włożył w to, aby server był tak wyjątkowy z pośród tak wielkiej konkurencji : DDD

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest kwintesencją doskonałości samej w sobie. Jestem pod wrażeniem wielkiego wysiłku który Admin włożył w to, aby server był tak wyjątkowy z pośród tak wielkiej konkurencji : DDD

Dziękuje za miłe słowa ;)

Polecam najlepszy Hard/Medium na jakim grałem !! :)

Miło mi :)

Supcio, oby tak dalej! :)

Opublikowano

Siemanko . Serwer polecam jak najbardziej , szczególnie ze względu na Admina tzn. Quentisa bd wporzadku gościu ( mialem problemy z znikajacym petem/ sm'a,mi itd.. ) Ze wszystkim mi pomógł w ciągu 10minut ,a to się ceni :).Pozatym serwer nie pod isa mozna wszystko z is'a miec w zamian za bicia metkow/bossów bardzo fajna sprawa .Ja juz skonczylem grę na owym serwerze ,ale serdecznie zapraszam ! . Pozdro JestemNobbem

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Nowe zasady wprowadzone z dniem 16.07.2014
1. Administracja serwera nie wtyka się w sprzeczki graczy.
Dokładnie chodzi o to że czasem się kłócicie a my za to banujemy, to jest normalne że będziecie się kłócić a my takim sposobem (banowania) Was tracimy.
2. Przestaniemy blokować za lekkie obrazy takie jak np. "ciota", "debil" itp. Będziemy banować za mocniejszą bądź bardziej dotkliwą obrazę.
3. Blokada za jakiekolwiek wspomagacze ulega zmianie tzn. pierwsza blokada 7 dniowa następna permanentna. (Każdy powinien mieć drugą szansę.)
- Każdy gracz został odblokowany.

Opublikowano

Ile tak średnio ludzi gra na serwerze? bo jak po 100-200 to mi się nie opłaca wchodzić a serwer wydaje się fajny :>

graphic.png

Opublikowano

Ile tak średnio ludzi gra na serwerze? bo jak po 100-200 to mi się nie opłaca wchodzić a serwer wydaje się fajny :>

ok 50

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli grasz na jakimś serwerze ze względu na liczbę osób to powodzenia w szukaniu czegoś fajnego ;) Ale graj na serwerze gdzie jest 2k + osób online i nie ma gdzie expić i dropić - chyba każdy wie o jakim serwerze mówię ;)

Ten serwer jest naprawdę zaje..sity, powie Ci to każdy gracz Ethandi... Tylko brak sporej ilości graczy ;/

Polecam, wbijać i zapraszać zanjomych. ;p

Opublikowano

Administracja się wzięła za graczy i to mi się podoba. Na serwer wpadne i napisze później co i jak :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano
  • Wprowadzić 105 poziom
  • Wprowadzić nowe zbroje (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić nowe bronie (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić nową biżuterie (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić 2 mapy 90, 100 (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić nowe bossy (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić nowe mapy (z Metin2 PL)
  • Wprowadzić misje od 90 +
  • Wprowadzić więcej dungeonów
  • Wprowadzić kd +5

Wyrażajcie swoje opinie na ten temat w komentarzach.

http://ethandiamt2.pl/forum/index.php?/topic/789-proponowane-zmiany-ankieta-i-nie-tylko/
Opublikowano

Drodzy Gracze!

Mam zaszczyt zaprosić Was na dzisiejsze (21.07.14) wydarzenie zuo, które rozpoczniemy o godzinie 21:00 z okazji imienin naszego "ojca założyciela" [HA]Weles - @Quentis. ;)

Dodatkowo dzisiaj o godz. 21:15 na czacie w grze zostaną udostępnione dwa darmowe kody na Smocze Monety!

Serdecznie zapraszamy i życzymy udanej rywalizacji.

Pozdrawiam, Nephire.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

bardzo polecam serwer.

Dopracowany w każdym szczególe, ciekawa edycja, smak starego oldschoola!

Idealna współpraca z administracją, szybka odpowiedź na forum o GM'a

Opublikowano

Drodzy gracze, serwer zostanie wyłączony na około 1-2 godziny.
Po tym jak uruchomimy serwer będzie trzeba włączyć patchera aby zalogować się na serwer.
Podczas tej konserwacji zmienimy maszynę serwera.
Po uruchomieniu serwera, strona może nie działać przez około 30 minut. (Transfer DNS)
W nagrodę za przerwę damy raty na serwerze.

Pozdrawiamy Team Ethandia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...